Kalėdų senelio vaizdo skambutis vaikui

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Raganiukės teatras džiugina vaikus ir visą šeimą nuostabiais spektakliais! Teatras visus metus rodo spektaklius iš geriausių pasaulio autorių kūrybos ir turi didžiausią spektaklių vaikams repertuarą Lietuvoje. Kasmet teatro kūrybinė grupė pristato vaikų auditorijai svarbius kūrinius. 

Kiekvienas vaikas bent kartą norėtų pamatyti Kalėdų Senelį. Tačiau ne visada įmanoma tai įgyvendinti realiu būdu. Todėl „Raganiukės teatras“ siūlo sprendimą – vaizdo pokalbį su Kalėdų Seneliu. Tai puiki galimybė sukurti įspūdingą šventinę atmosferą visai šeimai.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 10 min. trukmės vaizdo pokalbis su Raganiukės teatro profesionaliu aktoriumi – Kalėdų seneliu
Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Raganiukės teatras“, online
Trukmė: 10 min.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

45,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +45

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Raganiukės teatras
Kalėdų senelio skambučio laiką reikia suderinti iš anksto paskambinus +37067097832
Raganiukės teatras Google 4.2 / (393)
  • Labai graži aplinka. Spektakliai su mintimi tiek vaikui tiek suaugusiam. Kūrybiškai apgalvotos spektaklio detales. Kėdės nepatogios sunku išsėdėti
  • Bendras įspūdis - labai prasta kokybė. Tiek spektaklio, vaidybos, tiek rekvizito bei kostiumų, tiek patalpų. Atrodo, laikomasi požiūrio, kad "vaikams tiks ir taip". Žiūrėjome spetaklį "Karlsono skambutis". Salė dekoruota gražiai, bet foje tiesiog be minties, tikslo ar sistemos prigrūsta daiktų, žaislų. Žmonėms ten ankšta. Pagalvės, skirtos dėti ant kėdės, kad mažesni žiūrovai geriau matytų sceną, netinkamos - vaikai nuo jų nuslista, jiems nepatogu, tenka tvirtai laikyti vaiką, kad nenukristų. Rubinė per maža tokiai salei - striukes ir paltus teko kabinti vieniems ant kitų, po spektaklio raustis svetimų žmonių drabužiuose, kad rastume savo. Ir nėra rubininkės - savitarna. Salėje šilta, bet foje ir rubinėje - labai šalta. Naudojami keli šildytuvai, bet jie neužtikrina normalios temperatūros tolygiai patalpose. Daugiau ten nesilankysime.
  • Puiki aplinka,kostiumai,malonus bendravimas. 4mečiai vaikai stebėjo visą Spragtuką išsižioję net?
  • Labai viskas mėgėjiška. Toks vaizdas, kad visas rekvizitas surinktas iš sendaikčių, nebenaudojamų dalykų. Bet čia tik suaugusiojo nuomonė. Vaikams ten patinka.
  • Prieš spektaklį fojė daug žaidimų, veidrodžių, rekvizito, spektaklį rodo, paskui aktorius papasakoja ir paskaito pasaką, pagal kurią pastatytas spektaklis. Salė labai graži. Žiemą fojė buvo šaltoka, bet apsirengus šilčiau striukių neprireikė.
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!