facebook

FILTRAS

  • Pramogos tipas
  • Nakvynė ir poilsis (2)
  • SPA ir grožis (1)
  • Aktyvios ir ekstremalios (1)
  • Vandens pramogos (1)
  • Dovanų čekiai (1)
  • Kaina
  • nuo 20€ iki 50€ (1)
  • nuo 50€ iki 100€ (2)
  • nuo 100€ iki 200€ (2)
  • nuo 200€ iki 400€ (1)
  • daugiau nei 400€ (1)
  • Miestas
  • Druskininkai (3)
  • Regionas
  • Alytaus regionas (3)
  • Dalyvių skaičius
  • 1 (1)
  • 2 (3)
  • 3 (1)
  • 4+ (1)
  • Tipas
  • Top (2)
  • Paslaugos teikėjas
  • Grand SPA Lietuva (3)
  • Šalis
  • Lietuva (3)
  • Rodyti kitų šalių miestų filtrus

Grand SPA Lietuva

Grand SPA Lietuva yra prestižinis ir įtakingas paslaugų tiekėjas, kuris teikia aukštos kokybės SPA, poilsio ir pramogų paslaugas, pritaikytas visai šeimai. Šis SPA centras yra įsikūręs Druskininkuose, Lietuvos kurorte, ir garsėja savo plačiu paslaugų pasirinkimu, kokybišku aptarnavimu ir puikia poilsio atmosfera.

Grand SPA Lietuva siūlo dideles baseinų ir pirčių erdves. Taip pat, klientams siūlomos įvairios atpalaiduojančios procedūros baseinuose ir pirtyse, leidžiančios atsipalaiduoti, atsikratyti streso ir pasimėgauti poilsiu bei gerove.

Grand SPA Lietuva siūlo poilsio su nakvyne paslaugas, leidžiančias klientams ilgiau mėgautis visais SPA paslaugų privalumais ir komfortu. Viešbučio patogumai ir elegancija užtikrina, kad klientai jaustųsi kaip namuose ir mėgautųsi visomis poilsio patirtimis.

Profesionalus ir nuoširdus personalas užtikrina, kad kiekvienas klientas būtų aptarnautas aukščiausiu lygiu. Jų tikslas yra suteikti visiems klientams nepakartojamą  patirtį, leidžiant jiems pasijusti ypatingais. 

 

Grand SPA Lietuva

Kiekvieno gyvenime ateina momentas, kai norisi tiesiog sustoti ir šiek tiek atsikvėpti, pabūti ramesnėje aplinkoje, negalvoti apie kasdienius rūpesčius, darbą ar kitas atsakomybes. Vieniems gero poilsio pakanka kartą per metus, kiti stengiasi aplinką pakeisti kiekvieną laisvą savaitgalį, tačiau vieningai galime sutikti, kad kiekvienas iš mūsų nusipelno pagerinti savo sveikatos būklę, atsipalaiduoti ir atgauti prarastas fizines ir dvasinei jėgas bei pajusti vidinę ramybę ir harmoniją.

Vienas iš geriausių pasirinkimų tokio tipo poilsių – Lietuvos kurortai. Vienas populiariausių kurortų Lietuvoje yra Druskininkai. Miestas išsiskiria grynu oru ir gražiais kraštovaizdžiais, jame taip pat gausu gamtinių ir gydomųjų išteklių. Purvo vonios, gydomojo mineralinio vandens šaltiniai – tai tik nedidelė dalis to, ką jums gali pasiūlyti Druskininkų miestas. Aplinka čia sutvarkyta nepriekaištingai, todėl miesto svečiai gali laiką leisti ne tik poilsio ar sveikatinimosi įstaigose, bet ir parkuose ar šalia Druskininkus supančių vandens telkinių.

Pagrindinė gerų atostogų ar trumpo kelių dienų poilsio sudedamojo dalis – vieta, todėl Druskininkų kurortas idealiai tam tinka. Kiekvienas žmogus pasirinkęs šį miestą atras savo veiklą – čia gausu ne tik įvairiausių viešbučių ir sanatorijų, bet ir pasakiškų gamtos kampelių, pramogų ir įvairiausių lankytinų vietų, todėl siūlome nieko nelaukti ir praleisti savo atostogos ar trumpą savaitgalį Druskininkų mieste.

Grand SPA Lietuva Druskininkai

Viešintiems Druskininkuose ar miesto gyventojams, kurie nori išskirtinai praleisti laisvalaikį  rekomenduojame „Grand SPA Lietuva“ Druskininkai. Tai didžiausias sveikatingumo ir poilsio kompleksas, kuris įsikūręs pačiame kurorto centre. „Grand SPA Lietuva“ Druskininkai padeda lankytojams sustiprėti, atkurti puikią fizinę organizmo būklę ir sustiprinti dvasines jėgas bei pajusti vidinę ramybę ir harmoniją.

Sveikatingumo ir poilsio komplekse „Grand SPA Lietuva“ Druskininkai  remiamasi ilgus metus tobulinta ir kurorte atrasta itin veiksminga mineralinio vandens ir purvo terapija, o komplekse galima ne tik pasinerti į pojūčių kupiną pasaulį, bet ir tiesiog gerai praleisti laiką. „Grand SPA Lietuva“ rūpinasi ne tik komplekso klientais, bet ir gamtos būklę ir jos ateitimi. Įdiegtas geoterminio šildymo projektas sumažina oro taršą ir išlaiko dar grynesnį bei tyresnį aplinkos orą.

Sveikatingumo ir poilsio komplekse teikiamos apgyvendinimo, maitinimo, gydymo, vandens pramogų, konferencijų ir renginių organizavimo paslaugos. Jums tereikia atvykti ir viskas bus pasirūpinta už jus! Profesionalus komplekso personalas, kokybiškas aptarnavimas ir visas dėmesys skiriamas jums – tai receptas puikiam ir kokybiškam poilsiui.

Restoranas „Keturi vėjai“

Puikiai išsimiegojus ir pailsėjus išalksite. Kviečiame jus vakarienės prabangiame viešbučio restorane „Keturi vėjai“. Restoranas „Keturi vėjai“ - tai vienintelis panoraminis restoranas Druskininkuose. Čia išgyvensite nepakartojamas akimirkas, grožėdamiesi kvapą gniaužiančiais Druskininkų pušynų vaizdais ir skanaudami gastronominius šedevrus. Restorano virtuvės šefas Tomas Mockūnas Jus pradžiugins gurmaniškais, kiekvieno žmogaus skonio receptorius nustebinančiais virtuvės kūriniais, kuriuos ragaudami pasijusite lyg mažojoje Prancūzijoje.

Geriausi procedūrų pasiūlymai

„Grand SPA Lietuva“ garsėja siūlomų procedūrų gausa ir kokybe, todėl apsilankymas vandens pramogų ir pirčių komplekse Druskininkuose gali tapti puikiu dienos poilsiu. Į daugelį SPA procedūrų ir vandens parko baseinų įtraukiamas puikiomis gydomosiomis savybėmis pasižymėjęs Druskininkų mineralinis vanduo. Pirmasis mineralinio vandens gręžinys buvo išgręžtas dar 1930 metais, todėl apie Druskininkų mineralinio vandens savybes žinoma jau nuo senų laikų.

Čia galėsite išbandyti mineralinio vandens vonias, įvairias gydomąsias purvo procedūras, komplekse atliekami profesionalūs gydomieji ir atpalaiduojamieji masažai, o norintiems atsitiesti po traumų ar stiprinti sveikatą, rekomenduojama rinktis fizioterapiją ar kineziterapijos paslaugas. Be to, „Grand SPA Lietuva“ atliekami laboratoriniai tyrimai ir galimos specialistų bei gydytojų konsultacijos, čia sudaromos individualios sveikatinimo programos, įrengta viena geriausių odontologijos klinikų. Taigi, pasirinkimo čia išties netrūksta. Pasirinkę sveikatingumo ir poilsio kompleksą „Grand SPA Lietuva“ tikrai nesigailėsite ir galėsite drąsiai derinti gydymą ir poilsį.

Grand SPA Lietuva vandens parkas

Norintiems aktyvaus poilsio, „Grand SPA Lietuva“ siūlo apsilankyti erdviame vandens parke. „Grand SPA Lietuva“ vandens parkas laukia įvairūs baseinai, įspūdingos nusileidimo trasos ir kitos pramogos. Norintys atsipalaiduoti gali užsukti į sūkurinę vonią, o patiems mažiausiems čia įrengtas specialus vaikų baseinėlis.

Išsiilgę pirties malonumų kviečiami pasimėgauti garine, lauko, infraraudonųjų spindulių, suomiška ir hamamo pirtimis ar atsigaivinti unikaliame ledo kambaryje. Kad įtiktų kiekvieno poilsiautojo poreikiams, „Grand SPA Lietuva“ savo erdvėse yra įrengę ir lauko teniso aikštelę, stalo teniso stalus bei modernią treniruoklių salę.

Apsistojantiems ilgesniam laikui, kompleksas paruošęs net keletą apgyvendinimo variantų, todėl čia savąjį poilsio variantą suras kiekvienas komplekso svečias. Vienas iš variantų - tai viešbutis „Lietuva“ PLIUS, kuriame rasite patogius, šviesius ir jaukius vienviečius, dviviečius bei mini liukso klasės kambarius, viešbutis „Druskininkai“ su itin originaliais, išskirtinio dizaino kambariais ir apartamentais, bei ištaigingas PLIUS apartamentinis viešbutis „Dzūkija“.

Populiariausias 2 nakvynių poilsis su vandens pramogomis viešbutyje „Lietuva“ idealiai tinka poroms norinčioms smagiai praleisti laiką vandens parko zonoje. Prabangus poilsis dviem 4* PLIUS viešbutyje „Dzūkija“ Druskininkuose rekomenduojamas ieškantiems išskirtinės prabangos ir dėmesio.

Pasirinkę dovanų kuponą apsilankymui sveikatingumo ir poilsio komplekse „Grand SPA Lietuva“ Druskininkai – nesuklysite! Čia veiklos atras ir savo lūkesčius patenkins kiekvienas žmogus. Nesvarbu ar ieškote romantiško poilsio, norite pagerinti sveikatos būklę, pakeisti nusistovėjusią aplinką ir netradiciškai praleisti savaitgalį ar atvykti su visa šeima – „Grand SPA Lietuva“ patenkins kiekvieno poreikius.

Dovanų kuponų kaina nakvynei ir poilsiui prasideda nuo 204 €. Jeigu šiuo metu negalite skirti tokios sumos, neverta nusiminti! Mūsų asortimente galite rasti įvairių pasiūlymų, kuriuose įtrauktas sveikatingumo procedūros, bet nėra nakvynės. Pavyzdžiu, galite rinktis dovanų kuponą apsilankymui vandens pramogų ir pirčių komplekse, kurio kaina siekia 60 €, o jeigu nenorite rinktis vandens pramogų, mes siūlome rinktis gastronomines pramogas. Pavyzdžiu, dovanų kupono, kuriame įtraukta prabangi vakarienė restorane „Keturi vėjai“ kaina siekia 70 €.

Tad nieko nelaukite ir atvykite į sveikatingumo ir poilsio kompleksą “Grand SPA Lietuva” Druskininkai. Komplekso personalo profesionalumas, puikus poilsis ir burnoje tirpstantis maistas, teigiami atsiliepimai bei didelis pramogų ir įvairiausių pramogų pasirinkimas kalba patys už save! Mes linkime jums malonios ir turiningos viešnagės bei nepamirštamų įspūdžių sveikatingumo ir poilsio komplekse „Grand SPA Lietuva“ Druskininkai!