Galvosūkių kambarys „Išprotėjęs astronomas“ Vilniuje

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Smartrooms – tai pabėgimo kambariai, įsikūrę pačiame Vilniaus centre Gedimino pr. 26. Atsidūrus pabėgimo kambaryje, Jūsų misija paprasta - per 60 min. ištrūkti iš kalėjimu tapusio paslaptingo kambario. Ar Jūsų komanda turi tai, ko reikia norint pabėgti?

Tam kad galvosūkių kambario paslaptys būtų įmintos, o įkalčiai rasti, Jums reikės pasitelkti savo protą, nuojautą ir komandinio darbo įgūdžius. Efektyvus bendravimas su savo komanda, aštrus protas ir laiko sekimas yra raktas, kad Jūsų komanda pabėgtų iš kambario! Atvykite su savo šeimos nariais, draugais, kolegomis ar bendraminčiais ir mėgaukitės nauja, gyva ir novatoriška patirtimi!

Išprotėjusio astronomo kambaryje akimirksniu suprasite, kad ore tvyro paslaptis, kurią reikia įminti. Astronomas visą savo gyvenimą skyrė reiškinių, esančių už žemės atmosferos, stebėjimui ir aiškinimuisi. Mokslininkas atrado kažką, kas jį išvarė iš proto ir pavertė pamišėliu. Kambaryje Jūsų laukia išradingos ir įdomios užduotys, kurios įtrauks ir privers pasijusti tyrimo dalimi. Priimk iššūkį ir sužinok, kokias paslaptis slepia Astronomas.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 1 val. trukmės galvosūkių kambario žaidimas „Išprotėjęs astronomas“ 2-5 asmenims.

Svarbu:

Dovanų kuponas galioja visus metus, visomis savaitės dienomis, išskyrus pirmadieniais.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Smartrooms“, Gedimino pr. 26, Vilnius Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 1 val.
Dalyviai (asmenų skaičius): 2-5
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

55,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +55

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Smartrooms
+37067041125 , info@smartrooms.lt
Smartrooms Google 4.7 / (214)
  • Nuvykome su kolegomis praleisti smagiai laiką ir tikrai nenuvylė. Įdomūs kambariai ir labai įdomios užduotys. Tikrai reikia galvą pasukti ant kai kurių. Rekomenduoju nuvykti kartu su šeima, draugais ar taipogi kolektyvu.
  • Drugelių kambaryje yra kelios klaidinančios ir neaiškios užduotys. Daug problemų orientuota į skaičius. Kambarys adekvačiai dekoruotas, pagalba aiškiai suteikta racija. Nėra blogiausias kambarys kuriame buvau, bet tikrai egzistuoja geresnių.
  • Labai patiko!!! Buvome išprotėjusio astronomo kambaryje su vaikais 10 ir 12 metų. Nors pagal komentarus tik iki 14 metų, bet jie rado ir išsprendė tikrai ne vieną užuominą. Atskiras ir didelis ačiū dirbusiai panelei, ji buvo itin maloni ir dėmesinga mūsų "žaliai" komandai :)
  • Išbandžiau žaidimą, Meghan Locke bylą. Galite patys pabūti detektyvais, pasijausti kaip tikrame detektyviniame seriale. Prisipažinsiu, man prireikė užuominų, tačiau buvo labai smagu! Visi žaidėjai gauna visus su tyrimu susijusius dokumentus bei užuominas. Kelia parodo (arba kaip tik - stengsis šiek tiek supainioti) nuotraukos, įvairūs papildomi dokumentai, visi žaidėjai gauna prieigą prie specialios paskyros kuris yra puikus vedlys narpliojant bylą. Sugalvotas puikus siužetas, o išpildymas - labai įdomus bei apgalvotas - gausu nuotraukų, dokumentų, detalių, užuominų. Džiugu,kad žaidimas sulietuvintas. Puiki pramoga tiek karantino laikotarpiu, tiek ieškant vakaro praleidimo su įdomius žaidimus mėgstančia kompanija. Tikiuosi, šių bylų serija bus tęsiama. Rekomendacijos!
  • Possible to have fun in English! Įėjimas buvo gan keistokas, bet pats kambarys patiko. Prikaupėm daug gerų emocijų ir net nepastebėjom, kaip praėjo laikas. Užduotys yra logiškos ir tikrai įveikiamos (Išprotėjusio astronomo kambarys). Kelias užduotis galima apeiti, bet jų yra ir loginis paaiškinimas. Mums prireikė mažytės užuominos, kad iš kambario išeitume ir patiko, kai kurie technoloijų panaudojimai. Neseniai atidarė ir sunkesnį kambarį, tad tikiuosi jį kada nors aplankysiu.
Komentarai