FILTRAS

  • Pramogos tipas
  • Nakvynė ir poilsis (15)
  • Dovanų čekiai (1)
  • Kaina
  • nuo 50€ iki 100€ (1)
  • nuo 100€ iki 200€ (1)
  • nuo 200€ iki 400€ (4)
  • daugiau nei 400€ (13)
  • Miestas
  • Birštonas (8)
  • Druskininkai (8)
  • Vilnius (1)
  • Regionas
  • Alytaus regionas (8)
  • Kauno regionas (7)
  • Vilniaus regionas (1)
  • Dalyvių skaičius
  • 1 (7)
  • 2 (7)
  • 3 (3)
  • 4+ (1)
  • Tipas
  • Top (1)
  • Paslaugos teikėjas
  • Eglės sanatorija (15)
  • Šalis
  • Lietuva (15)
  • Rodyti kitų šalių miestų filtrus

Eglės sanatorija

Eglės sanatorija yra viena iš lyderiaujančių sveikatingumo ir poilsio centrų Lietuvoje, teikianti aukščiausios kokybės paslaugas tiek Druskininkuose, tiek Birštone. Ši sanatorija žinoma dėl savo ilgametės patirties sveikatingumo srityje ir unikalių procedūrų, kuriomis siekiama pagerinti sveikatą ir gerovę.

Viena iš paslaugų, kurią siūlo Eglės sanatorija, yra 2 arba 3 nakvynės paketai dviems su įtrauktomis 11 arba 15 procedūrų. Šie paketai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori pabėgti nuo kasdienio streso, atsigauti ir pasveikti naudodamiesi sanatorijos teikiamomis sveikatingumo procedūromis.

Be to, sanatorija siūlo ir ilgesnius viešnagės paketus, tokius kaip 6 nakvynės vienam su 30 procedūrų, kurie skirti tiems, kurie ieško išsamios sveikatingumo atstatymo programos ir nori skirtingų procedūrų komplekso, kuris padės atstatyti fizinę ir emocinę sveikatą.

Neatsiejama Eglės sanatorijos paslaugų dalis yra ir specialūs paketai šeimoms, tokių kaip 2 nakvynės šeimai su 11 procedūrų. Šie pasiūlymai leidžia visai šeimai kartu mėgautis poilsio ir sveikatingumo procedūromis, skatindami šeimos narių bendravimą ir gerovę.

Be to, Eglės sanatorija taip pat siūlo įvairias papildomas paslaugas, tokias kaip masažai, kineziterapija, baseinų kompleksas, SPA procedūros ir kt., suteikdama galimybę kiekvienam svečiui atrasti sau tinkamiausią ir naudingiausią sveikatingumo sprendimą.

Rodyti daugiau
Eglės sanatorija
Eglės sanatorija Google 4.3 / (405)
  • Gintaras Mačiuika
    2024-02-11
    Nuostabiausia vieta birštone, rami, atpalaiduojanti, viskas modernu, veiklų daug, maistas skanus baseinai ir pirtys atpalaiduojančios, naujos, viskas nuostabu ir t.t.
  • Rosita Ivanauskaitė
    2024-01-26
    Užsisakius liux apartamentus- gavome nepilnai sutvarkytą kambarį (veidrodžiai ir plytelės nešvarios, ant lubų vabzdžiai su voratinkliais), kambaryje nebuvo chalatų, kurių reikėjo laukti 1val. laiko. Siaura lova, nėra dvigulės antklodės, pagalvės išgulėtos. Kaina neatitinka kokybės santykio.
  • Ieva Čirikienė
    2024-01-21
    Viešnagė kuri pranoko mano lūkesčius! Neslėpsiu, maniau, kad jei sanatorija tai nieko gero nebus. Atvirkščiai! Nustebino sanatorijos patalpų modernumas ir spa centro dydis. Kambariai jaukūs ir švarūs, valgyklos maistas įvairus ir tikrai labai gardus. Prieš atvykstant skaičiau atsiliepimus, žmonės skundėsi, kad maistas suprastėjo, tai turiu jus nuraminti, maisto kokybė ir skonis puikūs. Spa centras - didžiulis. Įvairios pirtys, keli dideli jakuziai, keletas ilgų baseinų, vandens estakados. Ir net gultą laisvą galima rasti. Tiesa, pagirti reikia ir darbuotojus. Su šypsena pasitinka registratūoje, su šypsena palydi iš spa, o tai tikrai prideda prie malonių patirčių viešnagės metu. Tiesa, rezervuokintės procedūras iš anksto, nes atvykus į vietą tikėtina, kad laisvų laikų nebebus. Ačiū! Rekomenduoju su kaupu, grįšiu dar ne kartą! :)
  • Viktorija Radušienė
    2024-01-14
    Jau ketvirti metai iš eilės sausio 2 d. išvykstame į pasirinktą Lietuvos sanatoriją, vis kitą - pasikrauti energijos, pasisveikatinti, pasilepinti procedūromis. Visuomet norėjome į Eglės sanatoriją Birštone, išbandyti tą Comfort lygį ? Kadangi jau galime palyginti, turime šiek tiek patirties, galime patvirtinti, kad pailsėjome tikrai komfortabiliai. Gailimes, kad per trumpai ir kitais metais ilsesimes ilgiau. Nežinome, ar tai bus vėl Eglė ar kita nauja sanatorija, kurioje dar nebuvome, bet tikrai žinome, kad į Eglę dar norime sugrįžti. Puikus poilsis gražioje gamtos apsuptyje, kokybiškos procedūros, personalo mandagumas, dėmesys ir lankstumas, puikiai organizuotas darbas, teikiant paslaugas. Jokių gyvų eilių registratūrose, pasiimi eilės bilietuka ir ramiai sau lauki ant sofutes. Jokio vėlavimo prie procedūrų, viskas atliekama laiku kaip pažymėta procedūrų knygelėje. Lanksčiai keičiamas procedūrų laikas, esant pageidavimui. Labai patiko angliarūgštės vonia, mineralinė perlinė vonia, limfodrenazinis masažas, elektrostimuliacija Stima Well aparatu, masažine lova Aquatizer, aromaterapija, haloterapija ir kt. Puikus jaunų kinezeterapeutu darbas, ypač malonios ir mandagios jaunos darbuotojos. Gražios, didelės ir estetiskos erdvės, kuriose daug klientų tiesiog pradingsta. Puikus baseinų ir pirčių kompleksas, infraraudonųjų spindulių pirtis, garinės. Tvarkinga, švaru, prabangus namų kvapas pasitiko tik įėjus į kambarį, juntamas erdvėse. Atskiras pagiriamasis žodis - maitinimui, maisto pasirinkimui ir jo kokybei. Virtuvės Šefo išmonei kaskart patiekiant skirtingus patiekalus tris kartus per dieną, neskaičiuojant priešpiečių ir pavakariu. Siekiant nepersivalgyti, užkasti buvome vos kelis kartus, pernelyg sotūs buvome. Maistas labai įvairus, ir dietinis taip pat. Gausu daržovių, vaisių, salotų, triušiena, kalakutiena, jautiena, vištiena, trintos sriubos ir jautienos sultinys, košės, įvairi žuvis, lietiniai, apkepai. Troškiniai, virta mėsa. Desertai, ledai, putesiai, kepti vaisiai. Kmynų arbata, skani pupelių kava iš aparato. Viską tiesiog sunku išvardinti. Patiko, kad buvo išskirtas meniu vaikams ir atskira erdvė. Kaskart norint paskanauti kažko kito, tekdavo save riboti mažinant porcijas, nes juk tai sveikatinimosi atostogos ? O sveiko maisto buvo tikrai labai daug, labiausiai orientuota būtent į jį, palyginti su kitomis mūsų lankytomis sanatorijomis. Tai didelis pliusas mūsų nuomone. Reziume - viskas puiku nuo...iki ?
  • Kot Vasia
    2023-08-19
    Virs valandos tik uzsiregistruoti, bet dirba vos puse registratoriu. Paskutine diena nieko geresne, taisykles keiciasi netiketai: visa savaite vaikams buvo galima i baseina kol tevai salia mankstinosi, staiga viena diena jau nebegalima. Turi stoveti ir laikyti vaika uz ranka. Rezultatas - baseine nei vieno vaiko. Primenu, sanatorija skelbiasi draugiska seimoms... deja cia tik tusti deklaracija. Aplamai susidaro ispudis prasto bendro valdymo, vos kas - viskas uzdrausta, kaip senais gerais laikais. Ir taip ne pirmus metus. Kol sanatorija buvo nauja, dar buvo galima pateisinti auksta kaina. Dabar nebe. Viskas padeveta, neatstatoma: fenai, dziovykles gesta, langai durys visos sudirbtos, kambariuose dvokia prakaitu, pilna vabzdziu, kilimai demeti, lovos 3 sluoksniu matracai, viskas slysta, valgykloje karsta, biuvete neveikia, liftas gali neveikti para (o cia pilna zmoniu su ramentais/vaikstinemis) ir t.t. Kambarius, proceduras skirsta bet kaip, kuo veliau atvyksi, tuo blogiau viska gausi - "laukiniai vakarai". Visiskai nesuvokia, kad zmones atvyksta poilsiu.

Jeigu dažnai jaučiatės pavargę arba ieškote būdų atgauti prarastas fizines ir dvasines jėgas bei pakeisti nusistovėjusią aplinką ir dienos rutiną – palepinkite save arba savo artimąjį dovanų kuponui, kelionei į sanatoriją! Sveikatingumo centras „Eglės sanatorija“, įsikūręs Birštone ir Druskininkuose, jau daugelį metų žavi gimtuosius Lietuvos gyventojus ir užsienio svečius. „Eglės sanatorija“ 2023 m. apdovanota pagrindiniu ESPA apdovanojimu už inovatyvumą. 

Ir kur nežavės: kiekviena viešnagė sanatorijoje – lyg trumpos atostogos, kurias norisi kartoti dar ir dar kartą. Nuostabi gamtos apsuptis, gardus maistas, ramybė, jauki sanatorijos aplinka ir rūpestingas, malonus ir dėmesingas sveikatingumo centro personalas leidžia užsimiršti ir džiaugtis kiekviena akimirka. Padovanokite sau arba savo artimajam sveikatingumo akimirkas!

Eglės sanatorija Birštone

Jeigu artimiausiu metu planuojate viešnagę Birštono mieste arba esate vietinis miesto gyventojas ir tiesiog norite pakeisti nusistovėjusią aplinką – kviečiame atvykti į "Eglės sanatorija" Birštone! "Eglės sanatorija" Birštone įsikūrusi Nemuno kilpų regioniniame parke. Unikalioje vietoje įsikūrusią sanatoriją supa pasakiško grožio gamta, kuria galėsite grožėtis tiesiai per savo kambario langą! "Eglės sanatorija" Birštonas kviečia išbandyti įvairias gydomąsias, jūsų kūną lepinančias ir stiprinančias procedūras ir pailsėti šiuolaikiškai įrengtuose, moderniuose ir patogiuose kambariuose. Taip pat čia galėsite apsilankyti pirčių ir baseinų komplekse, kuris padės dar labiau atsipalaiduoti. Nuostabi gamta, unikali vieta, puikios procedūros, geras poilsis, erdvus baseinas ir relaksacija pirtyje – kas gali būti geriau, tiesa?

Eglės sanatorija Druskininkuose

Vietoje kelionės į Birštoną galite rinktis Druskininkus ir taip pat pailsėti Eglės sanatorijoje, Druskininkuose. "Eglės sanatorija" Druskininkai įsikūrusi atokiau nuo miesto centro ir yra apsupta nuostabaus grožio gamtos. Čia galite ne tik mėgautis puikiu poilsiu, bet ir išbandyti gydomąsias procedūras, baseino ir pirčių kompleksą, puikiai atsipalaiduoti ir pailsėti. Puiki gamta, sveikatą stiprinančios procedūros ir kokybiškas poilsis – puikių įspūdžių ir gerų patirčių receptas!

Procedūrų gausa

„Eglės sanatorija“ garsėja mineralinio vandens šaltiniais ir siūlomomis sveikatingumo programomis bei procedūromis. Viešnagių metu galėsite išbandyti gydomojo mineralinio vandens bei gydomojo juodojo ir baltojo purvo teikiamus privalumus. Taip pat mėgautis žymiaisiais „Gintaro SPA“ atliekamais ritualais, SPA centro relaksacinėmis procedūromis, masažais, kineziterapija grupėje, gydomąja vonia, gydomuoju purvu, haloterapija, inhaliacija, audiovizualine relaksacija, aromaterapija bei likusiomis procedūromis, kurių iš viso yra daugiau nei 100! Tokia didelė procedūrų gausa suteikia ne tik pasirinkimo laisvę, bet ir padeda atgauti prarastas fizines ir dvasines jėgas bei pajusti vidinę ramybę, atgauti harmoniją.

Procedūrų kainos Eglės sanatorijoje

Procedūrų kainos Eglės sanatorijose Birštone ir Druskininkuose yra jau įskaičiuotos į parduodamą dovanų kuponą. Dovanų kupono kaina prasideda nuo 100 €. Pigiausia nakvynė Birštone siekia 312 €, Druskininkuose siekia 248 €. Nepaisant patiektų kainų galima teigti, kad tai puiki investicija į savo ar jūsų artimojo gerovę ir sveikatą.

Visiškas komfortas

„Eglės sanatorijos“ kambariai yra erdvūs ir jaukūs abiejuose miestuose. Galima apsigyventi moderniuose vienviečiuose, dviviečiuose, dviviečiuose jungiamuosiuose kambariuose, liukso klasės apartamentuose, kambariuose, kurie yra pritaikyti neįgaliesiems, ir netgi kambariuose alergiškiems – šie kambariai iškloti antialergine grindų danga! "Eglės sanatorija" rūpinasi savo klientais, pavyzdžiui, Druskininkų sanatorijoje klientams pristatyta galimybė pasirinkti pageidaujamą komforto lygį: EconomyStandard ir Comfort, kurių kiekvienas turi savų privalumų.

Pasiūlymą sau ras kiekvienas

3 nakvynės su sveikatinimo programa vienam, savaitgalis dviem su 12 procedūrų, 3 nakvynės vienam su 5 procedūromis... „Eglės sanatorija“ teikia daugybę pasiūlymų, todėl patinkantį sau ras kiekvienas. Teigiami atsiliepimai ir prieinamos kainos kalba pačios už save! Įvairūs pasiūlymai prasideda nuo 100 €. Tai puiki investicija į jūsų ir artimųjų sveikatą. Tad nieko nelaukite ir  vykite pailsėti kartu su antrąja puse, šeima ar skirkite laiko tik sau – juk deramai pailsėjus ir darbus nudirbti, ir santykius vystyti tampa lengviau! Galima įsigyti ir čekių, už kuriuos galima rinktis pasirinktas "Eglės sanatorija" Birštonas ir "Eglės sanatorija" Druskininkai paslaugas.

Atraskite ramybę gamtos apsuptyje –  „Eglės sanatorija“ Birštonas ir „Eglės sanatorija“ Druskininkai specialistai pasirūpins jūsų sveikata, gerove bei geriausiomis patirtimis. Dovanų kuponas apsilankymui Eglės sanatorijose Birštone arba Druskininkuose – puikaus poilsio, geresnės sveikatos ir nepamirštamų įspūdžių garantas! Mes linkime jums gero poilsio Eglės sanatorijose.