2 nakvynės su pusryčiais ir saunos malonumais viešbutyje „Palaima“

-34%
Nuolaida!

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Viešbutis Palaima - tai palaimingo jūsų poilsio vieta. Kadangi viešbutyje nepriimami vaikai jaunesni nei 12-os metų, būkite užtikrinti, kad jūsų poilsio kokybei niekas netrukdys. Visiems ieškantiems kokybiško atsipalaidavimo bei nakvynės Anykščiuose, siūlome viešbutį Palaima.

2 nakvynės su pusryčiais ir saunos malonumais viešbutyje "Palaima" - jūsų išsvajoto poilsio galimybė. Atvykite romantiškai bei maloniai praleisti laiko kartu su antra puse. Čia sulauksite ne tik patogaus apgyvendinimo, bet ir šiltų bei atpalaiduojančių akimirkų viešbučio saunoje.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 2 nakvynės viešbučio kambaryje (18 – 21 kv. m) 2 asmenims;
  • pusryčiai iš meniu;
  • pasitikimo gėrimas;
  • 3 val. trukmės privati sauna (1 k.);
  • Wi-Fi;
  • vieta automobiliui;

Svarbu:

Atvykimas galimas nuo šeštadienio iki pirmadienio nuo 2023.12.01 iki 2024.04.30 ir nuo 2024.09.01 iki 2024.12.31. Norėdami atšaukti rezervaciją praneškite ne vėliau kaip prieš 7 dienas. Viešbutyje priimami svečiai tik nuo 12 metų. 

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Viešbutis „Palaima“, Ežero g. 8D, Mačionių k., Anykščių raj. Žiūrėti žemėlapyje
Dalyviai (asmenų skaičius): 2
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Galioja iki 2024.12.31
Galiojimas: Tik savaitgalį
Poilsio sezoniškumas: Žiema, Pavasaris, Ruduo
Nakvynių skaičius: 2 nakvynės
Maitinimas: Pusryčiai
Šalis: Lietuva
Miestas: Anykščiai
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

158,00 €

-34 %

241,00 € *Paslaugos teikėjo nurodyta kaina

  • Registruoti nariai gauna taškų: +158

Savybės:

  • Riboto galiojimo kuponas
  • Kuponas galioja iki 2024-12-31
  • Negalimas pratęsimas
  • Keitimo garantija
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Palaima
welcome@palaima.ch, +370 619 77 766
Palaima Google 4.9 / (191)
  • Netikėta buvo šaltą žiemos vakarą snieguoto kaimo kelio gale rasti puikų viešbutį, šiltą šeimininko pasitikimą ir mėgautis puikiu maistu. Ačiū ❤️
  • Vieta jauki, gražioje vietoje, personalas paslaugus ir malonus, maistas kokybiškas ir labai skanus. Atvykome vakarienės iš anksto rezervavę staliuką. Laukėme karšto patiekalo 2val, nes belaukiant mūsų atsiprašė, kad paruoštas maistas atšalo ir reikejo gaminti iš naujo. Suprantu, daug žmonių ir nespėja suktis padavėja. Bet restoranas yra aukštesnio lygio, kainos kiek daugiau nei vidutinės, būtų buvę malonu sulaukti nuolaidos vėluojantiems patiekalams ar būti pavaišintiema desertu, nes mūsų gimtadieniniai vakaro planai pasikeitė kardinaliai ir laukti su mažu vaiku maisto tikrai nėra malonu. Sėkmės!
  • Pasilaikysiu vieną žvaigždutę, nes viskas butų buvę tobula, jei ne truputį palūžęs dušas :) Mes su vyru nakvynę turėjome namelyje. Vienintelis minusas - dušo galvutė buvo priklijuota, tikėtina, kad palūžus, todėl ir taip ankštoje dušinėje praustis buvo gan sudėtinga... vis apsisukant išjungdavome vandenį :D Bet visa kita - sužavėjo. Šeimininkai labai malonūs ir svetingi. Vieta švari, tvarkinga, tyli. Namelis toks, kad užsimanėm patys tokiame gyventi :)) Ėmėm karštą kubilą, tai vakarą taip ir praleidom jame apsupti gamtos. Pietavome viešbučio restorane - nėra pigu, bet patiekalai tokie, kad kiekvienas kąsnis vertas tos kainos. Pastebėsiu, kad šampūno ir dušo želė nebuvo, tad jei sumąstysit pasimėgauti nameliu nuostabioje gamtoje, patariu pasiimti savo ;)
  • Nuošali, jauki ir labai rami vieta poilsiui, siūlanti papildomas paslaugas (pirtis, kubilas, irklentės, pasivaikščiojimas su alpakomis, dviračiai, valtelė). Išskirtinis aptarnavimas ir nuolatinis šeimininko (bei jo šuniuko - Pušky) dėmesys. Kokybiškai ir apgalvotai įrengti kambariai, alpakos vilnos patalynė su lininiais užvakalais, lininiai rankšluosčiai ir chalatai. Sotūs pusryčiai, skanūs patiekalai iš meniu. Kambariuose visiška tyla, jokių pašalinių garsų. Dviračiais nesunkiai galima apvažiuoti ežerą, pakeliuj pamatyti veikiantį siauruką, apsilankyti Burbiškio dvare, pasiekti Anykščius.
  • Geras maistas, skanūs gėrimai, šiltas ir jaukus Milenos aptarnavimas – visa tai telpa į vieną žodį „Palaima“. Jei būsite Anykščiuose nepatingėkite pavažiuoti toliau ir atrasti nuostabią vietą Mačionyse. Paragaukite gaivaus lašišos tartaro ir nepakartojamo jogurtinio deserto su agurkais.
Komentarai