Aromaterapinis nugaros masažas + gintarinė veido kaukė

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„Nidos kopos“ - tai išskirtinis gintaro masažo centras, kuriame atliekamos procedūros, puoselėjančios grožį, sveikatą ir vidinę harmoniją. Šiuose masažo namuose atliekamos itin veiksmingos procedūros su išskirtinėmis priemonėmis – gintaro pudra, gintaro aliejumi, gintaro smėliu, liepų medumi, jūros druska, šiltais gintaro maišeliais.

Atsikratyk rutinos ir pasimėgauk tik tau skirtu dėmesiu! Procedūros metu pasimėgaujama, nuostabiais kvapais prisotintu, aromaterapiniu nugaros masažu. Suteikiama galimybė rinktis eterinių aliejų ansamblius. Būsite apgaubti nepaprastai maloniais kvapais. Lėtas masažo tempas palaipsniui greitės, bus veikiami vis gilesni audiniai. Gintarinė veido kaukė pamaitina odą ir prisotina ją būtiniausiomis medžiagomis. Procedūros metu gulima ant gintarinio čiužinio, o masažui naudojamas gintarinis aliejus, juodasis gintaras, gintariniai rutuliai, smilkalai ir karšti maišeliai su gintaru. Ritualo pabaigoje pasimėgaujama gardžia gintaro arbata. Mylėkite, svajokite ir džiaukitės, tuo tarpu Jūsų puikia savijauta pasirūpins profesionalus masažuotojas.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • aromaterapinis nugaros masažas;
  • gintarinė veido kaukė;
  • gintarinė arbata;
Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Masažo namai „Nidos kopos“, Juozapavičiaus pr. 11C-46, Kaunas; Odminių g. 8, Vilnius Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 1 val.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Kūno sritis: Nugaros, Veido ir galvos
Šalis: Lietuva
Miestas: Kaunas, Vilnius
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

69,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +69

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Nidos kopos
+37061030333 Vilnius, +37063039333 Kaunas
Nidos kopos Google 4.8 / (25)
  • Aciu uz puiku aptarnavima ir puikiai atlikta paslauga!!!
  • Tobula! Neįsivaizduoju tobulesnio masažo! Ačiū Gintarei ?
  • Turėjau masažą Nidos kopose Kaune. Lūkesčiai buvo dideli, kadangi spa centras yra aukšto lygio, kainos nėra mažos. Masažui priekaištų neturiu, specialiste puiki, bet kiek esu aplankius spa įstaigų , o jų tikrai buvo nemažai , po procedūros realiai buvau išsiųsta , o ne pasiūlyta atsipalaiduoti su puodeliu arbatos ,- kaip yra nurodyta masažo aprašyme , ir aptariamos sveikatos problemos. Be to, dar buvo paminėta, kad problemines kūno vietos bus šildomos gintaro maišeliais - tai jie taip ir liko stovėti lentynėlėje viso masažo metu. Tai tikrai labai nusivyliau. Paprašius administracijos atsiųsti treatwell platformos nuoroda palikti atsiliepimui - likau ignoruota. Liūdna, nes masažo kaina ganėtinai nemaža, o po jo pasiūlo tik susimoketi .
  • 10/10 Nuostabi patirtis nuo pat pradžių ir itin malonus pasitikimas. Masažą atlikusi Monika panašu, jog nemiegojo per kineziterapijos paskaitas/praktiką, kol studijavo. :) Labai rekomenduoju!
  • Labai jauki aplinka ir puikus personalas❤️ Šiltai ir draugiškai pasitinka ir išlydi. Leidžia pasijusti kaip karalienei? O apie profesionalaus masažo poveikį net nešneku. Skrendi kaip ant sparnų išėjęs! Nuostabu. Rekomenduoju 100%
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!

  • Atsiliepimai apie
  • Esu isbandziusi ne vienus masazo namus. Nidos Kopis Kaune ir masaziste Dovile!!!! Didziausios rekomendacijos ir nuosirdus ačiū.