FILTRAS

  • Pramogos tipas
  • Nakvynė ir poilsis (9)
  • Dovanų čekiai (1)
  • Kaina
  • nuo 50€ iki 100€ (1)
  • nuo 100€ iki 200€ (3)
  • nuo 200€ iki 400€ (8)
  • daugiau nei 400€ (1)
  • Miestas
  • Druskininkai (9)
  • Regionas
  • Alytaus regionas (9)
  • Dalyvių skaičius
  • 1 (4)
  • 2 (8)
  • 3 (1)
  • 4+ (1)
  • Tipas
  • Premium (9)
  • Paslaugos teikėjas
  • SPA VILNIUS Druskininkai (9)
  • Šalis
  • Lietuva (9)
  • Rodyti kitų šalių miestų filtrus

SPA VILNIUS Druskininkai

SPA VILNIUS Druskininkai
SPA VILNIUS Druskininkai Google 4.7 / (1670)
  • Kristina Pleckaitiene
    2024-02-08
    Nuostabi atmosfera tobulam poilsiui. Ačiū visiems kuriantiems tokią aplinką ir rūpestį klientui. Sėkmės nuostabiai masažistei Aušrai, keneziterapeutei Aušrelei.
  • Emilija J
    2024-02-08
    Apsilankymas deja nebuvo toks, kokio tikėjomės išgirdę daug gerų atsiliepimų. Rezervavau telefonu. Iš pradžių sakiau, kad planuotume masažą 16val, bet registratorė primygtinai siūlė kuo vėliau, kad "spėtume prieš tai nueiti į baseiną". Sutikau, kad įdėtų masažą 18:40, bet tik atvykus sužinojome, kad jis dubliuojasi su vakariene, kurią beje irgi užsakiau to paties skambučio metu. Teko eiti keisti procedūros, vienintelis pasiūlytas variantas - sutrumpinti masažą. Administratorė Margarita kažko paprašius demonstratyviai vartė akis. Taigi, gavome trumpą masažą ir į vakarienę irgi teko lėkti, vos spėjome pavalgyt. Labai gaila, nes visi kiti darbuotojai pasirodė labai paslaugūs ir pozityvūs, maistas skanus, masažas puikus (tikrai norėtųsi ilgesnio), bet nesklandumų gausa nuvylė.
  • Modestas sargelis
    2024-01-28
    Viešnagės metu likome labai patenkinti : tiek maistu(labai visko daug ir labai skanu), tiek personalo aptarnavimu, tiek švara. Labai didelis dėkui procedūros Aladino lempa merginoms Eglei ir Ritai, puikiai atlikusioms procedūrą. Likome labai nustebinti, gavę dovana staigmena,gauta gintadienio progą.Labai Jums ačiū.Būtinai čia sugrišime.
  • Beata Sta
    2024-01-04
    Pats jaukiausias, svetingiausias, viešbutis Druskininkuose, tiek vasarą tiek žiemą, dauk veiklos ir suaugusiems ir vaikams, viskas apgalvota, viskuo pasirūpinta. Bet geru viešbutis nusipelno būti vadinamas pirmiausia dėl darbuotojų, kurie čia dirba, visi labai paslaugūs ir svetingi, o labiausiai noriu išskirti čią dirbančią adiministracijoje Jūratę, sunku surinkti žodžius apibūdinti žmogaus mielumą, svetingumą, atsidavimą svečiams, visada malonu sugryžti ir matyti Jūratės šypseną pasitinkant mus:) Vaikas negali sulaukti susitikimo su teta, kuri dirba Vilnius Spa, tiesiok šiltas, nuostabus žmogus, kuris tiesiok surengia mažą Šventę kaskart atvažiavus, norisi sugryžti dar ir dar. Linkiu šiam viešbučiui daugiau tokių nuostabių darbuotuojų.
  • Ema Neimantaitė
    2023-11-15
    Viskas buvo labai puiku: išvaizdus ir jaukus interjeras, puikiai išnaudota aplinka Kalėdų dekoracijoms, kurios sukuria šventišką nuotaiką. Spa erdvės puikios, didelis pusryčių pasirinkimas. Bet labiausiai nustebino malonus aptarnavimas. Norime padėkoti administracijoje dirbančiam Pauliui, kuris yra tikras profesionalas - labai gražus bendravimas, empatija ir nuoširdumas. Tikrai dar sugrįšime. ?

Šiais laikais, daugelio mūsų gyvenimuose stresas ir įtampa tapo neatsiejama mūsų kasdienybės dalimi. Kad ir kaip bebūtų gaila, streso sukeltos ligos vis dažnėja mūsų visuomenėje. Ilgai negydomas stresas ir ilgalaikė įtampa gali sukelti ne tik psichinės sveikatos susirgimus, bet ilgainiui virsti ir fizinių ligų sukėlėju. Kyla klausimas. Galbūt metas pagaliau sustoti ir tarti griežta STOP? Sakoma, kad gyvenimas yra tik vienas, o juk kiekvienas iš mūsų nusipelno pailsėti, pakeisti aplinka ir atitrūkti nuo kasdieniškos rutinos ir mylėti save.

Nebūtina važiuoti į tolimus užsienio šalių kurortus, norint kokybiškai pailsėti. Kviečiame atostogas poilsiui ir sveikatos gerinimui pasirinkti Lietuvos kurortuose. Vienas iš jų – Druskininkai. Druskininkai nuo seno garsėja, kaip seniausias ir didžiausias, visus metus veikiantis Lietuvos balneologinis, purvo ir klimatinis kurortas. Dar 1838 metais čia buvo įkurta pirmoji sanatorija,  o 1794 metais, Druskininkų kurortas buvo paskelbtas gydomuoju.

Viena iš geriausiu vietų puikiam poilsiui Druskininkuose – „SPA Vilnius Druskininkai“. „SPA Vilnius Druskininkai“ – tai 4* jaukus ir modernus sveikatos centras, kuriame gausu mineralinio vandens procedūrų ir gydomojo vandens programų. Šiame viešbutyje sveikatą pagerins ir maloniai praleis laiką kiekvienas viešbučio svečias. Įvairių procedūrų gausa, profesionalus aptarnavimas ir puikus poilsis – kas gali būti geriau, tiesa?

Nakvynė 4* viešbutyje SPA Vilnius

Viešbutyje gausu įvairios klasės kambarių pasirinkimo, kurie garantuoja kokybišką ir puikų poilsį. Visuose viešbučio kambarių numeriuose yra būtiniausi dalykai, kurie reikalingi gerai viešnagei. Dėl maisto taip pat nereikėtų jaudintis. Mūsų asortimente esančiuose dovanų kuponuose yra įtraukti pusryčiai ir vakarienė, kuri patiekiama Švediško stalo principu. Viešbučio „SPA Vilnius Druskininkai“ restorano Švediškas stalas garsėja gausiu ir sveiku menių, kuriame gausu ne tik tradicinių patiekalų, bet ir įvairių gastronominių įspūdžių bei patirčių gausa.

Pavyzdžiui, tradicinių švenčių metu restorano meniu papildomas šventiškais Dzūkų valgiais ir kepiniais. Restoranai šefai gamybos metu nenaudoja hidrintų riebalų, stengiasi naudoti kuo mažiau miltų ir paruošti kuo sveikesnį bei skanesnį maistą. Viešbutyje „SPA Vilnius Druskininkai“, pusryčiams dažniausiai patiekiami vaisiai, o vakarienei – sveikuoliški desertai, kurie buvo pagaminti „SPA Vilnius Druskininkai“ konditerijoje.

Kiekvieno valgio metu viešbučio svečiams siūloma paragauti „SPA Vilnius Druskininkai“ kepėjų iškeptų originalių receptų bandelių, duonos saldumynų ir sausainių. Atvykę į viešbutį „SPA Vilnius Druskininkai“ ne tik puikiai pailsėsite, bet ir pavalgysite ir patirsite tikrą įvairiausių skonių gastronominį užtaisą.

Procedūros SPA Vilnius Druskininkuose

Didžiausias viešbučio „SPA Vilnius Druskininkai“ turtas ir pasididžiavimas, kuriuo džiuginamas kiekvienas šio viešbučio svečias – mineralinis vanduo. Viešbutis įrodo, kad norint pagerinti sveikatos būklę ir mėgautis įvairiomis sveikatinimo procedūromis – nebūtina keliauti į užsienio šalių kurortus. Įvairių gerųjų, gydomųjų savybių turintis vanduo, gydomojo purvo vonios ir sveikatinimo bei SPA procedūros savo kokybe ir teikiama nauda nenusileidžia garsiausiems sveikatingumo ir poilsio kurortams Europoje.

Viešbutį supa pasakiško grožio gamta, o pats viešbutis yra išsaugojęs senąsias gydomąsias tradicijas – gydomojo purvo vonios, kineziterapija, mineralinis vanduo ir vertikalios vonios buvo taikomos ir seniau ir apie jų taikomą naudą yra senai žinoma. Mūsų asortimente esančiuose dovanų kuponuose dažniausiai yra įtraukta: privati gydytojo konsultacija, kurios metu gydytojas padės parinkti tinkamas procedūras ir pateiks papildomų rekomendacijų tolimesniam gydymo procesui, treniruoklių salė ir apsilankymai baseino ir pirčių kompleksuose.

Įvairias procedūras dažniausiai galima pasirinkti iš kiekviename dovanų pasiūlyme pateikto sąrašo, todėl kiekvienam viešbučio svečias galės susidaryti jam aktualią programą ir ja mėgautis. Į mūsų dovanų asortimente esančių dovanų kuponų procedūrų sąrašą dažniausiai įeina įvairūs masažai, gydomosios vonios, judesio terapijos, mineralinio vandens gydymo kursai ir kt. Atvykite į viešbutį „SPA Vilnius Druskininkai“ ir susidarę sveikatos procedūrų programą pasinerkite į sveikatingumo, malonių įspūdžių ir puikių emocijų sūkurį!

Pramogos Druskininkuose

Po gero ir kokybiško poilsio ir atpalaiduojančių procedūrų – metas atsipalaiduoti! O viešbutyje “SPA Vilnius Druskininkai” ir šalia jo pramogų išties netrūksta! Šalia viešbučio esančioje kavinėje galite pažaisti boulingą arba smiginį. Taip viešbutyje dažnai galite mėgautis gyvos muzikos vakarais, kadangi viešbučio restorane dažnai vyksta įvairūs renginiai, gyvos muzikos vakarai.

Viešbutyje taip pat yra vaikų kambarys, kuriame veiklos ir užimtumo suras kiekvienas, mažasis viešbučio svečias. Viešbutyje taip pat galite išsinuomoti dviračius arba elektrinius paspirtukus ir leisti po pažintinę, motorizuotą kelionę po Druskininkų apylinkes. Druskininkuose galite aplankyti įvairius parkus, muziejus, paminklus, sudalyvauta dažnai vykstančiuose renginiuose, ar prisiliesti prie dalelės istorijos stebint skulptūras.

Taip pat Druskininkų miete ir jo apylinkėse galite išbandyti vandens parko, lynų parko, ekskursinio traukinuko, golfo aikštynų, ekskursijų, Snow arenos, muzikinio fontano ar ekskursijų garlaiviu teikiamas paslaugas. Vienas iš turistų gausiai lankomų įdomybių – apverstas namas, kuriame galite ne tik pamatyti, kaip gyvenimas apsiverčia aukštyn kojomis, bet ir įsiamžinti šiose įspūdingose akimirkose. Atvykus į Druskininkus ir apsistojus viešbutyje „SPA Vilnius Druskininkai“, kiekvienas svečias suras sau įdomias veiklas ir įdomiai bei turiningai praleis laisvalaikį.

SPA Vilnius apsilankymo kaina

Dovanų kuponas viešnagei viešbutyje „SPA Vilnius Druskininkai“ sužavėtų daugelį dovanos gavėjų. Juk kiekvienas iš mūsų norėtų puikiai pailsėti, smagiai ir įdomiai praleisti laiką, pavalgyti burnoje tirpstančių patiekalų ir kartu pagerinti sveikatos būklę, tiesa? Mūsų dovanų kuponų asortimente galite rasti pasiūlymų, kurie yra pritaikyti tiek vienišiams, tiek ir poroms. Dovanų kuponų apsilankymui su nakvynei viešbutyje „SPA Vilnius Druskininkai“ kainos prasideda nuo 178 €.

Jeigu negalite skirti tokios sumos artimojo dovanai, ne bėda! Mūsų asortimente taip pat galite įsigyti dovanų čekį, kurio kaina prasideda nuo 100 €. Apie viešbučio kokybę ir teikiamą naudą jo svečiams patys už save kalba esantys atsiliepimai. Iškilusius bet kokiems klausimams, galite kreiptis pas mus arba tiesiogiai į viešbutį, kurios adresas nuordytas kontaktai skiltyje. Mes linkime jums ir jūsų artimiesiems gero poilsio, įdomios ir turiningos viešnagės, puikios gastronimės patirties ir naudos sveikatai viešbutyje “SPA Vilnius Druskininkai”.