Saulės palydėjimas Kauno mariose laivu „Viktoria“

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Laivas Viktoria - tai jūsų šansas patyrinėti Kauno marias iš arčiau. Plaukite vėjo nešami, grožėkitės aplinkiniais vaizdais, ir mėgaukitės šiltais saulės spinduliais, slystančiais jūsų veidu. Šis kruizas nuostabus ir tuo, kad galite kartu su juo palydėti besileidžiančią saulę. 

Kelionė laivu vakare - tai puikus būdas palydėti saulę. Laivas Viktoria - tai itin tinkama vieta susirinkti romantikams, o dar saulėlydžio metu... Nepraleiskite puikios progos romantiškai, kartu su antra puse palydėti saulę skrodžiant Kauno marių bangeles - nuostabūs bei šilti įspūdžiai garantuoti!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 1 val. trukmės kelionė laivu Viktoria 1-12 asmenims

Svarbu:

Paslauga teikiama pirmadieniais - ketvirtadieniais, 05.01-09.30. Paslauga skirta 1-12 asmenims. Paslaugos teikimo data ir laikas derinami iš anksto.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Laivas „Viktoria“, M. Gimbutienės g. 35, Kaunas (privažiavimas per Kauno Jachtklubą) Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 1 val.
Tikslus dalyvių skaičius: 1-12 asmenims
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: 05.01-09.30
Šalis: Lietuva
Miestas: Kaunas
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

150,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +150

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Laivas Viktoria
+370 679 288 48, santaurita@gmail.com
Laivas Viktoria Google 2.3 / (3)
  • Apgailėtina, kai tokie asmenys kaip Monika ir Martynas palieka komentarus, kuomet patys buvo užklupti ir sulaikyti, neaiškių ketinimų vedami, besibraunantys per užtvaras į užrakintą prieplauką (nematau logikos semti vandenį iš rakinamos prieplaukos, kai visa pakrantė yra laisvai prieinama). Laivo prieplauka rakinama dėl saugumo. Laivui išplaukus, mūsų lankytojai ir svečiai nesibaimina dėl prieplaukoje likusių daiktų. Svečiams pageidaujant - prieplaukoje galima jaukiai pasibūti prieš ar po kelionės. Tad natūralu, kad besibraunantys pašaliniai asmenys yra nepageidaujami.
  • Lieptelio ir laivo šeimininkas labai nemalonus žmogus. Pasisėmus kibirą vandens nuo lieptelio, buvome pasiųsti visais rusiškais keiksmažodžiais, ir dar buvo pasiūlyta “vyriškai persimesti”. Nerekomenduoju pirkti paslaugų iš tokių žmonių. Apeikite lieptelį, laivą ir patį šeimininką.
  • Laivo savininkas - nemalonus, netašytas, bjaurus, nemandagus senis, užsipuolęs lygioje vietoje - su kibiru pasisėmėme vandens savo jachtos bortams nupilti neva nuo jo liepto. Neįtikėtinai šlykštus tipas, nenorėčiau su tokiu kur nors plaukti ir išvis turėti jokių reikalų. Geriau apeiti lanku!
Komentarai