5 sportinių masažų kursas salone „Qi Anmo“ Vilniuje

-11%
Nuolaida!

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„Qi Anmo“ masažų ir grožio centras Vilniuje, įsikūręs miesto centre, kviečia pasilepinti profesionalų atliekamais masažais bei veido procedūromis. Atliekami masažai, naudojant kiniškų masažų techniką. Salone dirba tik aukštas kvalifikacija įgiję specialistai. 

Qi Anmo masažo salonas, įsikūręs Vilniaus mieste, siūlo 5-ių sportinių masažų kursą, kurio tikslas yra padėti intensyviai sportuojančiam žmogui pasiekti kuo gerersnius rezultatus. Juk raumenis reikia ir poilsio, o juos pailsinti ir atpalaiduoti kuo puikiausiai galima sportinio masažo metu! Šis kuponas galioja vienam asmeniui, ir gali tapti puikia dovana jūsų draugui sportininkui.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 5 sportinių masažų kursas 1 asmeniui

Svarbu:

Apie neatvykimą būtina pranešti 24 val. prieš rezervuotą paslaugos teikimo laiką, kitaip čekis bus laikomas panaudotu. Darbo laikas I-V - 10-21 val., VI 10-19 val., VII 10-18 val.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Qi Anmo“ masažų ir grožio centras, Gedimino pr. 50/2 , Vilnius Žiūrėti žemėlapyje
Dalyviai (asmenų skaičius): 1
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Kūno sritis: Viso kūno
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
  • Pasirinktas kriterijus

186,90 €

-11 %

210,00 € *Paslaugos teikėjo nurodyta kaina

  • Registruoti nariai gauna taškų: +187

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Qi Anmo
+37064069222, info@qianmo.lt
Qi Anmo Google 4 / (204)
  • LIkus 3 valandom iki masažo buvo paskambinta ir pranešta, kad masažistė susirgo ir masažo nedarys. Buvo paskirtas kitas masažistas kuris daro 1 valandos masažus. Pabaigoje gauname 1 valandos masažą sutalpinta į 45 minutes kuris atliktas ne iki galo ir nekokybiškai. Blogiausia masažo patirtis.
  • Gavau pėdų masažo dovanų kuponą dovanų, tad didelių lūkesčių neturėjau. 45 minučių pėdų masažas... Jei jūs galvojate, kad maloniai prasieis per pėdas ir jas paglostys, labai klystate :) Mitrūs masažo meistro pirštai rado kiekvieną pėdų kauliuką. Kažkuriuo metu pagavau save miegant, bet masažistas apsimetė, kad negirdėjo mano knarkimo. Buvo super. Magiška. Labiausiai patiko net ne masažo metu, o gerą valandą po jo. Kaip naujai gimęs, o kojos neturi svorio! Super!
  • Masažuotoja Viktorija, pas kurią buvau užsiregistravusi, neatvyko, nes kaip paaiškino administratorė, Viktorija nemėgsta dirbti su dovanų kuponais, kadangi jai tai neapsimoka. Esą jie bandė jai prisiskambinti ir rašyti, tačiau ji blokuoja skambučius ir žinutės. Galvos masažą darė kitas masažuotojas, Wendong, ir tai buvo siaubinga patirtis. Jis kažkodėl spaudė ir spaudė vieną tašką viršugalvį kairėje pusėje. Po 10 min masažo buvo neįmanoma iškentėti skausmą ir paprašiau jo taip stipriai nespausti. Tačiau problema tame, kad su juo neįmanoma susišnekėti - jis nesupranta nei lietuviškai, nei rusiškai. Vietoj atpalaiduojančio masažo turėjau galvos skausmą, sugaištą laiką, sugadinta nuotaiką, krūvą neigiamų minčių apie salono darbuotojus ir vyšnia ant torto -kraujavimą kairėje akyje, kaip tik toje pusėje, kur jis spaudė stipriau Niekam NEREKOMENDUOJU!
  • Didelis nusivylimas. Dovanu kuponams naudojama nesazininga schema. Klientas su padovanotu masazu negali patekti pas norima masazista, nes jam be perspejimo vietoj moters masazistes su gerais atsiliepimais pakisa vyruka su zemiausiu reitingu. Ir tas reitingas zemas del labai aiskiu priezasciu. Masazas pas nekalbanti lietuviskai vyra ne tik neatpalaiduoja, bet dar sukelia rimtu sveikatos problemu, del kuriu reikia skubiai kreiptis i gydymo istaigas. Kraupu. Jei nenorite ar negalite kokybiskai atlikti darbo, neparduokite paslaugos, kurios neplanuojate vykdyti.
  • 4⭐️, nes įėjimas nesutvarkytas “apaugęs”, vėlavo masažas ir nesusikalbėjau su masažiste, priemonės, masažas viso kūno buvo malonus, net gal per daug glotnus, norėjosi, kad išmasažuotų problemines vietas, bet nebuvo kaip pasakyti.:/
Komentarai