Karališkas viso kūno tajų masažas „Sabai Sabai Coconut“

-11%
Top Nuolaida!

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„Azia Spa“ - tai jaukūs Rytų masažo namai, kuriuose pajuntama paslaptingo rytietiškojo pasaulio dvasia. Čia pasimėgaujama netrikdoma ramybe, harmonija ir aromatingos arbatos puodeliu. Čia susipina natūralūs produktai, malonus kvapai ir jautrūs žmogaus rankų prisilietimai.

Karališkas tajų masažas su kokosu aliejumi. Tajų masažas atliekamas specialia technika, kuri leidžia kūnui visiškai atsipalaiduoti ir jaustis tinkamai pailsėjus. Praturtinkite savo kūną natūralaus kokosų aliejaus maitinamosiomis medžiagomis. Kokoso aliejus sudrėkins odą, ją pamaitins - minkšta, švelni ir atgaivinta oda. 

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 45 min. trukmės karališkas tajų masažas „Sabai Sabai Coconut“ 1 asmeniui
Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Rytų masažo namai "Azia SPA", Šv. Mikalojaus g. 5, Odminų g. 5 ir Literatų g. 8 Vilnius; Tiltų g. 6 Klaipėda
Trukmė: 45 min.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Kūno sritis: Viso kūno
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius, Klaipėda
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

40,00 €

-11 %

45,00 € *Paslaugos teikėjo nurodyta kaina

  • Registruoti nariai gauna taškų: +40

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Azia SPA
Vilnius: +370 5 2444646 Šv. Mikalojaus g. 5, +370 5 2531313 Odminių g. 3, +370 63030999 Literatų g. 8. Klaipėda: +370667 44 600 Tiltų g. 6
Azia SPA Google 4.8 / (296)
  • Admonistratorė labai maloni, neturiu priekaištų jos atliktam darbui. Tačiau nepatiko specialistės darbas. Masažas buvo grubus, skausmingas kas nebuvo blogiausia dalis. Labiausiai nepatiko, kad masažo metu buvo tiek dėmesio skiriama sėdmenų masažavimui bei neatsiklausus/nepasiteiravus ar man tai priimtina buvo masažuojama moters krūtinė. Nerekomenduoju.
  • Gimtadienio rytą, palikus 4mėn vaikutį šeimos narių priežiūrai, atvykau į vyro iš anksto užsakytą ir treatwell apmokėtą 90min masažą su kokosų aliejumi Literatų gatvės Azia spa. Masažas buvo numatytas 10val, minėtas spa darbą pagal lentelę ant durų bei pateiktą Google maps informaciją pradeda nuo 10val. Prie uždarytų durų laukiau iki 10val, vėliau bandžiau belsti ir skambinti nurodytu telefonu, deja, niekas neatsiliepė. Pasiskambinus į Odminių g. Azia spa man paaiškino, kad man numatytas masažas atšauktas, o mano vyras dėl nežinomų priežasčių apie tai nebuvo informuotas. Gavau pasiūlymą atvykti iki Odminių g. Spa, kur atliktų užsakytą masažą. Administratorė džiaugėsi, kad nereikėjo atšaukti, bet niekaip negalėjo suprasti,  kad man nebuvo jokio džiaugsmo šaltą rytą laukti prie uždarų durų, po to skubėti iki kitos vietose ir šioje situacijoje neišgirsti žodžio "atsiprašome" ar bent jau "suprantame, kad Jums buvo nepatogu". Po masažo bandžiau paprašyti, kad ant Literatų spa bent jau kabėtų lapas su informacija, jog įstaiga nedirba, kai tai neatitinka visur kitur nurodomo darbo laiko, bet man tik buvo pakartota, kad tikimasi, jog ateityje tokia situacija nepasikartos ir kad mano masažas juk buvo atliktas ir nors rezervuotas 10-tai valandai nebuvo sutrumpintas man atvykus 10:15, bet aš juk masažą turėjau turėti visai kitoje vietoje! Masažas buvo tikrai puikus, ne pirmą kartą šiemet lankausi Azia spa, bet šįkart esu tikrai labai nusivylusi, kad įmanoma turėti šitokį nepagarbos jausmą klientų planams ir jų laikui. Administracijai nuoširdžiai linkiu empatijos savo klientams, elementarus atsiprašymas tikrai būtų pataisęs šiandienos įspūdžius.
  • Neprofesionalus kolektyvas, ašaukiamas vizitas paskutinę minutę, neieškant galimybių suteikti paslaugą kitu metu. Tikėtina, jog išankstinis apmokėjimas išspręstų tokią problemą, nes el.paštu rezervacijos neveikia. Kai priimami skirtingi klientai vienu metu, tai belieka kitus atšaukinėti, kurie nėra iš anksto susimokėję.
  • Tiek aplinka, tiek masažas nuostabus. Administratorė labai maloni, randa tinkamą laiką ir datą klientui be jokio nepasitenkinimo. Turėjau tikrai gerą masažą, jaučiasi, kad masažistė nuoširdžiai išmasažuodavo problematiškas vietas. Tikrai verta. Ačiū !
  • Nuostabi aplinka. Patiko tradicinis tajų masažas, kuris yra neįprasras, nes atliekamas be aliejaus. Tai sausas masažas. Jo metu naudojami įvairūs paspaudimai, ištempimai, pasukimai bei palankstymai. Masažuotojais keliais, alkūnėmis, dilbiais bei plaštakomis atlieka tam tikrus judesius. Beto jis atliekamas ant grindų kur paklojamas čiužinys.
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!

  • Atsiliepimai apie
  • pirkau mamai "azija spa" masaza labai patiko