Nakvynė su pirtimi dviem „TonyResort“

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„TonyResort“ pramogų ir poilsio parkas įsikūręs nepaprastai gražioje vietovėje, išpuoselėtame Anupriškių pušyne. Tai nepaprastai įkvėpianti gamtos apsuptis, kurioje kiekvienas gali tinkamai atsikvėpti. „TonyResort“ kviečia Jus į pramogų ir nuotykių pasaulį po atviru dangumi. Pramogos suteiks adrenalino ir naujos patirties.

Tuoj jums bus pateiktas itin gundantis pasiūlymas, kurio atsisakytų tik tai retas... Tai - nakvynė su pirtimi TonyResort pramogų ir poilsio parke dviems asmenims. Čia atvykusių jūsų laukia vienos valandos trukmės apsilankymas privačioje pirtyje, kurioje galėsite būti tik tai dviese. Maloniai pasikaitinę pirtyje galite pasidomėti ir kitomis parke esančiomis sezoninėmis pramogomis, t.y. teniso kortai arba tinklinio aikštelė, pasiplaukiojimas valtimi, lygumų slidinėjimas, pasivažinėjimas dviračiais, šiaurietiškas ėjimas ir kt. Galite neabejoti, kad atvykę į TonyResort, be veiklos neliksite. Negana to, šis poilsio ir pramogų kompleksas yra įsikūrės Anupriškių pušyne, kur galėsite pasimėgauti nuostabia gamta bei teigiamas emocijas žadinančiu pušų kvapu.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 1 nakvynė dviviečiame viešbučio kambaryje 2 asmenims;
  • pusryčiai (švediškas stalas) 2 asmenims;
  • 1 val. trukmės privatus apsilankymas pirtyje 2 asmenims;
  • sezoninės aktyvios pramogos (esant palankioms oro sąlygoms): 1 val. trukmės pasiplaukiojimas valtimi, 1 val. trukmės profesionalių teniso kortų arba tinklinio aikštelės nuoma, 1 val. trukmės pasivažinėjimas dviračiais, pasivaikščiojimas su šiaurietiško ėjimo lazdomis, lygumų slidinėjimas, iki 3 val. trukmės rogučių kalnas su specialiomis pripučiamomis rogėmis (1 kartas), sutvarkyti pasivaikščiojimo takai miške, specialiai įrengti takai per pelkes;
  • saugoma automobilių stovėjimo aikštelė;
  • bevielis interneto ryšys;

Svarbu:

Atvykimas galimas iki 2024.12.20, išskyrus: 02.14, 03.31-04.01, 05.01-09.30. Apie neatvykimą būtina pranešti prieš 24 val. Nepranešus, paslaugos teikėjas pasilieka teisę anuliuoti kelialapį. Kurorto mokestis -2 Eur. vienam asmeniui (nuo 18 metų) / 1 nakvynei. 

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „TonyResort“, Anupriškių km. 2, Trakų raj. Žiūrėti žemėlapyje
Dalyviai (asmenų skaičius): 2
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Galioja iki 2024.12.20
Galiojimas: Tik darbo dienomis, Visomis savaitės dienomis (skiriasi kaina, pasirinkti viršuje, skiltyje "Galiojimas")
Poilsio sezoniškumas: Žiema, Pavasaris, Ruduo
Nakvynių skaičius: 1 nakvynė
Maitinimas: Pusryčiai
Šalis: Lietuva
Miestas: Anupriškės, Trakai
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
  • Galiojimas

89,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +89

Savybės:

  • Riboto galiojimo kuponas
  • Kuponas galioja iki 2024-12-20
  • Negalimas pratęsimas
  • Keitimo garantija
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
TonyResort
+370 611 44445, +370 700 39890; hotel@tonyresort.lt
TonyResort Google 4.6 / (2297)
  • Dėkojame už nuostabia viešnagę Tony Resort. Didelis ačiū registratorei už sklandžiai išspręstus mažus nesklandumus. Maistas labai skanus , na o vieta - tobula ramybės oazė.
  • Buvome apsistoję čia 2021 metais, ryte kai atsibudome radome daug blusų buvome visi apkandžioti tais vabalais, jie buvo visur, net ir lovoje!!! TonyResort viešbutis paliko mums blogų įspūdžių, bet TonyResort atsiprašė mūsų ir išsiuntė dovanėlę.
  • Puiki vieta pailsėti gamtos apsuptyje, ramybe jaukumas ir puiki atmosfera tikram poilsiui. Nameliui jaukus tvarkingi su daug erdves tad tinka seimai ar kompanijai. Pusryčiai švediškai stalas, maistas skanus pasirinkimas neblogas. Galima restorane ir pietaut ir vakarieniauti, puikus gurmaniškas restoranas. Didele teritorija su daug pramogų. Žvejyba, kubilas, pirtis, sporto aikšteles pasivaikščiojimo takai. Veiklos ras kiekvienas. Poilsis superinis.
  • Neigiami komentarai privertė ne kartą pagalvoti ar atšaukti rezervaciją, bet apsilankymas Tony Resort viršijo visus lūkesčius. Puiki aplinka, komfortiškas namas, skanūs ir gausūs pusryčiai, gera pirtelė, malonūs darbuotojai. Degustacinė vakarienė šiek tiek nuvylė, bet kiekvieno skonis yra savitas, visiems neįtiksi. Visiems rekomenduoju atvykti ir išvadas pasidaryti patiems.
  • Apsistojome nakčiai 09.23 kambaryje 13-1. Labai nusivylėme vonios kambariu, pelėsis duše, surūdijusi vonios kambario įranga. Kambaryje ant fotelio, lovos užtiesalo pilna dėmių. Restorane pries dvi dienas rezervavomės žuvį - atvykus į restoraną sužinojom, kad jos nebus. Tiesiog pasakė ir nuėjo. Negana to, nebuvom informuoti, kad mūsų apsistojimo metu vyks vestuvės, todėl jautėmės kaip kažkieno vestuvių dalyviais. + naktį dideli fejerverkai kieme. Kaimynai grįžę po vestuvių irgi šventė ir nedavė ilsėtis. Šia vietą mėgome, bet daugiau mūsų čia nebus. Rekomenduoju vykti kitur
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!