facebook

FILTRAS

  • Pramogos tipas
  • Gurmaniškos pramogos (4)
  • Dovanų čekiai (2)
  • Kaina
  • nuo 5€ iki 20€ (2)
  • nuo 20€ iki 50€ (2)
  • nuo 50€ iki 100€ (4)
  • nuo 100€ iki 200€ (4)
  • nuo 200€ iki 400€ (2)
  • daugiau nei 400€ (2)
  • Miestas
  • Trakai (4)
  • Regionas
  • Vilniaus regionas (4)
  • Dalyvių skaičius
  • 1 (4)
  • 2 (4)
  • 3 (2)
  • 4+ (2)
  • Tipas
  • Premium (2)
  • Paslaugos teikėjas
  • Apvalaus stalo klubas (4)
  • Šalis
  • Lietuva (4)
  • Rodyti kitų šalių miestų filtrus

Apvalaus stalo klubas

Apvalaus stalo klubas

Ant Galvės ežero kranto, priešais Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės laikus menančią pilį esantis „Apvalaus stalo klubas“ kviečia Jus išskirtiniam poilsiui Trakuose. Kompleksą sudaro „Apvalaus stalo klubo“ restoranas bei viešbutis, taip pat picerija „BONA Pizzeria“ ir užkandžių baras „BONA Lounge“.

Stilingas keturių žvaigždučių „Apvalaus stalo klubo“ viešbutis su vaizdu į Trakų pilį – idealus pasirinkimas ramiam ir išskirtiniam poilsiui. Galvės ežero kranto vaizdai ir istorinė šios vietos didybė užburia kiekvieną visais metų laikais. Viešbutis tinka norintiems atotrūkti nuo miesto šurmulio ir pailsėti gamtos apsuptyje. „Apvalaus stalo klubo“ viešbutis labai jaukus ir elegantiškas, įrengtas prancūzų užmiesčio vilos stiliumi. Svečiai gali rinktis iš 17 skirtingai ir rafinuotai įrengtų kambarių dviejose viešbučio dalyse: „Ežero“ ir „Karaimų“ vilose.

„Apvalaus stalo klubo“ restoranas – ypatingų progų vieta, kur galite pasimėgauti gurmaniškais patiekalais. Restoranas išsiskiria autentiškais maisto ruošimo būdais, sezonine virtuve bei vietos ūkininkų teikiamais produktais, o prieskoninės žolelės ar uogos auginamos klubo sode. Vynus atrinko žinomi Lietuvos someljė, kurių asortimentas toks didelis, kad mėgstamą vyną čia atras kiekvienas.

Picerija „BONA Pizzeria“ ir užkandžių baras „BONA Lounge“ vilioja jaukia bei neįpareigojančia atmosfera. Picerijoje siūlomi tradiciniai Viduržemio jūros regiono patiekalai, o užkandžių baro svečiai gali pasimėgauti kūrybiškai pateiktais ispaniškais užkandžiais “tapas” su mėsa, jūros gėrybėmis, daržovėmis.