facebook

Nakvynė viešbutyje „Romantic“ su pusryčiais ir baseinu

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Viešbutis „Romantic“ svečius pasitinka nuostabiu interjeru bei kokybišku aptarnavimu. Jam priklausančiame „Etno-SPA“ centre svečių kokybišku poilsiu rūpinasi tik kvalifikuoti specialistai. Nuostabiame „Déjà vu“ restorane gausus gurmaniškų, gardžių patiekalų meniu ir jauki aplinka.

Viešbutis „Romantic“ kviečia pasimėgauti nepakartojamu poilsiu ir romantiškai praleisti laiką. Viešbutis įsikūręs istoriniame malūne, Panevėžio miesto centre, ant Nevėžio upės kranto. Svečiai pasitinkami subtilia prabanga ir apsupami jaukumu. Viešnagės metu apsistojama kambaryje su stoglangiais, kurie suteikia jaukumo ir kursto romantiką. Pasimėgaukite išskirtiniu dėmesiu ir mylimo žmogaus artumu!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 1 nakvynė jaukiame ekonominės klasės kambaryje dviem;
  • gausūs pusryčiai;
  • neribotos trukmės apsilankymas sveikatingumo centro zonoje (24,5 m ilgio baseinas, dvi pirtys, sūkurinė vonia);
  • Technogym įrangos treniruoklių sale;
  • bevielis internetas kambaryje;

Svarbu:

Atvykimas galimas visus metus, savaitgaliais. Dėl papildomo asmens apgyvendinimo kambaryje kainos teirautis registracijos metu. Atvykimas galimas nuo 14 val. Išvykimas iki 15 val. (esant galimybei).

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Viešbutis „Romantic“, Kranto g. 24, Panevėžys Žiūrėti žemėlapyje
Dalyviai (asmenų skaičius): 2
Apranga: Maudymosi kostiumėlis/glaudės ir šlepetės
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Galiojimas: Tik savaitgalį
Poilsio sezoniškumas: Visus metus
Nakvynių skaičius: 1 nakvynė
Maitinimas: Pusryčiai
Šalis: Lietuva
Miestas: Panevėžys
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

90,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +90

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Romantic hotel
+37061616170
Google 4.4 / (1331)
  • Sausio mėnesį apgyvendino palėpėje, 2×2 metro kambaryje belangėje +24, vonioj +15, grindys basomis neina užlipt, vanduo iš čiaupo bėga -5 laipsnių, net tirštas, jei pasuki į karšto pusę iškart +35, teko uždaryt vonios duris nes pastoviai kažkas ūžė, naktį pasidarė kartša, atidariau vonios duris ir klausiau užimo ir ką veikia kaimynas wc. Viskas būtų gerai už kokius 35 eurus parai, bet ne už 80 eurų. Sostinės kainos x2, lygis vidurio Lietuvos. Restorane jauku, gražus vaizdas pro vitrinas.
  • Puiki vieta,labai jauku,ramu.Personalas myli savo darbą,mandagūs,paslaugūs.Restorano virtuvė maloniai nustebino.Pusryčių gausa super!Sugrįšim dar tikrai??
  • Neprofesionali Registratūros komanda! Trečias kartas jūsų viešbutyje liks paskutinis. Nuėjus į baseinų ir pirties erdvę, kurioje persirengi ir eini į dušą, po to į baseino zoną esi išvaromas trenerio, kuris užsiima su vaikais sedėdamas telefone, ir pasako palikti patalpas. Nuėjus ir vėl persirengus, registratūra tik atsiprašo, kad oj nepasakiau. Jausmas labai žeminantis! Jei atliekate privačias treniruotes, užsirakinkite rūbines patalpas ar pakabinkite informaciją ant durų! Provincijos viešbutis matyt neturi patirties, kaip elgtis tokiose situacijose, nes nuo jūsų “atsiprašau” svečiui nei šilta nei šalta. Nors viešbutis ir prabangus ir labai tvarkingas, deja bet nerekomenduoju!
  • Vakare sugalvojome prasukti pavakarieniauti, salėje 3 staliukai užimti, du padavėjai, 15min nesugebėjo niekas prieiti. Ačiū dar kartą!
  • Ši apžvalga apims tik baseino ir pirčių zoną, kadangi lankėmės tik joje. Nesu tas, kuris mėgsta rašyti blogas apžvalgas, tačiau tai, ką sumokėjom ir gavom... skirtumas ženklus. Na, jeigu norite romantikos pabėgti trumpam į pirtis ir baseinus nuo miesto triukšmo - tai gal ne čia. Jeigu tikitės 4 žvaigždučių jausmo lankydamiesi tris valandas baseino ir pirčių zonoje, tai apie jaukią patirtį ten pamirškit. Interjeras toli gražu ne toks, koks nuotraukose - tikrai laikas renovacijai. Garinė pirtis neveikė - atidarę duris radome kažką panašaus į miegmaišius / sėdmaišius, ilgojo baseino temperatūra buvo ganėtinai žema, kubilas užsipylimui po pirties neveikė, gultų nebuvo, o saunos nepastovi temperatūra - apie 75 laipsnius. Čia panašu į keturių žvaigždučių patirtį poilsio / relaksavimo zonoje? Man nelabai. Nejauki jautėsi ir komunikacija su registratūra paklausus paprastų, tačiau mums aktualių klausimų - visą tai tikrai pastebėjome, ir nelikome super patenkinti. Esu aplankęs daug baseinų, pirčių ir vandens parkų Lietuvoje. Geriau pasirinkite kokį Impuls, kur gausite daugiau pirčių ir didesnę baseinų zoną savaitgaliniam trumpam egzotiškesniam poilsiui. Keisčiausia, jog panašūs atsiliepimai buvo išsakyti ir prieš metus, ir prieš tris. Atsižvelgta? Nepanašu :) Įvertinimas - atitinkamas.
Komentarai