Viso kūno masažas „Bali Santi“ salone „Provanso kvapai“

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„Provanso kvapai“ - tai graži oda, išpuoselėtas kūnas ir pakylėtos mintys. Balansas, harmonija bei ramybė – visa tai ir dar daugiau dovanoja Provanso Kvapų SPA!

Šio masažo metu naudojamas aromaterapinis baziliko, vetyverių ir pačiulių mišinys. Graikijoje vadintas „Augalų Karaliumi“, nes šiuo aliejumi buvo tepami karaliai. Kelia nuotaiką, praskaidrina sąmonę, stiprina nervus, šalina nuovargį, nerimą, depresines nuotaikas, galvos skausmą, kraujagyslių spazmus. Efektyviai veikia kosulį ir persišaldymo ligas, palengvina kvėpavimą. Vetyverių ir pačiulių eteriniai aliejai yra įžeminantys, balansuojantys. Puikiai ramina ir tonizuoja.

Visi masažai ir kūno puoselėjimo procedūros atliekamos naudojant tik aukščiausios kokybės Florame organinius augalinius ir eterinius aliejus, kurie turi Ecocert ir Cosmebio sertifikatus. Leiskite pasirūpinti jūsų kūnu ir siela!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 1 val. Bali Santi viso kūno masažas;
  • arbata;

Svarbu:

Atvykti 10 min. prieš procedūrą.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: "Provanso kvapai", Naujojo sodo g. 1, Klaipėda; Didžioji g. 33/2, Vilnius
Trukmė: 1 val.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Kūno sritis: Viso kūno
Šalis: Lietuva
Miestas: Klaipėda, Vilnius
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

69,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +69

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Provanso kvapai
+37060522656 (Klaipėdoje), +37067365621 (Vilniuje)
Provanso kvapai Google 4.4 / (175)
  • Labai patiko aplinka ir pats masažas. Įspūdis buvo toks, kad darė kažkaip kitaip nei kitur. Pirmą kartą mačiau šildomą gultą :). Vieta ir išplanavimas labai tinka tokio tipo SPA salonui.
  • Labai nusivyle vieta, buvo labai nemalonu leist laiko nesvarioj patalpoje. Po kitu zmoniu mazaso lovoj buvo likes pilingo gabaliukai, buvo dregna nes pries tai sviecai turejo procedura su dzakuzzi, grindis ir kojiu ranksloscIiai nesvarus. Teko sedet laukt kol bent pradezenfikuos duso kabina. Labai tikejau bent gero masazo bet ir tas buvo labai prastas. Deja rekomenduot negaliu.
  • Šaunuolės masažo specialistės, porų ritualas pateisino lūkesčius, rekomenduoju! ?? Tačiau -1 žvaigždutė už menką organizuotumą, atvykus buvo šioks toks chaosas, nebuvo atsakyti paprasti klausimai. Gerai, kad eigoje patiems pavyko viską išsiaiškinti.
  • Labai paslaugus ir šiltas personalas. Masažuotoja labai maloni ir profesionali. Jauki aplinka. Tik geriausi atsiliepimai. Dariausi ,, karštų akmenų SPA ritualą”
  • Giliųjų audinių viso kūno masažas man labai patiko! Kažkaip niekur kitur neklausia, kokio stiprumo masažą mėgstu, o čia paklausė, ir kas svarbiausia - puikiai išpildė stipraus ir gilaus masažo norą. Lyginant su kitais Lietuvoje esančiais SPA salonais, man čia personalas pasirodė nuoširdžiausias ir tikriausias. Keep up the good work! ?
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3000 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!