Virtualios realybės 360' pramoga dviem

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

"X pramogos" siūlo pasinerti į kupiną įspūdžių pasaulį ir išbandyti 5D ar virtualią realybę įvairiuose Lietuvos miestuose.

Pasinerkite į virtualų pasaulį ir patirkite naujus nuotykius! Išbandykite naujausiomis technologijomis paremtas pramogas jau dabar.

Šis dovanų čekis – tai šansas išmėginti naujausiomis technologijomis paremtas pramogas. Galėsite rinktis norimą pramogą: du bilietus į „Rifter“ arba „Flyer“.

Jūsų laukia  „Rifter“ platforma, kurios juda su vaizdu manevringai ir sinchroniškai, o pajusti kiek galima stipresnį realybės efektą Jums padės integruota speciali garso sistema bei papildomi efektai. 

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • iki 4 min. trukmės virtualios realybės atrakcionas dviem asmenims

Svarbu:

Rifter platforma skirta įvairaus amžiaus lankytojams. Rekomenduojama nuo 5 metų. Ūgio apribojimų nėra. Rekomenduojama nuo 8 metų. Ūgio apribojimas - tinka asmenims nuo 1,30 m. Miestuose yra galimybė rinktis atrakcioną: Vilnius (Rifter), Klaipėda (Rifter arba Flyer), Šiauliai (Rifter).

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Ozo g. 25, Vilnius (II a.); Aido g. 8, Šiauliai (III a.); Taikos pr. 61, Klaipėda (II a.).
Trukmė: iki 4 min.
Dalyviai (asmenų skaičius): 2
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius, Klaipėda, Šiauliai
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

13,99 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +14

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
X pramogos
+370 645 45854
X pramogos Google 4.2 / (34)
  • Geras 5D kinas ir gera VR patirtis šaunuoliai taip ir toliau XPRAMOGOS!!!
  • Labais prastas aptarnavimas.
  • Labai blogai. Pardavėjos prašėme nebaisaus filmuko, nes dukra bijo pabaisų. Mane patikino, kad filmukas nebaisus. Po minutės išlindo pabaisos, dukra labai išsigando. Jau antrą parą apie jas kalba.
  • Dvi mergaitės pardavėjos kartu kažkur vaikščiojo puse valandos, vieną kartą priėjo ir pasuko laikroduką dar 10 min. Pavargome laukti su vaikais. ( Vilniaus Akropolyje)
  • Nesakau, kad paslauga bloga, tačiau turėjome nemalonios patirties Panevėžyje, Babilone. Naudojantis VR atrakcijono paslauga vienam iš dvieju vaikų po 15sek. Pasidarė baisu ir ėmė šaukti, paprašiau, kad sustabdytų ir nuėmiau vaikui akinius, paprašius toliau paleisti, kad kitas vaikas pabaigtų žiūrėti, buvo atsakyta, kad to padaryti negalima, kadangi yra skaitliukas ir jei nori vėl mokėk pinigus ir paleis iš naujo.. Taigi labai nelankstu, prieš atrakcioną nebuvome informuoti apie tai, juolab, kad galėjo tiesiog iškarto patarti nuimti akinius nestabdant atrakcijono. Pagal atrakcijono prižiūrėtoją, jei tiurite priekaištų kreipkitės į savininkus, o kur kreiptis irgi neaišku, jokių kontaktų nei ant bilieto nei apskritai kur nors.. Tipo, pasigooglink pagal įmonės pavadinimą ant bilieto šaknelės, kuri sukurta tokia, kad išviso nesuprasi kam ji reikalinga...
Komentarai