facebook

Romantiška vakarienė virš debesų dviem Televizijos bokšte

Top

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Vilniaus Televizijos bokštas - tai ypatinga vieta, kuri kelia daug įspūdžių ir palieka brangius prisiminimus. Šis statinys ne tik yra vienas iš žymiausių Lietuvos objektų, bet taip pat tampa svarbiu simboliu mūsų kovos už laisvę kontekste. Lankytojai gali mėgautis nuostabiais Vilniaus panoraminiais vaizdais, patirti neriboto aukščio pojūtį, paskanauti gėrimais bei užkandžiais naujai duris atvėrusiame bistro bare „Toliai“, kuriame Jūsų lauks atviroji lauko terasa (sezono metu), ekrano zona ir nepakartojama Vilniaus miesto panorama.

Televizijos bokšto restoranas „Paukščių takas“ yra rekonstruojamas iki 2024 m. pabaigos, todėl televizijos bokšto lankytojai bus kviečiami į naujai atsidariusį bistro barą „Toliai“. Naujai duris atvėrusiame bistro bare „Toliai“ Jūsų lauks užkandžiai ir gėrimai iš bistro baro meniu, atviroji lauko terasa (sezono metu), ekrano zona ir nepakartojama Vilniaus miesto panorama.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • pakilimas į Televizijos bokštą 2 asmenims;
  • pasirinkti užkandžiai ir gėrimai iš bistro baro meniu;

Svarbu:

Iš dovanų kupono sumos bus išskaičiuota dviejų asmenų bilieto (-ų) kaina, taikant tuo metu galiojančią standartinę (suaugusiojo asmens) kainą. Bilieto (-ų) kainoms, su kuponu, nuolaidos nėra taikomos. Pasiūlymas negalioja renginių metu (Naujųjų metų sutikimas, Valentino diena ir t. t.). Su dovanų kuponu negalima atsiskaityti už alkoholinius gėrimus. 

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Vilniaus TV bokšto bistro baras „Toliai“, Sausio 13-osios g. 10, Vilnius Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: Neribojama
Dalyviai (asmenų skaičius): 2
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
  • Pasirinktas kriterijus

60,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +60

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Televizijos bokštas
+37052525333, tvbokstas@telecentras.lt
Google 4.5 / (8984)
  • Bokšte vyksta renovacijos darbai : ) Jei alergiškas remonto darbams, teks lukterti : ) Restorane aptarnavimas puikus, maistas ...gal ir nieko toks : )
  • Paukščių takas kavinė tik patiko,nes sukasi per val laiko pamatai miesto panorama. Muziejus nieko įdomaus .
  • Ziauriai idomus objektas, visas Vilnius matyt iš paukščio skrydžio ?, atvažiavus į sostine butina aplankyti???
  • Labai jauki vieta.Virsuje veikia restoranas "Paukščių takas".Rekomenduoju rezervuoti staliuką iš anksto,taip pakilus smagiai praleisite laiką.Restorano kainos ne ką didesnės nei kažkur centre.
  • Labai yspudinga ir vaizdinga vieta. Visas lietuvos sostinės Vilniaus miesto vaizdas kaip ant delno. Jausmas lyg būtum lėktuve. Kavinėje skanu, nemažas asortimentas. Šiek tiek reikia palaukti prie liftų. Viršuje žiemos metu prie langų šiek tiek vėsoka.
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!