Plaukų kirpimas Jai salone „Gatineau“ Vilniuje

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„Gatineau“ grožio salonas, įsikūręs Vilniaus senamiestyje sėkmingai darbuojasi grožio srityje. Jaukiame ir stilingame salone rasite viską ko reikia plaukų, veido, kūno odos ir nagų priežiūrai. Grožio paslaugas teikia tik aukštos klasės profesionalai: kirpėjai - stilistai, manikiūro meistrai ir kosmetologė - medikė.

Kirpimas atliekamas pagal naujausias mados tendencijas, kurios pritaikomos individualiai parenkant šukuoseną pagal veido formą ir bendrą stilių. Salono meistrai daug dirba ir mokosi tam, kad pasiūlytų gražiausias ir stilingiausias šukuosenas. Kartu su drauge džiaugsitės profesionaliai atliktais pasikeitimais. Juk pokyčiai visada kelia malonias emocijas!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 1 val. trukmės plaukų kirpimas Jai;
  • 20% vienkartinė nuolaida plaukų dažymui;
Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Grožio salonas „Gatineau“, Totorių g. 19, Vilnius Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 1 val.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Kūno sritis: Veido ir galvos
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

40,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +40

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Gatineau
+37052618364, +37067544448
Gatineau Google 4.5 / (162)
  • Kokybiškos paslaugos, kiek teko bandyti.
  • Dėl depresijos ir ilgalaikio gulėjimo lovoje ir plaukų nepriežiūros labai susivėlė plaukai per pusę galvos, kurių nebuvo įmanoma iššukuoti. Salonas iškart sutiko padėti, atvykti nemokamai konsultacijai. Meistrė Renata buvo pozityvi ir profesionali, pasiryžusi padėti. Esu patenkinta, kaip sutvarkė plaukus, o svarbiausia, kad maloniai ir empatiškai bendravo visas personalas. Nesulaukiau jokių komentarų dėl taip apleistų plaukų. Dėkoju ?
  • Jeigu norite išmesti pinigus eikite į ši saloną,priėmė ukrainiečių,isanksto neperseja,savininkė sėdi viduryje salono kaip Vanagas ir seka savo pinigus ir darbuotojus,jokio subtilumo ,ukrainietės darbas buvo baisus, ismeciau 190€ i šiukšlių kibira,dabar ieškau kur kaip atitaisyti visa ši siaubą
  • Labai jauti vietelė. Buvau pirma karta, labai bijojau, tačiau likau patenkinta . Puiki meistrė Edita, visiems rekomenduoju.
  • Pasirinkus paslaugą - kirpimas + dažymas, atliekamas tik dažymas.. galėjau primint kokią paslaugą buvau pasirinkusi, bet jau džiovinant plaukus supratau, kad net neverta užsimint, nes jau kita lankytoja laukė savo procedūrų.. deja, artimieji bei draugai net nepastebėjo jokių pokyčių (plaukų dažymo).
Komentarai