facebook

Prabangus poilsis „UPA Medical SPA“ dviem Druskininkuose

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„UPA Medical SPA“ yra skandinaviško dizaino moderniausias Baltijos šalyse sveikatingumo centras. Centras siūlo kokybiškas paslaugas ir itin komfortišką poilsį. „UPA“- tai mitologinė baltų upių ir vandens dievybė, todėl ir interjeras yra įkvėptas baltų kultūros ir Lietuvos gamtos spalvų. Čia besidarbuojantys savo srities profesionalai Jus pasitiks su šypsena ir užtikrins kokybišką gydymą bei poilsį. 

 

„UPA Medical SPA“ Druskininkuose siūlo itin gundantį poilsio kompleksą dviems. Įsigykite šį dovanų kuponą ir gaukite net kelias SPA paslaugas, tokias kaip atpalaiduojantis nugaros masažas, inhaliacijos, apsilankymas baseino ir pirčių zonoje. Dar viena gera žinia ta, kad maistu jums rūpintis tikrai nereikės, nes, su šiuo dovanų kuponu, jums priklausys skanūs bei sotūs stalo pusryčiai, pietūs ir vakarienė.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 1 nakvynė jaukiame dviviečiame kambaryje atitinkančiame 4* viešbučio standartą;
  • sveiki ir gardūs švediško stalo pusryčiai, pietūs ir vakarienė;
  • 20 min. trukmės atpalaiduojantis nugaros masažas 2 asmenims;
  • 10 min. trukmės pasirinkta inhaliacija (su pušų ir levandų aliejumi, su medetkomis, su propoliu, su propolio ir žiedadulkių ekstraktais arba su mineraliniu vandeniu);
  • neribotos trukmės poilsis baseino ir pirčių komplekse vieną kartą per dieną (išvykimo dieną iki 12:00 val.) 2 asmenims;
  • arbata kambaryje atvykimo dieną;
  • natūrali prancūziška kosmetika vonios kambaryje;
  • chalatai ir šlepetės kambaryje;
  • vieta automobiliui saugomoje aikštelėje;

Svarbu:

Atvykimas galimas visus metus, nuo sekmadienio iki ketvirtadienio. Dėl papildomo asmens apgyvendinimo kambaryje kainos teirautis registracijos metu. Papildomai yra mokama vietinė rinkliava 1 Eur asmeniui už parą. 24 val. iki atvykimo informuoti apie atšaukimą arba kuponas laikomas panaudotu. Įsiregistravimas nuo 15 val. Išsiregistravimas iki 12 val. 

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „UPA Medical SPA“, Sveikatos g. 36, Druskininkai Žiūrėti žemėlapyje
Dalyviai (asmenų skaičius): 2
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 6 mėn.
Galiojimas: Tik darbo dienomis
Poilsio sezoniškumas: Visus metus
Nakvynių skaičius: 1 nakvynė
Maitinimas: Pusryčiai, Pietūs, Vakarienė
Šalis: Lietuva
Miestas: Druskininkai
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

229,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +229

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 6 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
UPA Medical SPA
+37031359188; booking@upa.lt
Google 4.6 / (653)
  • vieta labiau tinka reabilitacijai, ne SPA poilsiui. iš pirmo žvilgsnio viešbutis ir SPA teritorija itin patrauklūs akiai, dailiai ir stilingai įrengti. visgi, labiau gilinantis tapo aišku, kad pilnavertiško poilsio už sumokėtus pinigus negausime. apgyvendinimas: trivietis numeris erdvus ir apgalvotas, tačiau sofa-lova buvo sulūžusi, tualete neveikė ventiliacija, televizoriaus žiūrėti nebuvo galima dėl ryšio trikdžių. procedūros: kai kurie darbuotojai nemandagūs, jų nepasiruošimas ir kylantys nesklandumai trukdo pasinerti į atsipalaidavimą. Perlų kerų procedūrai darbuotoja nebuvo pasiruošusi, ji truko trumpiau nei nurodyta. apie tai užsiminus registratūroje nebuvo reikšmingai sureaguota. baseino erdvė: baseinas ir sūkurinė vonia erdvūs, tačiau pirčių darbo laikas - vienas didelis nesusipratimas. atvykdami panagrinėkite veikimo valandas, nes 1/3 arba 2/3 pirčių gali nedirbti.
  • Teoriškai viskas lyg ir gerai, bet above and beyond spa patirties čia tikėtis nereikėtų, nes galutinis įspūdis vis tik lieka ligoninės, o ne spa. Kambaryje televizorius ir wifi beveik neveikė, baldai jau kai kur "pavargę", personalas taip pat dirba labiau kaip ligoninės registratūroje, o ne kaip priimantys atsipalaiduoti atvykstančius svečius. Pusryčiai mažų mažiausiai neįspūdingi. Spa erdvėje pirtys veikia tik labai įdomiu grafiku, tad vienu metu, tikėtina, visų aplankyti nepavyks ir nepakaks pasižiūrėti vien į baseino darbo laiką. Masažų procedūros taip pat labiau priminė polikliniką, o ne spa - trūko rūpesčio svečiu. atėjus į procedūrą norėtųsi, kad specialistas žinotų, kas ir kokiu tikslu tam tikrą valandą ateina ir viskas būtų tam paruošta, o pačios procedūros truktų tiek, kiek ir parašyta. Galbūt suklaidino įstaigos pasirinkta komunikacija - neabejoju, kad tai puiki vieta reabilitacijai, tačiau jei ieškote spa relax treat yourself malonumų ir "prabangos", rekomenduoju rinktis kitą lokaciją :)
  • Personalas paslaugus, pusryčiai skanūs. Baseinas šaltas, kambariuose karšta ir bent jau 326 kambaryje sumažinti temperatūros neišeina. Televizorius stringa. Buvom su 1 metų vaiku Naujų metų išvakarėse, 21h buvo iškviestas mums apsauginis, nes vaikas triukšmauja.Sėdėjom savo kambaryje, nevaikščiojom niekur, bet matyt vis tiek netikom.Koridoriuje lakstė kiti vaikai, negirdėjau jų drausminant, bet apsauginis stovėjo už mūsų durų ir klausė, kaip vaikas verkia. VERKIA, ne DAINUOJA. Deja, bet vaikai verkia, panašu, kad su mažu vaiku, čia esam nelaukiami. Registratūra bandė taisyti situaciją siūlydama kitą numerį, bet koks skirtumas, kur- visur gali verkti mažylis. Saugodami savo ramybė Naujų metų vakare 23.30 išvažiavom iš čia atgal 120km namo.
  • Labai maloni viešnagė. Personalas paslaugus ir malonus, aplinka jauki. Atvykome vienai nakčiai, spėjome apsilankyti ir procedūrose- patiko perlines vonios ir masažai, spa erdve nedidele, taciau visko užtenka. Pusryčiai gausūs, tik galėtų turėtų didesni pasirinkimą kavos.
  • Šioje sanatorijoje gavom mamai vietą reabilitacijai po kelio sanario keitimo operacijos. Maistas skanus, kambariai tvarkingi, įvairios procedūros, pritaikytos pgl.negslavimus, personalas atidus ir paslaugus tiek gydytojai, tiek visi kiti. Mama buvo be galo laiminga ir patenkinta, išvažiavo pailsėjusi ir pakilios nuotaikos.
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!