Romantiškas poilsis dviem su kubilu „Svilpaunieki“ Latvijoje

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Svečių namai „Svilpaunieki“ kviečia mėgautis ramiomis atostogomis Rāznos nacionaliniame parke. Čia galėsite mėgautis Latgalos magija, atsipalaiduoti nuo miesto šurmulio ir mėgautis romantiška atmosfera.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 1 nakvynė dviviečiuose apartamentuose 2 asmenim;
  • Poilsis kubile atvykimo dienos vakare - 1 kartas, 2 asmenim;
  • Poilsio kambarys pasimėgauti karšta arbata;
  • Wi-Fi;
  • Nemokama automobilių stovėjimo aikštelė;

Svarbu:

Būtina išankstinė rezervacija, kurią galima atšaukti ne vėliau kaip prieš 3 dienas. Dovanų kuponu galite naudotis visus metus, visomis savaitės dienomis. Dėl papildomo asmens ar kitų paslaugų teirautis rezervacijos metu. Prašome atsinešti šlepetes ir chalatus – visa kita pasirūpinome. Sūkurinė vonia ir poilsio kambarys gali būti naudojami iki 6 valandų.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: "Svilpaunieki" - Pils iela 7, Lūznava, Lūznavas pagasts, Rēzeknes novads Žiūrėti žemėlapyje
Dalyviai (asmenų skaičius): 2
Apranga: Reikai turėti šlepetes ir chalatus
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 6 mėn.
Galiojimas: Visomis savaitės dienomis
Poilsio sezoniškumas: Visus metus
Nakvynių skaičius: 1 nakvynė
Šalis: Latvija
Miestas LV: Luznava
Latvijos regionas: Latgalė
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

160,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +160

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 6 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Svilpaunieki
+371 25425522 / svilpaunieki@gmail.com
Svilpaunieki Google 4.9 / (115)
  • Man ļoti patika šeit apmesties. Bildes bija labas, taču dzīvē izskatās daudz labāk nekā bildēs, it īpaši vakarā, kad gaismas apspīd ēku un parka teritoriju. Iesaku palikt pa nakti, gan divatā, gan ģimenēm ar bērniem. Ļoti mājīgi. Mēs palikām 1 nakti, taču labprāt paliktu ilgāk. Es liktu 10/10. ?
  • Šī vieta ir ļoti jauka, jo atrodas pāris soļu attālumā no Lūznavas muižas. Numuriņi ir skaisti iekārtoti ar retro un mākslas pieskārienu. Jauka vieta kur atpūsties, jo apkārt ir daba, miers un klusums. Cerams drīzumā pieejama būs vēl procesā esošā sauna un tvaika pirts ar atpūtas telpu, to ar vajag izmantot, jo izskatījās plaša un jauka.
  • Skaisti izgaismota vakaros, sakopta apkārtne, omulīgi numuriņi, bērniem ļoti, ļoti patīk- kā 2 gadīgajam ķiparam, tā arī 12 gadīgajam lielajam brālim! Ērta virtuve ar visu nepieciešamo gatavošanai. Jauki!
  • Lieliska apmešanās vieta - mājīga, tīra, sakopta. Viesiem ir pieejama virtuve, kur viesu rīcībā ir viss nepieciešamais ēst, tējas un kafijas pagatavošanai (mani visvairāk iepriecināja labs kafijas aparāts un August's grauzdētās pupiņas). Pagalmā ir lapene, galdiņi un grills. Gulēju vienvietīgā nummurā. Tas ir tiešām maziņš, bet pietiekoši komfortabls vienam cilvēkam. Lūznavas muiža un parks tur pat blakus; var doties pastaigā ar kājam.
  • Lielisks viesu nams. 2 vecāki un 2 bērni varēja justies ļoti komfortabli 4 vietīgajā numurā. Ļoti plašs un labiekārtots numurs. Virtuve pieejama visiem. Brokastis nedabūjām, lai arī bija rezervētas. Toties vakariņas var rezervēt turpat blakus esošajā muižā. Apkārtnē lieliskas pastaigu vietas.
Komentarai