FILTRAS

  • Pramogos tipas
  • Nakvynė ir poilsis (12)
  • Dovanų čekiai (2)
  • Kaina
  • nuo 5€ iki 20€ (1)
  • nuo 20€ iki 50€ (2)
  • nuo 50€ iki 100€ (2)
  • nuo 100€ iki 200€ (7)
  • nuo 200€ iki 400€ (5)
  • daugiau nei 400€ (4)
  • Miestas
  • Druskininkai (12)
  • Regionas
  • Alytaus regionas (12)
  • Dalyvių skaičius
  • 1 (2)
  • 2 (12)
  • 3 (2)
  • 4+ (2)
  • Tipas
  • Premium (2)
  • Paslaugos teikėjas
  • UPA Medical SPA (12)
  • Šalis
  • Lietuva (12)
  • Rodyti kitų šalių miestų filtrus

UPA Medical SPA

UPA Medical SPA yra prabangus viešbutis, įsikūręs Druskininkuose, kuris siūlo įvairias paslaugas, skirtas sveikatai ir poilsio atkūrimui.

Viešbučio siūlomos paslaugos yra pritaikytos įvairiems klientų poreikiams:

2 nakvynių poilsis su vakariene: Šis pasiūlymas leidžia klientams mėgautis 2 naktimis viešbutyje ir skania vakariene, suteikianti jaukią atmosferą ir atsipalaidavimą.

Prabangus poilsis „UPA Medical SPA“ dviem: Ši paslauga yra skirta tiems, kurie siekia prabangaus ir aukštos kokybės poilsio. Viešbutyje klientai gali mėgautis prabangiomis SPA procedūromis ir kitais patogumais.

Nakvynė su SPA ir vakariene: Viešbutyje siūloma galimybė praleisti vieną naktį su SPA procedūromis ir skania vakariene, suteikianti atsipalaidavimą ir gerą savijautą.

2 nakvynės su SPA darbo dienomis: Ši paslauga leidžia pasinaudoti viešbučio paslaugomis ir mėgautis dviem naktimis su SPA procedūromis darbo dienomis.

2 nakvynių poilsis ir kitos paslaugos: Be pagrindinių pasiūlymų, viešbutis siūlo ir kitas pramogų bei sveikatingumo paslaugas, pritaikytas klientų poreikiams ir norams.

UPA Medical SPA viešbutis yra puiki vieta atsikratyti streso ir atkurti jėgas, mėgaujantis aukštos kokybės paslaugomis ir prabangiu atsipalaidavimu. 

Rodyti daugiau
UPA Medical SPA
UPA Medical SPA Google 4.6 / (653)
  • Gustė Kairytė
    2024-02-12
    vieta labiau tinka reabilitacijai, ne SPA poilsiui. iš pirmo žvilgsnio viešbutis ir SPA teritorija itin patrauklūs akiai, dailiai ir stilingai įrengti. visgi, labiau gilinantis tapo aišku, kad pilnavertiško poilsio už sumokėtus pinigus negausime. apgyvendinimas: trivietis numeris erdvus ir apgalvotas, tačiau sofa-lova buvo sulūžusi, tualete neveikė ventiliacija, televizoriaus žiūrėti nebuvo galima dėl ryšio trikdžių. procedūros: kai kurie darbuotojai nemandagūs, jų nepasiruošimas ir kylantys nesklandumai trukdo pasinerti į atsipalaidavimą. Perlų kerų procedūrai darbuotoja nebuvo pasiruošusi, ji truko trumpiau nei nurodyta. apie tai užsiminus registratūroje nebuvo reikšmingai sureaguota. baseino erdvė: baseinas ir sūkurinė vonia erdvūs, tačiau pirčių darbo laikas - vienas didelis nesusipratimas. atvykdami panagrinėkite veikimo valandas, nes 1/3 arba 2/3 pirčių gali nedirbti.
  • Rita Giniūtė
    2024-02-12
    Teoriškai viskas lyg ir gerai, bet above and beyond spa patirties čia tikėtis nereikėtų, nes galutinis įspūdis vis tik lieka ligoninės, o ne spa. Kambaryje televizorius ir wifi beveik neveikė, baldai jau kai kur "pavargę", personalas taip pat dirba labiau kaip ligoninės registratūroje, o ne kaip priimantys atsipalaiduoti atvykstančius svečius. Pusryčiai mažų mažiausiai neįspūdingi. Spa erdvėje pirtys veikia tik labai įdomiu grafiku, tad vienu metu, tikėtina, visų aplankyti nepavyks ir nepakaks pasižiūrėti vien į baseino darbo laiką. Masažų procedūros taip pat labiau priminė polikliniką, o ne spa - trūko rūpesčio svečiu. atėjus į procedūrą norėtųsi, kad specialistas žinotų, kas ir kokiu tikslu tam tikrą valandą ateina ir viskas būtų tam paruošta, o pačios procedūros truktų tiek, kiek ir parašyta. Galbūt suklaidino įstaigos pasirinkta komunikacija - neabejoju, kad tai puiki vieta reabilitacijai, tačiau jei ieškote spa relax treat yourself malonumų ir "prabangos", rekomenduoju rinktis kitą lokaciją :)
  • Skaistė Misytė
    2024-01-01
    Personalas paslaugus, pusryčiai skanūs. Baseinas šaltas, kambariuose karšta ir bent jau 326 kambaryje sumažinti temperatūros neišeina. Televizorius stringa. Buvom su 1 metų vaiku Naujų metų išvakarėse, 21h buvo iškviestas mums apsauginis, nes vaikas triukšmauja.Sėdėjom savo kambaryje, nevaikščiojom niekur, bet matyt vis tiek netikom.Koridoriuje lakstė kiti vaikai, negirdėjau jų drausminant, bet apsauginis stovėjo už mūsų durų ir klausė, kaip vaikas verkia. VERKIA, ne DAINUOJA. Deja, bet vaikai verkia, panašu, kad su mažu vaiku, čia esam nelaukiami. Registratūra bandė taisyti situaciją siūlydama kitą numerį, bet koks skirtumas, kur- visur gali verkti mažylis. Saugodami savo ramybė Naujų metų vakare 23.30 išvažiavom iš čia atgal 120km namo.
  • Agnė Krilauskaitė
    2023-12-17
    Labai maloni viešnagė. Personalas paslaugus ir malonus, aplinka jauki. Atvykome vienai nakčiai, spėjome apsilankyti ir procedūrose- patiko perlines vonios ir masažai, spa erdve nedidele, taciau visko užtenka. Pusryčiai gausūs, tik galėtų turėtų didesni pasirinkimą kavos.
  • Ingrida Neniuviene
    2023-10-26
    Šioje sanatorijoje gavom mamai vietą reabilitacijai po kelio sanario keitimo operacijos. Maistas skanus, kambariai tvarkingi, įvairios procedūros, pritaikytos pgl.negslavimus, personalas atidus ir paslaugus tiek gydytojai, tiek visi kiti. Mama buvo be galo laiminga ir patenkinta, išvažiavo pailsėjusi ir pakilios nuotaikos.

Kiekvieno mūsų gyvenime ateina metas, kai pats kūnas prašosi šiek tiek stabtelti ir atsikvėpti. Kad ir kaip norėtume visur suspėti ir būti pirmi, pernelyg didelis stresas, įtampa ir nesirūpinimas sveika gyvensena, ilgainiui atsiliepia mūsų savijautai. Todėl rekomenduojame periodiškai palepinti save poilsiu gamtos apsuptyje ir tuo pačiu atiduoti duoklę savo sveikatai. Tai galite padaryti sveikatingumo centre UPA. Tai Baltijos šalyse moderniausias sveikatingumo centras, išsiskiriantis skandinavišku stiliumi ir kokybiškomis paslaugomis bei komfortišku poilsiu. Centro pavadinimas kilęs iš lietuvių mitologijos. UPA buvo laikoma baltų upių ir vandens dievybe. Todėl centro interjeras taip pat yra įkvėptas baltų kultūros ir Lietuvos gamtos spalvų. Tiek nuostabi aplinka, tiek čia dirbantys aukšto lygio profesionalai garantuos puikiai praleistą laiką ir gerą gydymą bei poilsį.

Gydymas ir SPA procedūros

UPA sveikatingumo centre rasite itin platų gydomųjų procedūrų pasirinkimą. Tai gydomoji relaksacija, muzikos terapija ar haloterapija, įvairios gydomosios vonios, kurių metu pasitelkiamos natūralios, organizmui naudingų savybių turinčios priemonės, fizioterapija, kineziterapija, gydomosios aplikacijos, inhaliacijos, masažai ir t. t. Kad kiekvienam atrinktume individualią, jo poreikius ir sveikatos būklę atitinkančią programą, centre teikiamos specialistų ir gydytojų konsultacijos ir atliekami visi reikiami tyrimai.

Programos

Norintiems įsigyti poilsį su iškart sudaryta poilsio ar sveikatinimosi programa, UPA siūlo kruopščiai atrinktus procedūrų ir nakvynės kompleksus, kurie leis niekuo nesirūpinti ir atsiduoti į patikimas sveikatingumo centro darbuotojų rankas. Čia rasite pasiūlymų vienam asmeniui, porai ar šeimai. Taip pat galite pasirinkti ir pageidaujamą laikotarpį – nuo vienos nakvynės su SPA paslaugomis iki savaitės su išsamia gydymo programa. 

Apgyvendinimas

Viešėdami sveikatingumo centre galėsite būti apgyvendinami moderniuose, skandinaviško dizaino kambariuose, kuriuose vyrauja minimalizmas ir visiška švara bei tvarka. Kambariai įrengti skoningai, nėra apkrauti detalėmis, todėl juose jausitės laisvai ir galėsite visiškai atsipalauduoti bei mėgautis nepriekaištingu poilsiu ar gydymu. Čia galėsite rinktis standartinį dvivietį kamarį (20 kv. m), dvivietį kambarį su funkcinėmis lovomis arba erdvų, 50 kv. m liukso klasės numerį. Viešbutyje taip lengva pajusti atsipalaidavimą ir poilsį, kad kartais užtenka bent vienos dienos gero poilsio.