„Eglės sanatorijos“ dovanų čekis

Top

Pasinaudok gimtadienio -20% nuolaida VISKAM. Su kodu: DOVANA13

„Eglės sanatorija“ didžiausia sanatorija Lietuvoje bei Šiaurės Europoje, puoselėjanti ilgametes gydymo ir reabilitacijos tradicijas. Ilgametė patirtis ir profesionalumas, garantuoja, jog čia teikiamos tik aukščiausios kokybės sveikatinimo, gydymo paslaugos. Siekiama užtikrinti kiekvieno svečio kokybišką poilsį, suteikiant jam platų paslaugų pasirinkimą nepriklausomai nuo pasirinko komforto lygio. „Eglės sanatoriją“ aplanko ne tik lietuviai, bet ir svečiai iš viso pasaulio.

Sveikatinimo ir poilsio akimirkos „Eglės sanatorijoje“ Druskininkuose arba Birštone. Čia Jūsų laukia kokybiškos paslaugos, puikus aptarnavimas, nuostabi gamtos apsuptis ir svarbiausia - kokybiškas poilsis. Išsirinkite paslaugas, kurios tinkamiausios būtent Jums ir leiskitės į atostogas. Su šiuo kuponu taip pat suteikiama galimybė atsiskaityti už paslaugas „Eglės sanatorijos“ Dienos centre Vilniuje.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • pasirinktos „Eglės sanatorijos“ Druskininkuose ir Birštone arba „Eglės sanatorijos“ Dienos centro Vilniuje paslaugos.

Svarbu:

Čekiu galima atsiskaityti už visas „Eglės sanatorijos“ ir „Eglės sanatorijos“ Comfort paslaugas Birštone ir Druskininkuose, taip pat už „Eglės sanatorijos“ Dienos centro Vilniuje paslaugas. Visą čekio sumą išnaudoti galima tik per vieną kartą. Skirtumas nėra grąžinamas. Dovanų kuponas negalioja šventiniu laikotarpiu (12.23–01.07).

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Eglės sanatorija“, Eglės g. 1, Druskininkai; Algirdo g. 22, Birštonas. Dienos centras, Konstitucijos pr. 20, Vilnius
Dalyviai (asmenų skaičius): Neribojama
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 6 mėn.
Galiojimas: Visomis savaitės dienomis
Poilsio sezoniškumas: Visus metus
Nakvynių skaičius: Neribojama
Šalis: Lietuva
Miestas: Druskininkai, Birštonas, Vilnius
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
Įveskite kainą nuo 100 iki 3000 €
Įveskite kainą
  • Registruoti nariai gauna taškų: +100

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 6 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Eglės sanatorija Druskininkai
+370 313 60220
Eglės sanatorija Druskininkai Google 4.3 / (405)
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!