Alaus degustacija Leičių bravore Vilniuje

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Leičių bravoras - tikro lietuviško alaus darykla, kviečianti susipažinti su pagrindiniais alaus gaminimo principais. Jeigu jus domina kaip atsiranda alus - Leičių bravoras jums viską paaiškins nuo A iki Z. Negana to, čia gausite progą ir paragauti skaniojo gėrimo.

Alaus pažinimo pamoka vyksta šeimos įkurtame ir valdomame Leičių bravore, pačioje Vilniaus senamiesčio širdyje. Tai unikali vieta – senieji, autentiški XIV a. skliautiniai rūsiai dvelkia romantika ir paslaptingumu. Svečiai vaišinami virtuvės meistrų sukurtais užkandžiais, kurie yra priderinti būtent mūsų alui. Aludaris padės susigaudyti alaus pasaulio skonių įvairovėje, parodys išskirtinį mažųjų bravorų veiklos principą, o svečiai sužinos, kaip verdamas alus ir gimsta nauji skoniai.

 

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • alaus pažinimo pamoka;
  • supažindinimas su alaus gamyba;
  • užkandžiai;
  • šešių skirtingų alaus rūšių degustavimas (po 150 ml.);

Svarbu:

Paslauga skirta asmenims nuo 21 metų. Paslauga vykdoma grupėje. 

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Leičių bravoras, Didžioji g. 18, Vilnius Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 1 val. 30 min.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1-2 (skiriasi kaina, pasirinkti viršuje prie "Asmenų skaičius")
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
  • Asmenų skaičius

29,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +29

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Leičių bravoras
+37067600075, leiciu.bravoras@gmail.com
Leičių bravoras Google 4.3 / (465)
  • Puikus meistro pasakojimas per savo kūrinius.
  • Turėjome komandos susitikimą su alaus degustacija ir pristatymu. Susirinkus prie stalų mūsų laukė užkandžiai ir buvo pristatyta, kokias alaus rūšis ragaujam . Tiesa, degustacijos vedėjas iš karto pasakė, kad turi laiko iki 18:20, tad turim klausykitis, nes jis turės išeiti. :) Alaus negėriau, tad apie jo kokybę nekomentuosiu. Valgiau (ne tik aš) jautienos antrekotą - mėsa buvo kaip guma, nes buvo visiškai perkepta. Desertui buvo tinginys - sausas, su visiškai nederančiais rožiniais pipirais ant viršaus. Tikrai patikęs dalykas buvo gira. Į tokią vietą, aišku, einama ne dėl maisto, bet kokybė tikrai žemiau vidutinės.
  • Gavome dovanų kuponą alaus degustacijai, tad apsilankėme. Neįtikėtinai šiltas ir jaukus vakaras. Trumpai pristatytas pats bravoras, ragavome skirtingą vietoje gaminamų alų. Aludaris atsakė į visus klausimus, pats pasakojo daug įdomių dalykų apie gaminimo procesą. Degustacijos metu buvo parinktas prie alaus tinkantis maistas. Paslauga visiškai orientuota į klientą - puikūs atsiminimai. Rekomenduoju
  • Nepraėjus nei 48 val.. Man patiko čia Stautas: dėl greitai skęstančios putos tiesiog prašosi ilgai nelaukiant būti sunaikintas pagal principą - "pusė, pusės pusė, pabaiga". Tuomet pasijunti ne tik išsaugojęs gyvybę, bet ir gyvas pats ! :) Beje, ramiai besišnekučiuojant su draugais prie pilsner bokalo, galima pajusti sąžiningai nuoširdų čia besidarbuojančių žmonių dėmesį. Ir tai gerai nuteikia.. After 48 h.. I enjoyed the Stout here: its foam sinks quickly to the bottom of the glass and just asks for downing it according to the rule of “halve it, then halve the remaining half and then finish it”. Then you feel like having saved a life and alive! :) In addition to that, when you are chatting with some friends while having a glass of pilsner, you will notice the sincere attention of the staff, and that makes you feel well..
  • Įžūlus padavėjas (stambus, su šuniu ištatuiruotu ant kairio dilbio su barzda). Aptarnavimas buvo low below average, o maistas labai jau average. Pažadėjo išskaidyti sąskaitą, tačiau pateikė bendrą ir pasakė -skaičiuokitės. Perspėjo, kad maisto reikės laukti 30-40min, o visiems pavalgius gavau kepsnį po 80-90min. vaikų maistas vėlavo, galiausiai paaiškėjo, kad jie net jo neturi tai ką užsakėme jiems.Pasakius pastabą padavėjas šoko į akis: "ar aš kaltas?". Kalta pasirodo virtuvė, lyg svečiui tai turėtų rūpėti. Pasijautėm, kad sutrukdėm ir reikia atsiprašyti.
Komentarai