Jojimo pamokų abonementas Vilniuje

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Jojimo klubas „Night rider" – tai vieta, kurioje renkasi su meile dirbantys jojimo entuziastai ir arklių mylėtojai, kurių siekis yra suteikti gerų emocijų, praskaidrinti dieną ir sukelti šypseną Jums!

Jojimo klubas „Night rider“ siūlo jojimo pamokų abonementą tikriems gyvūnų mylėtojams. Šių pamokų užteks ne tik jojimo pradmenims įgyti, bet ir plačiau susipažinti bei išmokti jojimo subtilybių. Tai puiki galimybė užmegzti ryšį su didingu gyvūnu ir daugiau apie juos sužinoti.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • žirgo šukavimas ir pasiruošimas jojimui;
  • 5 individualios pamokos lauko aikštelėje po 45 min.;
  • 3 išjojimai į gamtą po 45 min. (su instruktoriaus pagalba);
  • apsaugos priemonės – šalmai;
  • instruktoriaus paslaugos;

Svarbu:

Pirmadieniais klubas nedirba.  Abonementas galimas nuo 8 metų amžiaus.  Šeimos nariai gali naudotis vienu abonementu.  Abonemento pradžia skaičiuojama nuo pirmosios jojimo valandos. Nespėjus išnaudoti abonemento per 30 d., abonementas nėra pratęsiamas. Jojant žirgais maksimalus svoris 100kg. Atvykimas ne anksčiau 10 min. iki sutarto laiko.  Užsiėmimai vyksta du kartus per savaitę (8 jojimo pamokos/1 mėn.). Paslauga teikiama visus metus lauko aikštelėje. Vaikams iki 18 m. būtinas nors vieno iš vaiko tėvų rašytinis leidimas. Nepranešus apie neatvykimą prieš 1 d., kuponas bus laikomas panaudotu. 

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Jojimo klubas „Night rider “, Mačiuliškių g.58, Vilnius Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 8 pamokos po 45 min.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1
Apranga: Batai kietu padu, kelnės neslidžios
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

160,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +160

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Night rider
+37060099702
Night rider Google 4.5 / (35)
  • Tikrai nuostabi vieta, gavau daugiau nei tikejaus, trenerė skyrė laiko arklių priežiūros procedūroms, kurias išmėginau pati, taip pat po to lauke jojimas, fotosesija su arkliu, ačiū už viską. Už nekomercinį o nuoširdų laiką ???
  • Puiki vieta netoli Vilniaus, žirgynas ir aplinka labai jauki, tvarkinga. Žirgai puikiai prižiūrėti, ramūs ir puikai tinkantys jodinėti vaikams. Šį ryt buvau su 4metų sūnumi, vaikui begalo patiko žirgai, vadovė Sonata puikiai išmananti savo darbą, žino kaip elgtis su vaiku ant žirgo, pasakoja ką daryti, kaip laikyti vadeles. Sūnus visą laiką nuo išvažiavimo pasakojo apie įspūdžius, nenorėjo išvykti. Ačiū labai nuostabiai Vadovei Sonatai, visada malonu bus sugrįžti! ☺️???
  • Nuostabi vieta, visai šalia Vilniaus. Gražūs ir prižiurėti žirgai, aplinka labai jauki. Trenerė puikiai išmananti savo darbą, požiūris ir į klientą ir į žirgą, netik kad paiimti pinigus bet kad ir zmogui suteiktu geriausias emocijas ir laiką praleista ten. Ačiū dar sykį, tikrai labai rekomenduoju!
  • Nuostabi vieta, vos atvykus mane pasitiko gamtos ramybė, protingi žirgai, prižiūrėta aplinka ir labai maloni trenerė! susipažinau su Monaku, kuris ne tik su manim dailiai parisčiavo bet ir papozavo prieš kamerą. paliko neišdildomą įspūdį ir šypseną veide! ?❤
  • Trenerė labai linksma, gera ir rūpestinga. Puikiai išmano savo darbą ir smagiai bei praktiškai praveda treniruotes. Žirgai labai gražus ir draugiški. Mažiesiems gali pasiūlyti draugiškus ir mielus poniukus. Smagu atsipalaiduot jojant į miškus. Aplinka graži. Labai rekomenduoju!!???
Komentarai