Viso kūno šveitimas + viso kūno atpalaiduojantis masažas Alytuje

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„Prieplauka, tai puikus sveikatinimo kompleksas Alytuje, kviečiantis pasilepinti SPA procedūromis, gerai praleisti laiką ir pasirūpinti savo sveikata bei atsipalaiduoti.

Sveikatinimo kompleksas „Prieplauka“ siūlo nepraleisti progos pasilepinti ir atsipalaiduoti profesionalų rankose bei pajusti SPA procedūrų galią. Procedūros metu pirmiausiai atliekamas kūno šveitimas bei valymas natūraliomis priemonėmis. Šveitimo metu pašalinamas negyvų odos ląstelių sluoksnis bei išvalomos poros. Po procedūros oda atrodo gaivesnė, švytinti, švelni ir atgijusi. Po šveitimo atliekamas viso kūno atpalaiduojantis masažas. Masažas stebuklingai veikia visą organizmą. Jis ne tik pašalina stresą, įtampą ir padeda atsikratyti blogų minčių, bet ir padeda atsipalaiduoti, nuramina skausmus, subalansuoja vidinę energiją ir įkvepia naujų jėgų. Palepinkite savo kūną ir sielą maloniais ir gydančiais potyriais!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • viso kūno šveitimas;
  • viso kūno atpalaiduojantis masažas;

Svarbu:

Rezervaciją galite atšaukti likus ne mažiau nei trims dienoms iki vizito.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Sveikatinimo kompleksas „Prieplauka“, Tilto g. 2, Alytus Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 1 val. 30 min.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Kūno sritis: Viso kūno
Šalis: Lietuva
Miestas: Alytus
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

75,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +75

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Prieplauka
alytauspirtis@gmail.com, +37067614143
Prieplauka Google 3.7 / (61)
  • Visada smagu čia sugrįšti , puiki vieta , visur skoningai sutvarkyta .
  • Kambarys smirda. Kilimas plėmuotas. Aplinka kaip studentų barake. Neverta kainos nė per kur. Valkatynas ir tiek.
  • Po perskaitytų prastų komentarų, tikėjausi visko, tačiau likome maloniai nustebinti. Kambarys pakankamai tvarkingas, neradome nei pelėsių, nei vorų. Ėmėme kambarį su atskiru tualetu/dušu. Personalas buvo malonus. Vertinant, kad tai nakvynės namai ir tokia kaina - tai vieta puikiai atitiko mūsų lūkesčius. Patalynę ir rankšluoščius turėjome savo (nors jie buvo ir vietoje). Didelis pliusas - priima su gyvūnais, pas mus jų net trys, jokių problemų.
  • Per booking.com nepavyko užsakyti, tada kreipėmės numeriu. Užsisakėme 2 nakvynes ir po pirmosios atėjo vienas iš viešbučio savininkų ir paprašė apleisti viešbutį, nes mes neužsisakėme per booking.com ir kiti žmonės kurie buvo tai padarę, suprask, turi didesnę teisę nuomotis kambarį. Kad ir surado kitą vietą, kad ir kompensavo vienos dienos nuomos kainą, vis vien pasijutom kaip nelegalai. O po to dar buvom apgauti, kad gausime pusryčius kitame viešbutyje, katrą mums surado.
  • Likome nepatenkinti nakvyne. Lankėmės ne sezono metu tad ir klientų nebuvo be mūsų. O netvarka pribloškė.. Kambarys pilnas vorų ir voratinklių, rankšluoščiai padėti murzini, patalynė taip pat neplauta, dėmėta, dušo kabina sulūžusi, dviem asmenim duota viena pagalvė. Į kambarį iškart nenuėjome užsiregistravę, grįžome tik vėliau prieš 21 val. Apžiūrėję kambarį neturėjome kam pasiskūsti nes registratūra jau nebedirbo. Ryte apie 10 - 11 val prieš išvykstant taip pat nieko neradome. Nerekomenduočiau gadintis nervų.
Komentarai