Nakvynė su pirtimi ir vakariene privačiame namelyje dviem „TonyResort“

Premium

Pasinaudok gimtadienio -20% nuolaida VISKAM. Su kodu: DOVANA13

„TonyResort“ pramogų ir poilsio parkas įsikūręs nepaprastai gražioje vietovėje, išpuoselėtame Anupriškių pušyne. Tai nepaprastai įkvėpianti gamtos apsuptis, kurioje kiekvienas gali tinkamai atsikvėpti. „TonyResort“ kviečia Jus į pramogų ir nuotykių pasaulį po atviru dangumi. Pramogos suteiks adrenalino ir naujos patirties.

Šis dovanų kuponas tai - pasiūlymas jums ir jūsų antrajai pusei. Nakvynė su pirtimi ir vakariene privačiame namelyje gali tapti puikia dingstimi bent trumpam palikti namus ir atsipalaiduoti bei papramogauti svetur. Atvykite į TonyResort poilsio ir pramogų parką, esantį Anupriškių kaime, ir įsitraukite į ten esamas pramogas. Pirmiausia pagalvokite apie žvejybą. Jeigu jos metu sugausite laimikį, jis bus jums keptas pateiktas vakarienei! Taip pat nepamirškite, kad jums priklauso 1-os valandos trukmės apsilankymas pirtyje dviems, kuris gali būti itin malonus žvarbų vakarą. Pasidomėkite ir sezoninėmis aktyviomis pramogomis, kurios gali jums itin patikti. Tai - įvairus lauko sportas, pasiplaukiojimas valtimi, pasivaikščiojimas miško takais, šiaurietiškas ėjimas ir kt. Apgyvendinimas TonyResort taip pat yra labai puikus - sau ir savo antrai pusei gausite visą atskirą dviaukštį namelį.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 1 nakvynė privačiame dviejų aukštų namelyje su svetaine, terasa ir miegamuoju kambariu 2 asmenims;
  • pusryčiai (švediškas stalas) 2 asmenims;
  • upėtakių žvejyba (kol tvenkinys nepasidengęs ledu) 2 asmenims;
  • vakarienė restorane su ant grotelių keptu Jūsų pačių pagautu upėtakiu (1 kg kepto upėtakio, garnyras, dvi prie patiekalo derančio vyno taurės bei virtuvės šefo komplimentas) 2 asmenims;
  • 1 val. trukmės privatus apsilankymas pirtyje 2 asmenims;
  • sezoninės aktyvios pramogos (esant palankioms oro sąlygoms): 1 val. trukmės pasiplaukiojimas valtimi, 1 val. trukmės profesionalių teniso kortų arba tinklinio aikštelės nuoma, 1 val. trukmės pasivažinėjimas dviračiais, pasivaikščiojimas su šiaurietiško ėjimo lazdomis, lygumų slidinėjimas, iki 3 val. trukmės rogučių kalnas su specialiomis pripučiamomis rogėmis 2 asmenims (1 kartas), sutvarkyti pasivaikščiojimo takai miške, specialiai įrengti takai per pelkes;
  • bevielis interneto ryšys;
  • saugoma automobilių stovėjimo aikštelė;

Svarbu:

Atvykimas galimas iki 2024.12.20, išskyrus: 02.14, 03.31-04.01, 05.01-09.30. Apie neatvykimą būtina pranešti prieš 24 val. Nepranešus, paslaugos teikėjas pasilieka teisę anuliuoti kelialapį. Kurorto mokestis -2 Eur. vienam asmeniui (nuo 18 metų) / 1 nakvynei. Šaltuoju metu arba nenorint žvejoti, upėtakis paruošiamas be žvejybos. 

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „TonyResort“, Anupriškių km. 2, Trakų raj. Žiūrėti žemėlapyje
Dalyviai (asmenų skaičius): 2
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Galioja iki 2024.12.20
Galiojimas: Tik darbo dienomis, Visomis savaitės dienomis (skiriasi kaina, pasirinkti viršuje, skiltyje "Galiojimas")
Poilsio sezoniškumas: Ruduo, Žiema, Pavasaris
Nakvynių skaičius: 1 nakvynė
Maitinimas: Pusryčiai, Vakarienė
Šalis: Lietuva
Miestas: Anupriškės, Trakai
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
  • Galiojimas

139,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +139

Savybės:

  • Riboto galiojimo kuponas
  • Kuponas galioja iki 2024-12-20
  • Negalimas pratęsimas
  • Keitimo garantija
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
TonyResort
+370 611 44445, +370 700 39890; hotel@tonyresort.lt
TonyResort Google 4.6 / (2297)
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!