SPA ritualas „Faraono procedūra“ JAM „Ashraf masažo studijoje“ Vilniuje

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Ashraf masažo studija yra ta vieta, kuri kviečia užsukti kamuojant nuovargiui, sunkumams, ar užsinorėjus tiesiog atsipalaiduoti. Čia dirbantys specialistai sukurs jums harmoningą atmosferą, o stebuklingos rankos atpalaiduos įsitempusius raumenis.

Pasijuskite faraonu – nuostabiu ir galingu! Atliekamas kūno šveitimas ir masažas, po kurio gersite atpalaiduojamąją arbatą. Visa tai atgaivins Jus ir suteiks tikrų faraono galių.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • kūno šveitimas;
  • viso kūno masažas;
  • dušas;
  • atpalaiduojamoji arbata;
Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Ashraf masažo studija“, Krivių g. 5, Vilnius Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 2 val. 30 min.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Kūno sritis: Viso kūno
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

125,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +125

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Ashraf masažo studija
ashrafstudija@gmail.com
Ashraf masažo studija Google 4.9 / (190)
  • Geriausia masažo studija Vilniuje. Maloni atmosfera, jaukus dizainas ir puikūs savo darbą išmanantys specialistai, kurie pašalina visus kūno negalavimus. Nuoširdžios rekomendacijos.
  • Jeigu rūpinatės savo sveikata ir kūnu, nuoširdžiai linkiu apsilankyti Ashraf studijoje! Nuo klientu pasitikimo iki kokybiško darbo bei savo darbą mylinčių ir jam atsidavusių žmonių. Rezultatai kalba patys už save. Vos tik išėjus iš studijos, norisi sugrįžti vėl;) Ačiū už gerą patirtį ir pagalbą siekiant gerų rezultatų!?
  • Naujųjų metų dieną nusprendėme pasilepinti masažu. Vos tik įėjome mus labai jaukiai pasitiko bei pakvietė prisėsti. Kiek vėliau mūsų jau laukė šilto vandens vonelės kojoms nusiplauti bei skani žolelių arbata. Pats masažas buvo labai geras, malonus atsipalaidavimas padėjo užbaigti šiuos 2023 metus be įtampos ir su puikia nuotaika. Ačiū Jums! Užsuksime dar ne kartą
  • Sekmadienį pirmą kartą lankiausi ir turėjau nuostabią patirtį - pradedant nuo malonaus, kultūringo ir šilto pasitikimo, įžanginės "ceremonijos" su arbata bei vonele pėdoms (ir masažu), kuri labai padeda sulėtėti, atsipalaiduoti jaukios šviesos bei muzikos erdvėje ir mėgautis procesu. Pats masažas buvo puikus: meistras profesionalas, procedūros metu nekalba pašalinių dalykų (kas ypač erzindavo kituose salonuose), puikiai kombinuoja švelnius judesius su "gydomaisiais", stipresniais :). Studijoje kalbama lietuviškai, jei kas nerimauja dėl kalbos barjero.
  • Buvau gavusi dovanų kuponą, paskambinus sakė bus nugaros masažas, bet atėjus laukė pėdų vonelė, arbata, tuomet pėdų masažiukas, tik tada tikrai labai kokybiškas ir kitokia technika nei esu kitur buvus nugaros, rankų, kaklo masažas. Viskas truko 50 minučių, o po dar pasiūlė neskubėti, pabūti ir atsigerti vandens. Tad nuo atėjomo iki išėjimo užtrukau valandą. Labai rekomenduoju, kokybiškas masažas, malonus ir profesionalus kolektyvas, geros kainos, patogi lokacija.
Komentarai