Kelionė laivu į Nidą

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„Mingės egzotika“ kviečia pasigrožėti nuostabiais ir nepakartojamais gamtos peizažais iš laivo ir pasimėgauti atokvėpiu gamtoje.

Plauksite patogiai ir jaukiai įrengtu laivu „Forelle – Flicka“ arba „Svajonė“. Kelionės pradedamos Minijos krante - puiki vieta prasiblaškyti gamtos pasiilgusiam žmogui. Plaukimo metu pamatysite Lietuvos pajūrio perlą Nidą. Praleiskite savo laisvą laiką kitaip!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • kelionė laivu „Forelle – Flicka“ arba laivu „Svajonė“ (Minijos krantas - Nida - Minijos krantas arba Uostadvaris-Nida-Uostadvaris)

Svarbu:

Paslauga vykdoma šiltuoju metų laiku. Kuponu galima pasinaudoti tik darbo dienomis. Galimi maršrutai: Minija-Nida-Minija -9:00 išplaukiama iš Minijos kranto iki Nidos, į Nidą atplaukiama 11. Diena praleidžiama Nidoje ir 17:30 išplaukiama atgal iki Minijos kranto. Grįžtama apie 19:30. Uostadvaris-Nida-Uostadvaris: 9:30 išplaukiama iš Uostadvario kranto iki Nidos, į Nidą atplaukiama 11. Diena praleidžiama Nidoje ir 17:30 išplaukiama atgal iki Uostadvario kranto. Grįžtama apie 19:30. Vaikai iki 7 metų gali plaukti nemokamai. 

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Mingės egzotika“, Mingės kaimas, Šilutės raj.
Trukmė: Plaukimo trukmė 4 val.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1-2 (skiriasi kaina, pasirinkti viršuje prie "Asmenų skaičius")
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Šiltuoju metų laiku
Šalis: Lietuva
Miestas: Klaipėda
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
  • Asmenų skaičius

20,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +20

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Mingės egzotika
+370 67930081; minge@erdves.lt
Mingės egzotika Google 4.1 / (367)
  • Tokias vietas googlas turetų net iš žemėlapių panaikint. Nuvykus vos pravažiuojamu keliu net pavalgyt nepavyko. Jokių iškabų kad nedirba , internete rodė kad veikia viskas. kažkoks nesusipratimas su ta įstaiga. Ištampius visas duris , jokia gyva dvasia nepriėjo....
  • Plugdome iš Nidos i Minges kaima. Klasikiniu laivu nuoma L A I V U - N U O M A . L T
  • Prieš užsakydami maistą Mingės kaime, pasidomėkite kas jį ruoš, jei ši įstaga, gali tekti labai nusivilti...
  • Viena tikriausiai iš 3 vietų kur galima prisirišus papietauti Minijos upėje. Tobulas pavyzdys ką iš biznio padaro konkurencijos vakuumas. Lankėmės sekmadienį, vėlyvą popietę. Serviso praktiškai nėra - dirba viena suplukusi padavėja. Žmogutis nespėja, nes pati atlieka faktiškai viską išskyrus maisto gaminimą. Užsakoma viskas prie baro. Mūsų atveju pasiėmėm ledų iš šaldytuvo ir viso kito nebelaukem. Aplinka ir tvarka kalba už save… tikra gėda į tokią vietą kviesti svečius. Varginuos rašydamas šį tekstą, nes labai noriu, kad tokios ypatingos vietos atitiktų auditorijos lūkesčius ir bent vidutinį/aukštesnį standartą.
  • Gamtos vaizdai nuostabūs. Pasiplaukiojimas laivais puiki proga. Užsisakę buvome liukso kambarį - patiko labai. Erdvus ir tvarkingas. Gal virtuvė galėtų būti geresnė.
Komentarai