Nakvynė su pusryčiais ir vakariene viešbutyje „Victoria hotel Kaunas“

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Istorinis keturių žvaigždučių viešbutis pačiame Kauno centre „Victoria hotel Kaunas“ yra vieta, kurioje nesunku suderinti darbą su poilsiu. Viešbutyje yra net 91 erdvus skirtingo išplanavimo kambarys, restoranas, baras ir 8 konferencijų salės su visais patogumais, kurie jūsų viešnagę pavers ypatinga.

Patirkite karališką poilsį geografiškai palankioje vietoje. Vos per kelias minutes paėjėję nuo viešbučio pasieksite Laisvės alėją, Žalgirio areną ar Akropolio prekybos centrą. Pajuskite Kauno dvasią lankydami galerijas, parkelius, muzikinį ar dramos teatrą ir atraskite siaurąsias Senamiesčio gatveles. Visai netoli viešbučio teka Nemuno upė, todėl galite apsilankyti Nemuno saloje. Geografinės viešbučio padėtis leidžia nesunkiai pasiekti lokaciją bet kuriuo transportu, todėl būsite tikri, kad nepaklysite.

Svečių patogumui „Victoria hotel Kaunas“ viešbutyje yra teikiama daugybė paslaugų. Čia viešėdami galėsite apsilankyti bare su lauko terasa, automobilį nemokamai pastatyti  automobilių ir autobusų stovėjimo aikštelėje, papietauti ar pavakarieniauti restorane. Nemokamas bevielis internetas, oro kondicionavimo sistema, suvenyrai, spauda, skalbimas ir sausas valymas, SPA centras su sauna, garų pirtimi ir sūkurine vonia, restorano salė, kurioje galima vykdyti pokylius, priėmimus, furšetus iki 400 asmenų arba banketus iki 250 asmenų – dar ne viskas. Viešbutyje taip pat yra didelis konferencijų centras, kuris turi 8 sales, kurių didžiausia talpina iki 250 dalyvių. 

Nesvarbu, keliaujate su šeima ar draugais, esate pasiilgę romantiško laiko su savo antrąja puse ar nekantraujate pasimėgauti SPA malonumais, čia rasite tai, ko reikia. Mėgaukitės poilsiu ir darbu nakvodami jaukiuose kambariuose, džiaukitės saulės spinduliais erdvioje vidinio kiemo terasoje ir gražiausias Kauno miesto vietas pasiekite pėstute!

Puiki proga pabėgti nuo kasdienybės ir pabūti su savo antrąja puse. Jūsų lauks neužmirštama vakarienė, jauki nakvynė ir romantiški pusryčiai nuostabiame viešbutyje „Victoria hotel Kaunas“. Tegul Jus užlieja meilė!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 1 nakvynė standartinės klasės kambaryje 2 asmenims;
  • gausūs ir sotūs švediško stalo pusryčiai viešbučio „Victoria hotel Kaunas“ restorane;
  • 3 patiekalų vakarienė su taure vyno kiekvienam;
  • kavos ir arbatos rinkiniai kambaryje;
  • nemokamas belaidis internetas;

Svarbu:

Atvykimas galimas visomis savaitės dienomis. Dovanų kuponas negalioja: gegužės 18d., Rugpjūčio 3-4 d., Gruodžio 24-26 d. ir 31d., Eurolygos varžybų „Žalgirio” arenoje metu. Dėl papildomo asmens apgyvendinimo kambaryje kainos teirautis registracijos metu.  Nemokamas rezervacijos atšaukimas ne vėliau kaip 1 dieną prieš atvykimą. Atvykimas nuo 14 val. Išvykimas iki 12 val. 

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Viešbutis „Victoria hotel Kaunas“, Miško g. 11, Kaunas Žiūrėti žemėlapyje
Dalyviai (asmenų skaičius): 2
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Galiojimas: Visomis savaitės dienomis
Poilsio sezoniškumas: Visus metus
Nakvynių skaičius: 1 nakvynė
Maitinimas: Pusryčiai, Vakarienė
Šalis: Lietuva
Miestas: Kaunas
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

155,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +155

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Victoria hotel Kaunas
+370 37 407500
Victoria hotel Kaunas Google 4.5 / (1792)
  • Skanūs pusryčiai, didelis pasirinkimas. Likome labai patenkinti! Visos patalpos labai tvarkingos, švarios. Jauki atmosfera. Registratūroje darbuotojos malonios, aptarnavimas puikus. Viešbutis yra patogioje vietoje. Viskas yra šalia. Tikrai buvo verta čia apsilankyti! Ačiū!
  • kambarys švarus, jaukus. Viešbučio vieta labai patogi. Viešbučio baras deklaruota, kad veiks iki 23 val., tačiau 22 val. 30 min. buvo uždarytas. Kambaryje neveikė televizorius.
  • Puikus, jaukus viešbutis. Geras servisas, kambariai paprastai, bet jaukiai įrengti. Svarbiausia - švara ir tvarka, ramybė - mums patiko šis viešbutis. Nerealūs, sotūs, švieži ir įvairūs pusryčiai. Žalgirio Arena 5 min pėstute, Rotušės aikštė ir Kalėdų eglutė apie 20 min kelio pėstute.
  • Viešbučio vieta tobula. Šalia laisvės alėja, "Žalgerio arena" Registratūros darbuotojos paslaugios, kambariai erdvūs, gerai izoliuoti. Yra automobilių stovėjimo aikštelė, registratūra perspėjo, kad šiuo metu vyksta aikštelės remontas, bet dėl to nesklandumų nebuvo.
  • Labai maloni aplinka, skanus maistas ??,puiki strateginė vieta visai netoli soboro startinio taško į laisvės alėją.
Komentarai