Dienos SPA su masažais, vandens pramogomis ir pietūs Birštone

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„Royal SPA Residence” Birštone – tai modernus ir šiuolaikiškas 4 žvaigždučių viešbutis su baseino kompleksu tobulame gamtos kampelyje, šimtamečių pušų apsuptyje. Jauki aplinka, erdvūs kambariai ir skanus maistas užtikrina idealų poilsį. Pirčių ir baseino komplekse svečiai ne tik maloniai sušyla ir pasikaitina net trijų tipų pirtyse, bet ir paplaukioja baseine ir pasimėgauja sūkurinėmis voniomis. Ši vieta idealiai tinka atgauti jėgas po darbų, palepinti savo kūną ir sielą ar tiesiog maloniai praleisti laiką. Aukštos kokybės aptarnavimas ir nuoširdus rūpestis garantuoja gerą poilsį, spartų jėgų atgavimą, pilnatvės ir ramybės pojūtį.

„Royal SPA Residence“ vandens pramogų zonoje yra erdvus baseinas, sauna, rusiška pirtis ir dvi sūkurinės vonios maloniam Jūsų poilsiui. Vandens pramogos - tai visiems tinkanti atpalaiduojanti terapija. Profesionalūs masažo specialistai masažus atlieka ypač jaukiuose ir šiuolaikiškai įrengtuose masažo kabinetuose. Galėsite rinktis antistresinį/energizuojantį nugaros masažą arba klasikinį nugaros masažą. Idealų dienos poilsį užtikrins gardūs pietūs viešbučio restorane.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 30 min. trukmės antistresinis/energizuojantis nugaros masažas arba 30 min. trukmės klasikinis nugaros masažas;
  • 1 val. 30 min. trukmės apsilankymas baseino, sūkurinių vonių ir pirčių erdvėje;
  • 2 patiekalų pietūs viešbučio restorane nuo 12 iki 16 val.;

Svarbu:

Pasiūlymas galioja visus metus nuo sekmadienio iki  ketvirtadienio. Vienkartinės šlepetės bei rankšluosčiai, skirti vandens zonai, suteikiami už papildomą mokestį. 

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Royal SPA Residence“, Pakalnės g. 3, Birštonas Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: Masažas - 30 min., baseino, sūkurinių vonių ir pirčių erdvė - 1 val. 30 min., pietūs - neapibrėžta trukmė.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1-2 (skiriasi kaina, pasirinkti viršuje prie "Asmenų skaičius")
Apranga: Maudymosi kostiumėlis/glaudės, rankšluostis ir šlepetės
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Kūno sritis: Viso kūno
Šalis: Lietuva
Miestas: Birštonas
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
  • Asmenų skaičius

69,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +69

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Royal SPA Residence ****
+370 319 62030
Royal SPA Residence **** Google 4.2 / (3751)
  • Prastos paslaugos, baseinas mažas kaip varlynukas, dvi mažos srovių vonios vos telpa 4 suaugę ir vanduo nešvarus drumzlinas. Pirtys tik 3 ir mažos vos telpa 6 žmonės. Už rankšluosčius reikia papildomai mokėti. Maistas prastas, mažas pasirinkimas. Kambaryje smirda, WC smirda šlapimu. Nerekomenduoju.
  • Nebloga vieta praleisti savaitgalį, ar tiesiog pabėgti nuo kasdienybės. Labai mandagus personalas, šiltas priėmimas. Kambariai gal būt nėra "WoW" pagal žvaigždučių skaičių, bet pakankamai jauku. Esant didesniam užimtumui, restoraną reiktų rezervuotis gerokai iš anksto. Bet jei neliktų vietų, maistą galima pasiimti į kambarį, kas yra labai patogu. SPA erdvėje yra kelios pirtys, baseinas, jakuzzi vonios. Taip pat yra biliardas, stalo tenisas ir kitos pramogos. Masažai, druskų kambarys - kas be ko, taip pat puikūs! Atsipalaiduoti norintys ne visi telpa į pirtį ar burbulinę vonią, kai yra daugiau lankytojų. Maistas geras, gausūs ir skanūs pusryčiai.
  • Tikrai nerekomenduoju. Nesu priekabi, bet. Pirmiausiai kambarys kuri gavome, panašus kur Palangoje bobutes nuomoja. Kambarys buvo neisvalytas pirmiausia, visur Dulkes stalas numozotas, balkone pilna nuorūkų, vonioje nei muilo jei slėpiniu ir dusas su paprasta užuolaida, kamabrys standartinis, neanaujintas, kaip pamatėme, sokas apėmė. Pasikeitėme kambari i atnaujinta. Ten vaizdas geresnis, bet vėl lovoje ,po ciuziniu pilna plauku, langai kambario purvini purvini, slepeciu irgi nebuvo. Viesbutis yra tiek išore tiek vidumi laaabi nugyventas, su tvarka didelis problemos, koridoriuose lempos musių nusiktos, pakampes purvinos, restorane irgi lekstes taukuotos, puodeliai ir stillines purvinos , zinokit tiktao labai didelės problemos su tvarka. Toliau spa zona, zmoniu daug ji tokiam kieki nepritaikyta , laukti reikia it pirtis it i dziaukuzi, baseine irgi tirsta . Priekabi nesu, bet antra karta kojos ten nekeisiu. Iki 4 zvaigzduciu ten lb lb lb toli :) vienintelis geras dalykas puse velnio pusryciai ir malonus personalas. Daugiau ,deja, nieko. :)
  • Mes savo poilsiui Lietuvoje renkamės tik šį viešbutį dėl labai mažos kainos ir puikaus maisto + žinoma ir vandenyje pasimaudyti gali. Kambariai yra arba su virtuvėle ir didesne erdve (tačiau atrodo paprastesni), bet patys galite gamintis maistą (virtuvės rakandų prašyti registratūroje) Arba yra atnaujinti standartiniai viešbučio kambariai, su jaukiu paukščių čiulbėjimo garsu koridoriuose. Be galo gausus ir skanus pusryčių švediškas stalas. Ir visi patiekalai tiek pietų, tiek vakarienės metu restorane yra be galo skanūs ir gausūs. Baseinų erdvė turi vieną baseiną (vanduo tlšilčiausias anksti ryte), 2 jakuzi ir 3 tipų pirtys. Užsisakius procedūras, jas atlieka tikrai malonūs ir profesionalūs specialistai. Vaikams yra žaidimų kambariai: vienas netoli registratūros, kitas restorane atsinaujinęs ir tvarkingas). Apsistojant net su labai mažais vaikais, jiems skiriami chalatai (tooobula). Pro dalį viešbučio langų matosi Nemunas. Patogus pasivaikščiojimo takas aplink viešbutį ir palei upę. Graži ir sutvarkyta aplinka ir visada labai pagarbus dėmesys svečiams. Minusiukas, kad tai toliau nuo miesto, tad be savo transporto iš autobusių stoties nusigausite tik ilgu pasivaikščiojimu arba taxi.
  • Paskaitę atsiliepimų tikėjomės prastos kokybės, bet buvome labai patenkinti. Verta rinktis atnaujintus kambarius - mes paprašėme apžiūrėti atnaujintus ir senesnius, tai skirtumas yra rimtas, o kaina 10 - 15 eurų daugiau už naktį. Itin draugiškas viešbutis vaikams - yra mažiukams žaidimų kambarys, baseino vanduo šiltas, yra užsiėmimai kiekvieną dieną ir išskirtinė pramoga - kiekvieną vakarą vakare nedideliame kino teatre rodomas filmas vaikams. Pusryčiai - 8 balai. Nors yra įvairovės, bet yra tekę valgyti skaniau, gražiau ir patogiau patiektus pusryčius. Kai daugiau žmonių - tikrai ankšta prie tų sugrūstų daržovių stiklainiukų spaustis. Bet čia maži nepatogumai. Atsikeli anksčiau - ir jokių spūsčių. O šiaip, mieli darbuotojai, švaru, jaukiai kalėdiškai papuoštas viešbutis - viešnagė buvo puiki.
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!