Apsilankymas meksikietiškame restorane „Guacamole“

Top

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Guacamole - Meksika jūsų lėkštėje. Šiame restorane yra puoselėjamos itin karštos tradicijos, todėl ir kai kurie valgiai čia yra karšti... Kas dar nebandė, būtinai turi atvykti čia ir pasinerti į dar neatrastų skonių pasaulį - paragauti bent firminių Guacamole tacos!

Jeigu neturite galimybių nuvykti į Meksiką, tuomet galite apsilankyti bent jau restorane „Guacamole“. Čia pasireiškia tikros meksikietiškos tradicijos bei skoniai. Esate itin išalkęs, bet nežinote, ką valgyti? Pasirinkę skaniuosius tacos tikrai nenusivilsite!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • pasirinktas maistas ir gėrimai už dovanų kupono vertę

Svarbu:

Jei restorano sąskaita didesnė už dovanų kupono vertę, atliekama priemoka restorane.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Restoranas „Guacamole“, Saltoniškių g. 9 (PLC „Panorama“), Vilnius; Karaliaus Mindaugo pr. 49, Kaunas
Trukmė: Neribojama
Dalyviai (asmenų skaičius): Neribojama
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius, Kaunas
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
Įveskite kainą nuo 15 iki 500 €
Įveskite kainą
  • Registruoti nariai gauna taškų: +15

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Guacamole
Registracija nebūtina
Guacamole Google 4.1 / (636)
  • Viena iš išskirtinesnių vietų akropolyje, kalbant apie maitinimo sektorių. Kainos tikrai nėra labai didelės, o ir porcijos pilnai pakanka pasisotinti. Matosi, jog atmosferą tikrai stengtasi padaryti meksikietišką. Po apsilankymo tikiuosi, jog ši vieta plėsis ir persikels dar ir į kitus miestus.
  • Tobulo skonio maistas. Malonus aptarnavimas. Meksikietiska muzika kuria tam tikra atmosfera. Rekomenduoju tiems kas megsta astresni maista
  • Kavinė visiškai neverta lankytojų dėmėsio, o apie paslaugų kokybės ir kainos santykį išvis nekalbu. Vakarieniavome dviese, kavinėje per daug lankytojų tuo metu nebuvo. Užsisakem 2 porcijas tacu, 1 porcija buritu, mangu limonado ir churras su karameliniu padazu. Maisto reikejo laukti 45 minutes, padaveja per ta laikotarpi ne karto nepriejo, limonadas neturejo nieko panasaus i mangu skoni, o tik primine mangu nektara atskiesta su vandeniu. Churros buvo kietos, o karamelinis padazas sudegintas. Atmosfera - visa laika uze vintiliacijos anga, kuri trukde susikalbeti ne tik mums, bet ir patiems darbuotojams atejus aptarnauti kitus klientus.
  • Geras meksikietiško maisto pasirinkimas, įspūdingi degantys patiekalai :) turi vaikų žaidimo kampą.
  • Maistas : Labai skanus , be priekaištų. Aptarnavimas : Jautėmes lyg kažką būtume padare padavėjai. Vengė mūsų, ir viena tik vaikščiojo po sale , prie kitų , net vėliau atėjusiu žmonių iškart prieidavo ir maistą , tiek gėrimus jie gavo greit, o mūsų gėrimai ant baro stovėjo kokias 15 min ir tai nebuvo piko metas, restoranas nebuvo pilnas . Maisto laukėme tarp kitko labai ilgai . Kitos dvi padavėjos buvo virtuvėje ,karts nuo karto išeidavo pasisukuoti po salę, gal ilsėjosi, nieko nesakau. Neketiname grįžti ten dar kartą , nes jautėmes taip, lyg norėtų , kad mes išeitume. Padavėja matėme pirmą kart gyvenime, todėl tokio nedraugiškumo nesuprantame, matyt pavargusi.
Komentarai