SPA ritualas „Šokoladinė glamonė“ dviem „Angel SPA“ Vilniuje

-8%
Nuolaida!

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Angel SPA - tai prabangus salonas Vilniaus senamiestyje, kuriame Jus džiugins išskirtinis prabanga ir jaukumu alsuojantis salono interjeras. Kasdienius rūpesčius padės pamiršti puikūs specialistai. Čia būsite apgaubti SPA ritualų magijos ir nuoširdaus rūpesčio. Tai poilsio ir malonumų oazė Vilniaus širdyje.

„Angel SPA“ salonas kviečia kartu su antrąja puse romantiškai praleisti laiką ir pasimėgauti SPA procedūrų kuriamu stebuklu. Procedūros metu pirmiausia laukia aromatingos pėdų vonelės su šildančiu cinamonu, kavos pupelėmis, gaivinančiu apelsinu ir kvapniuoju anyžiumi. Ši pėdų vonelė padės atsipalaiduoti, nuramins ir sušildys kūną bei mintis. Belgiško šokolado granulių šveitimas Jai ir Jam – maloniai nušveis odos paviršių, pašalins negyvas odos ląsteles, oda taps neapsakomai švelni ir maloni liesti bei įgaus šokolado aromatą. Šokoladinei magijai neleis išsisklaidyti viso kūno, veido ir galvos masažas. Ramybė, šokolado aromatas ir malonūs masažo judesiai privers atsipalaiduoti ir užmegzti stiprų ryšį su antrąja puse. Galiausiai visą ritualą užbaigs dar saldesnis viso kūno karališkas šokolado įvyniojimas. Po kaukės oda tampa pamaitinta ir minkšta. Po procedūros Jūsų lauks „Angel SPA“ vaišės ir atokvėpio valandėlė su mylimu žmogumi!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 15 min. trukmės aromatinga pėdų vonelė dviem;
  • 30 min. trukmės belgiško šokolado granulių šveitimas;
  • 60 min. trukmės viso kūno, veido ir galvos masažas;
  • 15 min. trukmės karališkas šokolado įvyniojimas;
  • ,,Angel SPA” arbata;

Svarbu:

Užsiregistravus ir neatvykus bei apie neatvykimą neinformavus likus bent 24 val. iki procedūros, kuponas laikomas panaudotu. Įsigijus pasiūlymą, būtina registracija telefonu. Paslaugą atlieka tiek vyrai, tiek moterys. Esant pageidavimui, jog paslaugą atliktų vyras ar moteris, būtina apie tai pranešti registracijos metu.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Angel SPA, Pylimo g. 45, Vilnius Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 2 val.
Dalyviai (asmenų skaičius): 2
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Kūno sritis: Viso kūno
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

155,00 €

-8 %

169,00 € *Paslaugos teikėjo nurodyta kaina

  • Registruoti nariai gauna taškų: +155

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Angel SPA
+37068616614
Angel SPA Google 4.5 / (221)
  • + Jauku, - trūko laiko pasiruošimui masažams, masažuotojas neatliko visos numatytos procedūros, manau, būtų buvę gražu iš salono pusės pakviesti jai kitam kartui, o visi tiesiog nusišypsojo ir tiek.
  • Puikiai praleidome laiką! Spa aplinka labai jauki, personalas malonus ir paslaugus. Hamama ir viso kūno masažas atliktas labai profesionaliai, neturiu net prie ko prikibti! Ačiū!
  • Pirmus 2 kartus masažas buvo atliktas tobulai, deja trečia karta patirtis buvo siaubinga. Masažistė Diša atliko ne masažą o paglostymą. Masažavo bet kaip, nesistengdama, chaosiškai, nors tiesą sakant to masažo beveik ir nebuvo. Vieną koją pamasažuodavo o kitą nuspręsdavo tiesiog paglostyti ir pnš. Galvos masažas irgi buvo nemalonus, nors dažniausiai galvos masažas yra man vienas mėgstamiausių bet šį kartą stipriai nusivyliau, nes buvo stipriai tampomi plaukai. Rezultate - nemaloni patirtis, sugadinta nuotaika ir sumokėta pilna suma už labai prastos kokybės darbą. P.s. masažuotojas vardu Kišor, vyrui atliko masažą labai gerai.
  • Labai malonus aptarnavimas ir pasitikimas, jauki aplinka, puikus masažas. Gal šiek tiek vėsoka masažo kambaryje, bet netrukdo mėgautis masažu.
  • Sūnaus dėka apsilankiau Angel spa. Nuo pat durų, tik įėjus pajutau dėmesį, maloniai pasitiko. Pastebėjimas, kad apie atliekamą pricedūrą norėtųsi išsamesnės informacijos: kas bus atliekama, kokios bus naudojamos priemonės, kokie kvapai ir pan. Dėkoju 2 val manim pasirūpinusiai Justinai, kuri buvo nuoširdi, išmananti savo darbą. Masažu patenkinta ?
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!