Nakvynė su pusryčiais dviem viešbutyje „Vita“ Druskininkuose

-30%
Nuolaida!

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Norite atitrūkti nuo rutinos ir pailsėti? Tam puikiai tiks viešbutis „Vita“! Įsikūręs Druskininkuose – sveikatinimo, poilsio, aktyvaus gyvenimo būdo ir išskirtinių pramogų sostinėje – viešbutis atitinka visus šiuos išvardintus kriterijus.

Viešbutis „Vita“ įsikūręs netoli Druskininkų vandens parko, „Lynų kelio“, „Snow Arenos“ bei „UNO parks“, todėl pasiilsėję galėsite patirti nuotykių ir papramogauti. Dalis šių pramogų būna įtrauktos į pasiūlymą, tačiau jei taip nėra, „Vita“ svečiams dažnai taikomos išskirtinės nuolaidos.

Pasisemkite neužmirštamų įspūdžių ir patirkite daug džiaugsmo viešėdami viešbutyje „Vita“. Jo personalas užtikrins, kad turėtumėte tik smagiausią laiką.

Viešbutis Vita laukia jūsų apsilankančių Druskininkų mieste! Šis kurortas iš tiesų yra nuostabus, nes alsuoja harmonija bei ramybe, o ką jau bekalbėti apie jame esančius viešbučius ir sanatorijas... Vita yra būtent ta vieta, kur jūs galėsite gauti savo užsitarnautą poilsį, gausiai bei gardžiai pavalgyti viešbučio restorane, ir kaip reikiant išsimiegoti.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 1 nakvynė standartiniame dviviečiame kambaryje 2 asmenims;
  • gausūs pusryčiai viešbučio restorane dviem;
  • vėlyvas išvykimas iki 15 val. (iš anksto susitarus su registratūra);

Svarbu:

Atvykimas galimas iki 2024.12.24Dovanų kuponas negalioja 2024.07.01-08.31. Norint atvykti šiomis dienomis taikoma 30 Eur. mokestis už 1 nakvynę. Dėl papildomo asmens apgyvendinimo kambaryje kainos teirautis registracijos metu. Atvykimas nuo 14 val., išvykimas iki 12 val. 

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Viešbutis „Vita“, Maironio g. 3, Druskininkai Žiūrėti žemėlapyje
Dalyviai (asmenų skaičius): 2
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Galioja iki 2024.12.24
Galiojimas: Visomis savaitės dienomis, Tik darbo dienomis (skiriasi kaina, pasirinkti viršuje, skiltyje "Galiojimas")
Poilsio sezoniškumas: Ruduo, Žiema, Pavasaris
Nakvynių skaičius: 1 nakvynė
Maitinimas: Pusryčiai
Šalis: Lietuva
Miestas: Druskininkai
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
  • Galiojimas

57,00 €

-30 %

82,00 € *Paslaugos teikėjo nurodyta kaina

  • Registruoti nariai gauna taškų: +57

Savybės:

  • Riboto galiojimo kuponas
  • Kuponas galioja iki 2024-12-24
  • Negalimas pratęsimas
  • Keitimo garantija
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Vita
+370 614 73741; info@hotelvita.lt
Vita Google 4.5 / (251)
  • Švarus, tvarkingas viešbutis, labai gražioje vietoje. Skanūs pusryčiai, didelis pasirinkimas. Visai šalia vandens parkas.Tikrai sugrįšime.
  • Nepatiko. Labai nešvaru..Kilimas koridoriuje baisus, foteliai kambaryje dar baisesni. Rezervacija buvo pagerinto šeimyninio numerio, jeigu čia jau pagerintame buvome apgyvendinti, įdomu koks dar galėtų būti prastesnis. Ranksluosčiai be spalvos, nuskalbti..Dėl papildomai kartu atvykusio atostogauti vaiko turėjome mokėti papildomai už dvivietį kambarį..Garso izoliacija labai prasta, viskas girdisi ir iš kitų kambarių ir iš koridoriaus..
  • Neblogas kainos ir kokybės santykis. Vieta netoli centro, gera bei ramu. Pestute apie 5-10 min iki Akvaparko. Šalia parkingas. Pats viešbutis nedidelis, jaukus, atitinka 3 žvaigždutes. Patiko pusryčiai, buvo ko reikia... Personalas paslaugus. Rekomenduoju
  • Maloni aplinka ,maistas sotus ir daug. Jautiesi kaip namuose. Ačiū už nuostabų aptarnavimą.
  • Maloni viešnagė, jautiesi kaip namuose, jei tuo metu administratore dirba "Šviesioji" administratorė. 10 balų dėl viso rūpesčio dar nepasiekus viešbučio ! Tikrai jautėmės laukiami ! Ačiū, esate nuostabi ir tokios administratorės pavydėtų bet kuris viešbutis ! Deja, bet jos kolegė "Tamsioji" administratorė buvo visiška priešingybė. Nežinojome, jog viešbutis turi taisyklę, kad jei ateisi antro puodelio kavos per vis dar pusryčių laiką, reikės papildomai susimokėti. Gavome labai nemaloniai pateiktą paaiškinimą (net kiti darbuotojai buvo nustebę). Visa patirtis tai nesisveikinimas, nepadėkojimas ( žodžio ačiū/prašau nerasta) ir grubumas bei arogancija iki pat viešnagės pabaigos. Pliusai: Kambariai labai tvarkingi, erdvūs, lovos patogios, kava skani, lokacija labai gera, yra didelis parkingas, "Šviesioji" administratorė - auksas ! Minusai: Maistas, jo pateikimas, pasirinkimas geras tik šeštadieniais, ir vienareikšmiškai "Tamsioji" administratorė.
Komentarai