FILTRAS

  • Pramogos tipas
  • Nakvynė ir poilsis (7)
  • SPA ir grožis (1)
  • Aktyvios ir ekstremalios (1)
  • Vandens pramogos (1)
  • Dovanų čekiai (1)
  • Kaina
  • nuo 5€ iki 20€ (1)
  • nuo 20€ iki 50€ (2)
  • nuo 50€ iki 100€ (4)
  • nuo 100€ iki 200€ (5)
  • nuo 200€ iki 400€ (7)
  • daugiau nei 400€ (2)
  • Miestas
  • Birštonas (8)
  • Regionas
  • Kauno regionas (8)
  • Dalyvių skaičius
  • 1 (3)
  • 2 (6)
  • 3 (3)
  • 4+ (3)
  • Tipas
  • Top (3)
  • Premium (4)
  • Paslaugos teikėjas
  • Vytautas Mineral SPA (8)
  • Šalis
  • Lietuva (8)
  • Rodyti kitų šalių miestų filtrus

Vytautas Mineral SPA

„Vytautas Mineral SPA“ yra išskirtinis paslaugų tiekėjas, įsikūręs Birštone. Šis paslaugų centras suteikia apgyvendinimo paslaugas, plačią sveikatingumo programą, teikdamas išskirtinį dėmesį klientų poreikiams.

„Vytautas Mineral SPA“ teikia nakvynes su SPA, kurios suteikia prabangą ir komfortą, susijusias su SPA procedūromis, baseinais ir pirčių erdvėmis. Klientai čia gali pailsėti, atsipalaiduoti ir atkurti jėgas, naudodamiesi įvairiomis vandens procedūromis.

„Vytautas Mineral SPA“  taip pat siūlo poilsio ir sveikatinimosi programas, kurios yra pritaikytos skirtingoms poreikių grupėms. Šios programos gali apimti įvairias veiklas: treniruoklių salę, grupines treniruotes, neribotą apsilankymą baseinų ir pirčių erdvėje, gydytojo / asmens sveikatos priežiūros specialisto konsultaciją, mineralinis vanduo, kuris gydo, siekiant padėti klientams pasiekti gerovės ir harmonijos pusiausvyrą.

„Vytautas Mineral SPA“ yra pelnęs inovatyviausio SPA centro titulus Europoje, kas rodo jų įsipareigojimą pasiūlyti aukščiausio lygio paslaugas. Nepaprastas dėmesys klientams, aukštos kokybės paslaugos ir pažangūs sveikatingumo sprendimai daro šį paslaugų centrą išskirtiniu pasirinkimu tiems, kurie siekia prabangos ir gerovės.

Rodyti daugiau
Vytautas Mineral SPA
Vytautas Mineral SPA Google 4 / (774)
  • Ugnytt
    2024-02-17
    Kambariai gražūs, tvarkingi. Pusryčiai skanūs. Vietovė super, o, bet, tačiau personalo ,,atžagarumas” wow. Atėjus pusryčių pasitinka nepatenkinta moterytė, kurios pirmi žodžiai ,,su šlepetėmis nepriimam”. Išvažiuojant iš viešbučio – akis vartanti administratorė. Vienintelės malonios ir sudėtingiausią darbą atliekančios darbuotojos buvo valytojos, ačiū joms už jų malonų bendravimą ir šypsenas.☀️
  • Alicija O.
    2024-02-16
    Labai patiko viesnage. Zmonu nebuvo daug,spa naudojomes laisvai visim pirtim,dzakuzi,visada buvo vietu visur. Baseinas vaikams daugiau tokiems maziems iki 4 metu. Vyresnem jau nebus ka veikti,nebent kas moka plaukti,nes kitur jau gylu. Bravo restoranui už svediska stala,25€ zmogui bet maistas superinis,pasirinkimas didelis,desertai isvis wow:musiniai pyragaiciai,žele, pyragu,eklerai su kremu, vaisiu asorti didziulis. Verta vakarieniauti 100%. Kambariai nedodeli,bet jaukus,yra chalatai slepetes,kuno kremas wow? Pusryciai irgi super. Ejome ir kita diena iki 12val i baseina,zmoniu zymiai maziau. Issikraustymas iki 12 val. Hole yra mineralinio vandens kranelis. Minusas tik vienas:ziauriai nepatogios pagalves ??
  • Nijole Raulinaitiene
    2024-02-04
    Chalatai neatitinka dydžių, kiek pilkos spalvos, pliusas kad medvilniniai. Vonios plyteles kiek apkalkėjusios bet dar pakenčiamos, tačiau bendras kambario vaizdas toli nuo to kokį norėtumėm matyti. Standarto kambaryje nėra servėtėlių ir kūno lasjono. Pasiteiravus registratūroje ar nepamiršo ,paklausė koks kambarys ir paaiskino kad pirmam aukšte, standartiniuose kambariuose, “Titaniko varguoliams”, nepriklauso. Tačiau išvažiuojant kažkodėl vietoj isleistos sumos eurų turėjau sumokėti 1euru daugiau. Nes registratūros darbuotojos kažkaip nesugebėjo iš avansu sumokėtos sumos paimi vieną eurą pagalvės mokesčiui. Jiems gaila vienkartinio kūno pienelio ir akys nežiba imant daugiau nei klientas išleido. Iš manęs euras iš jūsų gal jau dešimt, kas žino? Vytautas spa išleidau tiek kiek išleidau, kodėl turėjau mokėti daugiau taip ir nesupratau - ar čia mergaitės taip prie algos užsidirba, ar čia tokia vadovų politika. Visiems būsimiems klientams linkiu - apmokant avansu pagalvoti ar nebūsite apgauti išvažiuojant .
  • Monika Klas
    2023-12-29
    Manau kad savitarnos vakariene 2 zmonems uz 50€ kaina tikrai didele, uz ta kaina isidedi lekstute ir tai nieko labai ten wow nera, aisku gali krautis ir daugiau na bet kiek vienas zmogus gali suvalgyti? Aisku nuotaika labiausiai gadino ne vakarienes kaina o tai kad po pirties tikiesi labai puikiai issimiegoti bet realiai tai kas liecia miega tai absoliuciai cia jokio komforto nera ir visa naktis bemiege. Lova siaubingai kieta o tokiu kvadratiniu pagalviu nuo kuriu gali kakla nusilauzti tai apskritai tokiu niekur pasaulyje nemaciau. Kas liecia miega tai viskas siuo klausimu labai atgyvene ir gale dienos kambarys visai nevertas tos kainos nes jame negali net pailseti. Realiai jeigu butu buves Birstone geresnis pasirinkimas cia tikrai daugiau nevaziuociau.
  • Karolina Butkevičiūtė
    2023-12-13
    Noriu ispeti besilankancias nesciasias del spa proceduru. Spa administratore neispeja, kad uz visas proceduras mokesite pilna kaina, taciau jas jums darys dvigubai trumpiau ir tep lep tik del to,kad esate nescia. Su sia informacija mane supazindino puse lupos atejusi procedura daryti moteris. Renkantis masaza 90min, jums ji darys iki 45min tik del to,kad laukiates. Racionalaus paaiskinimo deja nera ir taip su visomis proceduromis. Buvau mineralizuojanciame kuno spa rituale(kuno sveitimas + molio iviniojimas). Sveitimas vyko bele ir buvo siulyta paciai pasisveisti pilva ? pati procedura atlikusi moteris garsiai ivertino savo darba kaip “zinai nei cia tave pasveisi geriau nei palaikysi molio iviniojime”. Del molio iviniojimo, truko 12min, sveitimas apie 10min. Tureciau pamineti,kad proceduros laikas turejo trukti 60min. Taip pat atsipalaiduoti jums neleis, nes bus atidarytas pokalbiu souw visos proceduros metu. Zodziu, daugiau deja, neisime.

Jaučiatės pavargę, o galbūt norite pagerinti sveikatą, atgauti prarastas fizines ir dvasines jėgas bei maloniai praleisti laiką? Maloniam, sveikatą gerinančiam ir kokybiškai atokvėpiui – „Vytautas Mineral SPA“. Kai renkamės vietą SPA poilsiui, negali būti jokių kompromisų. Pagrindinis ir svarbiausias dalykas esate jūs, todėl viskas – nuo lokacijos, kambario interjero, maitinimo, restoranų, SPA paslaugų iki aptarnavimo, – turi būti nepriekaištinga. Tai vieta, kurioje visiškai atitrūksite nuo kasdienybės, todėl svarbu, kad jums nereikėtų niekuo rūpintis – tiesiog atvyksite ir jus apgaubs rami, atpalaiduojanti atmosfera, kurioje viskas bus pasirūpinta už jus ir apgalvota ir sudėliota taip, kad poilsis būtų kokybiškas ir nepamirštamas. Profesionalus ir visą dėmesį jums skiriantis personalas, aukšta teikiamų paslaugų kokybė ir „Vytautas Mineral SPA“ supantys buvusių svečių teigiami atsiliepimai – geros patirties ir puikaus bei poilsio receptas!

Būtent toks yra sveikatingumo ir poilsio kompleksas „Vytautas Mineral SPA“ Birštonas, pelnęs inovatyviausio SPA centro Europoje ir profesionaliausio SPA centro Baltijos šalyse titulus. Ir šie titulai pelnyti tikrai ne veltui!  Duris atvėręs vos prieš keletą metų, „Vytautas Mineral SPA“ lankytojus pavergė moderniu, stilingu interjeru, erdviomis patalpomis, procedūrų įvairove ir paslaugiu bei profesionaliu personalu, kuris skiria visą savo laiką, jėgas ir pastangas, kad kiekvienas „Vytautas Mineral SPA“ lankytojas jaustųsi patenkintas ir norėtų grįžti vėl ir vėl. Tačiau apie viską nuo pradžių ir kiek detaliau. Nenustokite skaityti toliau ir mes atsakysi į jums šiuo metu kylanti klausimą - kodėl verta rinktis poilsį „Vytautas Mineral SPA“ Birštonas?

Puiki vieta

Sveikatingumo ir poilsio kompleksas įsikūręs Birštono kurorte, kuris nuo seno žinomas kaip gydančio vandens miestas. Čia trykštančiuose šaltiniuose yra daugiau nei 70 skirtingų, mūsų kūnui itin naudingų mineralų, todėl visose „Vytautas Mineral SPA“ vykstančiose procedūrose naudojamas būtent šis vanduo. Pavyzdžiui sveikatingumo puoselėjimo terapijos metu naudojamas Sofijos mineralinis vanduo teigiamai veikia jūsų kūnų ir visą organizmą. Birštonas taip pat išsiskiria itin gaiviu oru, ramia, puikiai sutvarkyta aplinka ir išpuoselėtu kultūriniu gyvenimu, kuris sužavės mėgstančius ne tik SPA pramogas, bet ir turiningą laisvalaikį. Na, o galiausiai – visai šalia „Vytautas Mineral SPA“ driekiasi įspūdinga Nemuno pakrantė, todėl būsite apsupti gamta ir nuostabiais vaizdais.

Vytautas Mineral SPA procedūros Birštone

Aukšto lygio procedūros

„Vytautas Mineral SPA“ turi erdvų baseinų ir pirčių kompleksą, kuriame įrengta naujausia technika, todėl čia galėsite visiškai atsipalaiduoti ir mėgautis vandens procedūrų malonumais. Būtent dėl šių priežasčių dovanų kuponas apsilankymas „Vytautas Mineral SPA” baseino ir pirčių erdvėje Birštone yra vienas populiariausių pasirinkimų tarp ieškančių trumpo bet kokybiško poilsio. Viešbučio SPA centre atliekamos įvairios SPA procedūros, apimančios masažus, purvo ir vonių terapijas, detoksikuojančius ar jauninamuosius ritualus bei daugelį kitų paslaugų, kurios padės atgauti jėgas ir pasirūpinti savo kūno ir sielos harmonija. Jei jus domina sveikatinimasis poilsis, čia jums bus suteiktos profesionalios konsultacijos ir taikomos mineralinio vandens procedūros, gydomieji masažai, individuali judesio ar intensyvi fizinė terapija ir kiti gydymo bei reabilitacijos metodai, kurie padės atgauti jėgas ir pasiekti pačius geriausius rezultatus. Mažieji sveikatingumo ir poilsio komplekso svečiai taip pat turės galimybę atsipalaiduoti. Vaikams taip pat yra atliekami įvairūs gydomieji masažai, o po jų, mažųjų komplekso svečių laukia įvairios ir atpalaiduojančios vonios bei profesionali kineziterapeuto konsultacija, tad nuobodu tikrai nebus!

Gamtos įkvėptas interjeras

„Vytautas Mineral SPA“ kambariai įrengti modernios klasikos ir skandinavišku stiliumi, o kiekvienas jų turi išskirtinį, individualų dizainą, kuriame dominuoja gamtos motyvai ir raminančių, atpalaiduojančių spalvų bei dermė. Čia galite rinktis iš įvairiausių variantų – nuo standartinio dviviečio kambario iki prabangaus liukso apartamentų, todėl savąjį pasirinkimą čia suras kiekvienas! Visa tai leis poilsiauti komfortiškai ir stilingai. Viešbutis pritaikytas tiek trumpam poilsiui, kai apsistojama vienai nakčiai, tačiau puikiai praleidžiamas laikas. Vienas populiariausių vienos nakvynės kompleksų porai - romantiška nakvynė dviem „Vytautas Mineral SPA“ Birštone. Ieškantiems ilgesnio poilsio su dideliu SPA paslaugų pasirinkimu rekomenduojame net 5 nakvynių poilsio programą „Vytautas Mineral SPA” Birštone su masažais ir neribotu apsilankymu vandens parke kasdien. Tokio tipo programa – tai atostogos, kurios paliks ne tik nepamirštamus įspūdžius ir tik teigiamus prisiminimus, bet ir padės sustiprinti sveikatą, būti atsparesniems įvairioms ligoms ir atgauti prarastas fizines ir dvasines jėgas bei pajusti vidinę ramybę ir harmoniją.

Išskirtinis restoranas

Sveikatingumo ir poilsio komplekse veikiančiame restorane dirba profesionalūs virtuvės meistrai, o „Vytautas Mineral SPA“ maisto kultūros esmė – sveiki, iš šviežių produktų pagaminti patiekalai, kurių daugelis ruošti mineraliniame vandenyje. Čia dominuoja sezoninė virtuvė, kuri derinama su geriausiais europietiškais patiekalais, todėl galėsite mėgautis ne tik puikiu skoniu, bet ir subalansuota, kūnui naudinga mityba. Restorano valgiaraštyje gausu salotų, garuose virto maisto, daugybe pasirinkimų, kurie atitiks kiekvieno svečio skonį. Čia savąjį skonį atras ir vegetarai, visavalgiai ar tam tikrų maisto produktų netoleruojantis sveikatingumo ir poilsio komplekso svečiai. Linkime skanių ir įsimintinų gastronominių patirčių sveikatingumo ir poilsio centre „Vytautas Mineral SPA“ Birštonas.

Vytautas Mineral SPA dovanų kuponas

Dovanų kuponas apsilankymui sveikatingo ir poilsio komplekse bei nakvynė „Vytautas Mineral SPA“ Birštonas kainos prasideda nuo 99 €. Jeigu šiuo metu nenorite išlaidauti, mūsų asortimente rasite dovanų kuponų, skirtų apsilankyti ir pasilepint teikiamais sveikatingumo ir poilsio komplekso teikiamais malonumais be nakvynės. Pavyzdžiui, apsilankymas „Vytautas Mineral“ SPA baseino ir pirčių kaina siekia 15 €, todėl viešnagė šiame sveikatingumo ir poilsio komplekse yra prieinama daugeliui, ypač, kai sąvoka „akcija“ čia taip nėra svetima. Tad nieko nelaukite ir pradžiuginkite save arba savo artimuosius dovanų kuponu apsilankymui sveikatingumo ir poilsio komplekse „Vytautas Mineral SPA“ Birštonas. Mes linkime pagerinti jūsų arba jūsų artimųjų sveikatą, puikiai pailsėti ir smagiai praleisti laiką sveikatingumo ir poilsio komplekse „Vytautas Mineral SPA“ Birštonas.