„GOLFink“ žaidimas Ukmergės rajone

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Taujėnų dvaras, tai prieš daugiau nei 200 metų pastatyti klasicizmo stiliaus rūmai, išlikę iki šių dienų. Dvaras iki XX a. vidurio buvo kunigaikščių Radvilų rezidencija. Dabar didingame Taujėnų dvare pinasi senųjų laikų dvasia ir didybė bei šiuolaikine estetika ir komfortas.

Domitės golfu? Norite išbandyti šį žaidimą, o gal sužaisti pakartotinai? Jeigu atsakėte teigiamai, tuomet turime jums itin tinkantį pasiūlymą. Šis čekis dovanoja jums ar jūsų artimajam smagų golfo žaidimą Ukmergės rajone, Taujėnų dvaro teritorijoje. Dvi ištisas valandas smagiai pramogaukite kartu su davo draugais arba šeimos nariais - žaidimas tinkamas 5 asmenų grupei. Nemokančių žaisti golfo, lauks trumpas supažindinimas su šiuo žaidimu. Smagiai papramogavę, galite traukti aplankyti netoliese esančio parko bei žvėrelių, o pavargę galite prisėsti pailsėti pavėsinėje su stalu ir suolais. Pačių geriausių įspūdžių linkime kartu su „GOLFink“ žaidimu!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 2 val. trukmės „GOLFink“ žaidimas 1-5 asmenims;
  • trumpas supažindinimas su golfu;
  • parko ir žvėrelių lankymas;
  • pavėsinė su stalu ir suolais;
  • nemokama automobilių aikštelė;

Svarbu:

Rezervaciją galima atšaukti likus ne mažiau 2 dienoms iki atvykimo.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Taujėnų dvaras“, Mechanizatorių g. 41, Taujėnai, Ukmergės r. Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 2 val.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1-5
Apranga: Patogi, nevaržanti judesių
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Ukmergė, Taujėnai
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
  • Galiojimas

50,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +50

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Taujėnų dvaras
+370 618 25030
Taujėnų dvaras Google 4.7 / (2623)
  • Buvau dvare, kai ten buvo kolūkio kontora. Dabar nustebino. Džiaugiuos, kad prikeltas naujam gyvenimui. Gražu viduje. Ledo skuptūrų tikėjausi kitokių. Dvaro kavinės skurdus meniu ir neadekvačios kainos
  • Pirmą kartą buvom šiam dvare Ledo skulptūrų festivalio metu. Gal skulptūrų ekspozicija ir mažoka palyginus su kitais panašiais renginiais, bet bilieto kaina tikrai normali įvertinus tai, kad įskaičiuota dvaro, jo parko ir žvėrinčiaus lankymas. Nustebino labai platus erdvių pritaikymas paslaugų teikimui, gal todėl pati dvaro ekspozicija nėra didelė. Manau, kad čia būtų tikrai gražu pasivaikščioti šiltuoju metų laiku
  • Buvome kai vyko ledo skulptūrų festivalis " Ledo pasaka". Vaikams tikrai patiks, bet ir suaugusiems idomu. Ledo skulptūros specialioje patalpoje kuri šaldoma, tai netirpsta ir kai lauke pliusas. Taip pat galima ir po pačia dvaro patalpa pasivaikščioti bei lauke pasigrožėti danieliais, alpakomis, lamomis bei ožiukais, asiliukais. Yra ir paukščiu. Taip pat yra svirnas su ivairiais senoviniais padargais ir rakandais. Festivalio metu yra ir prekybiniku kurie siulo kavos arbatos karšto vyno, alaus. Spurgyčiu, belgišku vafliu ir kita. Taip pat ir automobiliu parkavimu pasirūpinta, irengta papildomu parkavimo vietu.
  • Apsilankėme Taujėnų dvaro parke esančioje ledo skulptūrų parodoje. Įspūdžio nepadarė, gal ši ekspozicija labiau skirta mažiems vaikams. Aplankėme ir dvarą. Nusivylėme, nes autentiška aplinka neapsaugota nuo žmonių prisilietimų, sėdėjimo. Žodžiu, viskas taip atvirai, kad panorėjęs gali atsisėsti ant bet kurios kėdės, atidarinėti bet kurią spintą ir t.t. Gaila autentiškumo. O gal ten nebe autentiški baldai, daiktai? Jeigu taip, tada suprantama. Nemažai dvaro ekspozicijose kičo, tokio kaip, foto paroda (kičiniai šiuolaikiniai foto portretai, dirbtinės gėlės tarp ekspozicinių indų ir t.t.). Kaip sakoma, skonis draugų neturi, tad šiame atsiliepime išsakoma tik mūsų nuomonė, ji nebūtinai turi sutapti su visų žmonių nuomone.
  • Važiavome dėl ledo skulpūrų, bet pasirodė kažkaip neišbaigta mintis. Buvo tikrai visai įspūdingų skulpūrų, bet jos visos palapinėje, kurioje sukurtos atskiros erdvės. Pritrūko vieningumo. Bet dvaro parkas nuostabus! Gamtos mylėtojams patiks pasivaikščioti ir per pusnis - padarytas takas greta upeliuko su kriokliukais. Aptvaruose esantys gyvūnai ateina prie žmonių, prašo dėmesio, galima paglostyti. Buvo maisto mugė, tai nusipirkus arbatos tikrai įmanoma apeiti viską. Nuliūdino tik pačios dvaro patalpos, tikėjausi dvaro, o ne viešbučio.
Komentarai