facebook

„Santana” masažų kompleksas su aroma-muzikos terapija Vilniuje

-22%
Nuolaida!

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„Dalia grožio studija“ salone Jūs pasijusite lyg ant sparnų, profesionali komanda visada pasiruošusi padėti ir atrodyti taip, kaip visada svajojote!

Procedūros metu pirmiausiai atliekamas nugaros masažas, daug dėmesio skiriant juosmens, kryžkaulio, pečių ir sprando sritims. Jose paprastai kaupiasi didžiausia įtampa, tad masažas padės atsipalaiduoti ir pajusti palengvėjimą. Po to atliekamas ypatingas galvos masažas. Masažas gerina nuotaiką ir miego kokybę, reguliuoja smegenų aprūpinimą krauju. Procedūros pabaigoje pėdos palepinamos masažu. Stimuliuojami tam tikri taškai pėdose tiesiogiai veikia ir gerina organų veiklą bei bendrą savijautą. Natūralūs eteriniai aliejai naudojami masažo metu, padeda atrasti įkvėpimą ir energijos ir suteikia vidinės harmonijos. Suteikiama galimybė rinktis eterinį aliejų patiems pagal nuotaiką ir kvapą. Visos procedūros metu skambanti harmoninga relaksacinė muzika teigiamai veikia ne tik nuotaiką ir dvasią, bet ir visą kūną. Pamaloninkite savo kūną ir sielą bei pasinerkite į dieviškus „Santana“ masažus!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • nugaros masažas;
  • galvos masažas;
  • pėdų masažas;

Svarbu:

Rezervaciją galima atšaukti prieš 24 val., kitu atveju kuponas laikomas panaudotu.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Dalia grožio studija“ , Goštauto g. 5/ Vasario 16-osios g. 2 arba J. Basanavičiaus g. 22, Vilnius
Dalyviai (asmenų skaičius): 1
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Kūno sritis: Nugaros, Veido ir galvos, Kojų ir pėdų
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Trukmė: Skiriasi kaina, priklausomai nuo pasirinktos trukmės. Pasirinkti viršuje, skiltyje "Trukmė".
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
  • Trukmė

35,00 €

-22 %

45,00 € *Paslaugos teikėjo nurodyta kaina

  • Registruoti nariai gauna taškų: +35

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Dalia
852620599, +370648 05505 Goštauto g. 5/ Vasario 16-osios g. 2, +37067020093 J. Basanavičiaus g. 22
Google 3.9 / (161)
  • Tai yra tragedija. Niekam nepatariu naudotis šio salono paslaugomis. O jei turite dovanų kupona, verčiau susigražinkite pinigus. Turėjau veido masažą. Čia net masažų nepavadinsi, taip, paglostimai. Dėl naudojamos kosmetikos bėda. Jie skelbia, kad naudoja prabangias priemones, o realiai pigius kremus iš prekybcentrių Oda. Meistrė net nepasiteravus kokia mano oda, pritepliojo kaukes, kurios graužė odą. Po tokių procedūrų reikėjo kreiptis į dermatologus. Apie švarą tyliu. Visur dulkės.
  • Meistrė Svetlana puikiai pasidarbavo, nors ir turėjau kitos "meistrės" sudarkytus nagus.Taip pat, yra didelis gelinio lako spalvų pasirinkimas, rekomenduoju!?
  • Procedūra buvo atšaukta likus 4 val iki jos, tačiau visgi sutarus kitą laiką pavyko apsilankyti salone Basanavičiaus gatvėje. Atėjau į saloną, jis buvo tusčias, vėliau atėjo dvi darbuotojos tačiau tik tylėjo ir nužiūrinėjo mane, buvo labai nejauku. Dabar išsiaiškinau, kad tai buvo salono savininke Drąsa. Salono tvarka - tragedija, prailgintojai, laidai metosi per visas grindis, seni baldai, išmėtytos priemonės (prisegu nuotrauką). Kirpėjos pykosi dėl kriauklės? Keistas darbuotojų elgesys, jų buvo gal 5, tačiau visos buvo be darbo, galėtų bent grindis prasivalyti. Išėjus iš salono gavau skambutį pateikti kupono kodą, kurį jau buvau suvedusi užsisakant procedūra ir papildomai sumokėjusi, skambinančioji super neprofesionali, rašinejo ir skambinėjo visą vakarą, liepe ieškoti kito kodo. Kaip suprantu salonas išsilaiko tik iš dovanų kuponų, o reguliarių klienčių neturi, nekeista. Siūlyčiau nesilankyti.
  • Nerekomenduoju, gavau dovanų kuponą CocoChoco keratino ilgalaikiam plaukų tiesinimui. Po paskutinio apsilankymo praėjo 6dienos, pirmas plovimas ir plaukai toki patys koki buvo. Salono administratorė maloni, pats salonas švarus, tačiau kirpėjos Olgos priemonės visos aplipusios plaukais, dulkėmis, labai nemalonu kai tavo plaukus šukuoja su kitų plaukais. Taip pat labai grubus galvos plovimas, šukavimas, kai pasiūliau pati išsišukuoti man tiesiog pasakė, kad mano plaukai labai veliasi ir nieko nepakeisi, tiesintuvą taip pat laikas atsinaujinti į geresnį, nes plaukų rovimas nėra malonus dalykas, galvą skaudėjo dar dvi dienas po procedūros, o efekto jokio. Už tokią procedūrą tikrai neverta mokėti ir kentėti. Procedūrą atlikau 03-04-2023, A. Goštauto gatvė 5.
  • Dariausi pedikiūrą su paprastu laku pas vieną iš meistrų (nesu tikra ar Greta ar Tatjana). Odelės nukarpytos iki kraujo, prieš dedant spalvotą laką neuždėjo pagrindo lako, baigus lakuoti su spalvotu laku, ant viršaus irgi neuždėjo bespalvio lako. Nulakavus palaukė 10min, uždėjo maišelius ant kojų ir sakė eiti. Nusiėmus maišelius rezultatas matosi - pedikiūras sugadintas ir 25€ į balą. Be to, pačiam salonui labai reikia remonto, aplinka nejauki, visą laiką garsiai grojo Powerhit radio, muzika irgi netinkama grožio salonui. Nepaisant visko, duodu dvi žvaigždutes už malonų bendravimą. Nerekomenduoju, neverta, nors ir salonas daro nuolaidas.
Komentarai