Pasivažinėjimas keturračiu specialioje trasoje Vilniuje

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Išbandykite ratuotas pramogas lauke ir pajauskite adrenaliną pulsuojantį Jūsų kūne! Greitis, staigūs posūkiai ir gera nuotaika garantuoti.

Jei esi adrenalino asas, ši pramoga kaip tik tau! Tapk bekelės čempionu. Pramogos metu važiuojama su keturračiu specialiai šiai transporto priemonei pritaikytoje trasoje. Jūsų vairuojamas keturratis įveiks staigius kelio vingius ir stačius kalnus, taip pat smėlį bei tramplinus.

Po ekstremalaus važiavimo jausite adrenaliną pulsuojantį gyslomis ir norėsite šį nuotykį pakartoti.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 20 min. trukmės pasivažinėjimas keturračiu specialioje trasoje 1 asmeniui;
  • šalmas;

Svarbu:

Nepilnamečius asmenis turi lydėti tėvai. Pramogos metu būtinas pošalmis: galite įsigyti vietoje už 3 Eur arba atsivežti savo. Apie neatvykimą būtina informuoti prieš 24 val., kitaip dovanų čekis bus laikomas panaudotu. 

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Pramogų audra“, Galvės g. 98A., Vilnius. Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 20 min.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1
Apranga: Patogi, nevaržanti judesių
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

35,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +35

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Pramogų audra
Registracija vykdoma tik elektroniniu paštu: info@pramoguaudra.lt
Pramogų audra Google 4.6 / (61)
  • Nereali pramoga, o instruktorius išvis super ! Labai patiko ir būtinai sugrįšime ?
  • Pirma, kas nustebino, tai organizatoriaus lankstumas. Paskambinus susitart nebuvo to 'turim laiką po trijų savaičių antradienį 11:30, tinka?' Susiderinom važiavimą vaikams uždaroj trasoj po kelių dienų, po darbo valandų, patogiu laiku. Uždara trasa turi ir kalniukų, ir balų, vaikams labai patiko, nors važiavo pirmą kartą. Aš pats važiavau safarį, vėlgi lanksčiai priderino prie kitos grupės patogiu laiku. Technika nauja, tempas geras, važiuojama ir keliais ir spec trasa su kalnais ir balom (kita nei vaikų). Puiki pramoga.
  • Lsbai patiko! Nauji, geri, galingi keturačiai. Trasa labai smagi. Instruktorius super! Važiavom nei per greitai nei per lėtai. Reikės išbandyti dar žiemos sezonu! :)
  • Pačios didžiausios rekomendacijos!? Puikiai ir įsimintinai praleidome laiką! Labai smagi safario trasa bei gražūs vaizdai.☺️ Didelis ačiū Giedriui už įspūdžius ir malonų bendravimą, viskas buvo nerealiai gerai! Net neabejoju, kad kartosime važiavimą žiemą arba po didelių liūčių ?
  • Labai malonus instruktorius, važiuojant trasa rodė tinkamu tempų, kas nori nosį krapštyt važiuojant tam tikrai netiks, šis važiavimas buvo darytas slabdryba ,buvo tiek sniego tiek balų tiek zvyro su ledu ir pan. Intesuvus vaziavimas ir labai idomus , kartais baisu nuskryst nuo kelio bet keturračiai labai stabilus ir nesudare sunkumu vairuot pirma kart.
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!