Romantiškas 2 nakvynių poilsis dviem viešbutyje „Violeta“ Druskininkuose

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Viešbutis „Violeta“ kviečia į modernius ir jaukius kambarius ant nuostabaus Nemuno upės kranto. Viešbutis įsikūręs Druskininkų kurorto centre, Nemuno pakrantėje. 

Jeigu norite ne tik romantiško, bet ir karališko poilsio, siūlome atvykti į Druskininkus. Čia, viešbutyje „Violeta“, jūs ir jūsų kompanijonas būsite apgyvendinti patogiame liukso numeryje, kuriame galėsite kaip reikiant atsipalaiduoti, o gerai išsimiegoję galėsite neribotai mėgautis garinės pirties bei masažinės vonios paslaugomis.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 2 nakvynės liukso klasės kambaryje 2 asmenims;
  • pusryčiai;
  • 2 val. apsilankymas garinėje pirtyje ir masažinėje vonioje;
  • 1 val. trukmės apsilankymas baseino ir pirčių komplekse „Mineral Spa Draugystė“ 1 k.;

Svarbu:

Atvykimas galimas visus metus. Dėl papildomo asmens apgyvendinimo kambaryje kainos teirautis registracijos metu.  Atvykimas nuo 14 val. Išvykimas iki 12 val. Registruotis nakvynei vėliausiai 2 savaitės iki atvykimo. Baseino ir pirčių kompleksas „Mineral Spa Draugystė“ yra kitame pastate šalia viešbučio. 

 

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Viešbutis „Violeta“, Kurorto g. 4, Druskininkai Žiūrėti žemėlapyje
Dalyviai (asmenų skaičius): 2
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Galiojimas: Visomis savaitės dienomis, Tik darbo dienomis (skiriasi kaina, pasirinkti viršuje, skiltyje "Galiojimas")
Poilsio sezoniškumas: Visus metus
Nakvynių skaičius: 2 nakvynės
Maitinimas: Pusryčiai
Šalis: Lietuva
Miestas: Druskininkai
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
  • Galiojimas

320,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +320

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Violeta
+370 313 60600
Violeta Google 4.7 / (558)
  • Jau 10m. važiuojame į šį restotaną papietauti.Deja kiekvienais metais kokybe maisto ir aptarnavimo blogeja.Aptarnavimas baisus,padaveja pamirsta atnesti uzsakyma,nors staliukai uzimti tik du.Nerekomenduojam ir patys ten nevyksim.
  • Nerekomenduočiau. Gyvenome 207 kambaryje ir girdėjome visus kaimynų pokalbius, juoką ir TV. Garsas sklinda per ventiliacijos angas. Vieta graži, bet Druskininkuose daug gražių vietų.
  • Viešbučio lokacija ir vaizdas į Nemuno upę tiesiog tobuli. Viešbučio kambarių, koridorių dizainas jaukus ir gražus. Švara puiki. Viešbučio personalas ir bendravimas paliko malonų įspūdį. Viešbučio restorano kainos tikrai adekvačios, maistas skanus. Patiko, kad kambarys ir vonia buvo labai šilti, nors centrinis miesto šildymas dar nepajungtas. Numeryje buvo pledai, jei būtų vėsu. Visos reikiamos priemonės viešnagei. Patiko naujai siūlomi gretimame pastate spa ir baseinai su pirtimi. Jauku, šviesu, šilta :) Pagrindiniai viešbučio minusai yra pačiame viešbutyje esami sūkurinė vonia ir pirtys. Jie buvo vėsus, nedideli, chloro kvapas. Pusryčiai skurdoki, norėtųsi didesnio ir įvairesnio maisto pasirinkimo. Buvo keletas retai padriektų 2 rūšių mėsų, sūrio. Trūko sausų pusryčių, pyragų ir pan.
  • Praleidome savaitę šiame viešbutyje ir esu asmeniškai be galo patenkintas viešnage. Rami vieta su puikiu vaizdu tiesiai į Nemuną. Šalia įrengti takai pasivaikščiojimui. Kambariai tvarkingi, maistas restorane ne tik labai puikiai pateiktas, bet ir skanus. Viešbutyje įrengtos turkiška pirtis ir džiakuzi dirba iki pat 22 val. Ypatinga padėka administratorėms už pagalbą.
  • Mūsų nuomonė apie vakarienę viešbučio restorane. Iki šiol buvome patenkinti, nes lankomės ne pirmą kartą. Nors staliuką užsakėme iš anksto, jis nebuvo padengtas, o padavėjo reikėjo gerokai paieškoti po kitas viešbučio sales. Negana to, į restoraną užsuko savininkė su savo kompanija. Visi kiti svečiai buvo palikti likimo valiai. Net užsakytų ledų nesugebėjo atnešti per pusvalandį. Pasijautėm antrarūšiai. Kitą kartą labai pagalvosim ar užsukti, nors maistas ir skanus. Nerekomenduosime draugams.
Komentarai