Apsilankymas restorane „Meat Steak House“ Palangoje

Top

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Viešbutis „Gabija“ pasitinka savo svečius vienoje nuostabiausių Palangos kurorto vietų - priešais pagrindinius vartus į Birutės parką. Erdvės pojūtis, gamtos artumas ir tvyranti ramybė kuria unikalią aplinką, harmoningai papildančią viešbučio teikiamą komfortą.

Lietuviškas restoranas „MEAT Steak House“ įkurtas viešbutyje „Hotel Gabija Palanga“ garsėja mėsos patiekalais ir ne tik. Restorano virtuvės šefas – vienas geriausių Lietuvoje – Liutauras Čeprackas yra ir vienas iš įkūrėjų baigęs aukso medaliu prestižinę kulinarijos mokyklą „Le Cordon Blem“. Restorane Jūsų laukia gardžiai pagaminta mėsa: sultingi kepsniai iš jautienos, ant kedro lentelės kepta antis patiekiama su plonomis bulvytėmis, taip pat antrekotas „Rib-Eye“, nugarinė „New York Strip“, išpjovos ar kepsniai su kaulu „T-bone“, „Porterhouse“. Taip pat čia gaminami žuvies ir jūros gėrybių patiekalai. Pamaloninkite gomurį ypatingais patiekalais!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • pasirinktas maistas ir gėrimai iš restorano meniu už dovanų kupono vertę

Svarbu:

Jeigu restorano sąskaita didesnė už dovanų kupono vertę, atliekama priemoka restorane. Su dovanų kuponu negalima atsiskaityti už alkoholinius gėrimus. Restoranas I – IV: 12:00 – 21:00 (virtuvė iki 20:30 val.); V – VI 12:00 – 23:00 (virtuvė iki 22:00 val.); VII: 12:00 – 21:00 (virtuvė iki 20:30 val.)

*Restorano darbo laikas gali būti keičiamas administracijos sprendimu.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Restoranas „Meat Steak House“, Vytauto g. 40, Palanga (Viešbutyje „Gabija“) Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: Neapibrėžta
Dalyviai (asmenų skaičius): Neribojama
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Palanga
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
Įveskite kainą nuo 50 iki 500 €
Įveskite kainą
  • Registruoti nariai gauna taškų: +50

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Gabija
+370 612 06029, info@gabija.lt
Gabija Google 4.4 / (1221)
  • Spa tragiškas, reikia remonto, labai mažas, tureklai vos laikosi, nuo lubu varva, purslai ir pelesis. Kambiariai gan dideli, kas pliusas, restoranas vienintele gera vieta cia.
  • Draugiškas augintiniams viešbutis. Puikus maistas restorane, skanūs pusryčiai. Erdvūs standartiniai dviviečiai kambariai. Kambariai šilti. Higienos priemones reikia turėti savo. Vandens temperatūra baseine galėtų būti šiek tiek aukštesnė, bet po karštos džiakuzi kaip tik. Didelis nepatogumas, kad pirtys pradeda veikti tik nuo 18:00. Pertrauka baseine nuo 17:00 iki 18:00. Labai nepatogus laikas, jei vakarienė suplanuota nuo 19:00 ? Aptarnavimas malonus.
  • Iš pliusų buvo erdvus parkingas, vėlyvas išvykimas, draugiškas personalas ir artumas iki gintaro muziejo, tačiau to tikrai nepakanka 4*. Kambariai labai prasti, nešvari kilimų danga, visa patalinė labai sena, lovos tinka tik tardymui nemiegojom visą naktį pagalvės išsidėvėjusios kaip skuduras ir plonytės, super siauros kaldros ir griovys tarp dviejų sustumtų lovų. Garso izoliacijos nerasta iki 1nakties klausėm kaimynus. Pirtys jungiamos tik vakarais, bet ant viso viešbučio 6 gultai! 56 kambariai ir 6 gultai, kažkoks absurdas, baseinas šaltas garinės pirties grindys ledinės. Pūsryčiai nekokie sultys visiška chemija, iš karštų patiekalų perkeptos vištų kojelės, košė kaip kaulas sustingusį ir omletas, 2 rūšys dešros ir sūris. 1 rūšies saldi bulkutė. Sugadinta viešnagė, jus tikrai neverti sumokėtų pinigų.
  • Tiesiog apgailetinas aptarnavimas viesbucio restorane, priejus prie barmenes pasiteiravus apie staliukus ji liepe pasirinkti koki norim su negatyvia energija okay pasirinkome tada laukeme 10 min ziuredami kaip dvi darbuotojos aptarnauja po musu atejusius klijientus ,neistvere isejome ir atsisakeme kambario kuris kainavo 144 euru, geru svenciu sioms dviems ne professional darbuotojoms, o mums kantrybes gryzusiems y mylima lietuva niekad nepalieku negativiu komentaru nu bet sios darbuotojos mane pribloske………..Jurgita
  • Trūksta tvarkos, pačiam reikia ieškoti tualetinio popieriaus pas kambarių tvarkytoją, nes ji nepasirodė per 2 dienas. Sienos panašios į popierines, nes vakare viskas girdisi. Kondicionieriaus įjungti neįmanoma, nes buvo išjungtas dėl kažkokių priežasčių pačio viešbučio. Viešbutis net gali suteikti į SPA erdvę einant tapkių, tai kokio lygio SPA, jeigu tapkių neduoda?? Pusryčiai prasti, galėtų būti geresni, juk skaitotės 4 žvaigždučių viešbutis ar ne taip?
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!