2 nakvynės su pusryčiais ir spa sodyboje „Želvė Village & SPA“

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Želvė Village & SPA - unikali poilsio oazė, įsikūrusi prie nuostabaus vandens telkinio. Atvykusieji į šį nuostabų gamtos kampelį, atras visą apimančią ramybę.

Želvė Village & SPA kviečia jus trumpų atostogų! Visi, norintys pabėgti nuo kasdienybės bei sunkių darbų, turėtų suteikti sau galimybę atvykti į šią nuostabią, gamtos apsuptą, sodybą. Prikalbinkite kartu ir žmoną, draugę ar artimą šeimos narį - kartu praleisite nemažai kokybiško laiko. Jeigu ieškote trumpos savaitgalio priebėgos, gardaus maitinimo bei SPA malonumų - šis pasiūlymas kaip tik jums! Dovanų kuponas užtikrina, kad sulauksite patogių, dviejų nakvynių dviviečiame numeryje su savo antrąja puse ar kompanijonu. Kambariuose rasite visus patogumus, būtinus maloniai bei komfortiškai viešnagei. Gera žinia ir ta, kad pusryčiais čia jums rūpintis nereikės, nes šie jau įskaičiuoti į dovanų kupono kainą. Atsikėlę ryte, galėsite mėgautis prašmatniais, sočiais bei gardžiais a la carte valgiais. Tačiau, tai dar ne viskas! VIešnagės metu jums priklauso ir SPA malonumai! Jūs galėsite net dvi valandas mėgautis baseino, pirčių bei sūkurinių vonių teikiamomis pramogomis.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 2 nakvynės dviviečiame kambaryje 2 asmenims;
  • gardūs a la carte pusryčiai;
  • 2 val. trukmės SPA malonumų (pirtis, baseinas, sūkurinė vonia);

Svarbu:

Atvykimas galimas nuo rugsėjo 1 d. iki balandžio 30 d., išskyrus 12.21-01.03 ir Stintų šventės metu. Rezervaciją galima atšaukti likus ne mažiau 7 dienom iki atvykimo.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Želvė Village & SPA“, Želvių g.119, Želviai Žiūrėti žemėlapyje
Dalyviai (asmenų skaičius): 2
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Galiojimas: Visomis savaitės dienomis, Tik darbo dienomis (skiriasi kaina, pasirinkti viršuje, skiltyje "Galiojimas")
Poilsio sezoniškumas: Žiema, Pavasaris, Ruduo
Nakvynių skaičius: 2 nakvynės
Maitinimas: Pusryčiai
Šalis: Lietuva
Miestas: Kretinga
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
  • Galiojimas

276,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +276

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Želvė Village & SPA
+370 460 20420
Želvė Village & SPA Google 4.9 / (57)
  • Perlas, ne kitaip :) Pradėkime nuo svarbiausio - žmonės. Jautiesi atvažiavęs pas giminę. Svetingai pasitinka su šypsenom, nuoširdumu ir geru humoro jausmu. Atsako į visus klausimus, patenkina visus prašymus. O jau profesionalumo ir mielumo kolegos per pusryčius - ne visuose 5-ių žvaigždučių viešbučiuose sutiksi. Kambarys (dvivietis) - erdvus, šviesus, švarus, šiltas. Kokybiškai ir šiuolaikiškai įrengtas, su balkonu. Rasite viską, ko gali prireikti trumpam apsistojimui. Kokybiška vonios kosmetika, minkštas, malonus vanduo. SPA - mažytis, bet labai jaukus. Baseinas, sukūrinė vonia, karšta pirtis, kubilas lauke, gultai. Vanduo baseine labai šiltas. Švaru ir jokio chloro kvapo. Restoranas - aplankyti neteko, deja. Tačiau, sprendžiant iš pusryčių maisto kokybės bei užkandžių rinkinuko, kurį atnešti į kambarį vakare mums mielai pasiūlė pusryčių personalas (turėjome vėlai grįžti, tad vakarienės apturėti negalėjome) - labai vertas dėmėsio. Neįprasti deriniai ir skoniai, tad naujos patirtys garantuotos. :) Lokacija - 10-20 min automobiliu ir pasieksite visus pagrindinius miestelius bei lankytinas vietas. Tačiau pats Želvė Village&Spa yra toliau nuo kelio ir leidžia mėgautis visiška ramybe. Apibendrinant - 11 iš 10. Buvo viršyti visi lūkesčiai, tad nuoširdi rekomendacija ir pažadas sugrįžti. Ačiū!
  • Tapome reklamos aukomis, nes Katinienė darydama rezervaciją pasikliovė aukštu įvertinimu ir gerais atsiliepimais, kuriuos rado rezervacijų platformose. Jei keliais sakiniais apibūdinti šią vietą, tai pasakysiu taip: virėjas turi žinių, bet pervargęs ir darbas jį vimdo,tad dirba atmestinai per sukąstus dantis. Aptarnavimas mielas, bet jo tenka ieškoti. SPA paslaugos skirtos mėgstantiems iššūkius ir nebijantiems minusinės temperatūros lauke. Aplinka pasakiška. Maistą vertinu 2/5, SPA centrą 2/5, kambarį 4/5. Bendrą balą rašau silpną 3/5 Bet jei jūs esate bohemiškos sielos, mėgstate plikom rūrom pabėgioti po lauką ar gyvenime nesate matę vištų aptvare, ši vieta jums paliks neišdildomus įspūdžius…
  • Labai maloni aplinka : tikra ramybės oazė. Rekomenduoju visiems.
  • Labai patiko. Viskas nauja, švaru, tvarkinga. Maistas puikus. O personalo pozityvumas nuginkluoja galutinai.
  • Nuostabiai praleistas laikas - puikus spa, malonus aptarnavimas, skanus maistas. Ačiū už malonią patirtį ?❤️?
Komentarai