Jauki nakvynė ir viso kūno masažas dviem „Centro SPA“ Birštone

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

„Centro SPA“ būsite sutiktas ir išlydėtas su nuoširdžia šypsena. „Centro SPA“ įsikūrę pačioje Birštono kurorto širdyje - Basanavičiaus aikštėje. Pasimėgaukite fiziniu ir dvasiniu poilsiu!

SPA apartamentai „Centro SPA“ kiekvieną svečią apgaubia šiluma ir namų jaukumu. Jūsų laukia nakvynė patogiuose dviviečiuose apartamentuose. Viešnagės metu abu pasimėgausite atpalaiduojančiu viso kūno masažu. Masažas efektyviai atpalaiduos viso kūno raumenis, išlaisvins nuo įtampos ir streso. Relaksacinis masažas stiprina sveikatą ir sukelia atsipalaidavimo efektą.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 1 nakvynė dviviečiuose apartamentuose dviem;
  • 1 val. trukmės relaksacinis viso kūno masažas kiekvienam;
  • WIFI interneto prieiga;
  • kabelinė televizija;
  • automobilių stovėjimo aikštelė;

Svarbu:

Atvykimas galimas visus metus, visomis savaitės dienomis. Dėl papildomo asmens apgyvendinimo kambaryje kainos teirautis registracijos metu. Už papildomą mokestį galima užsisakyti pusryčius. Kurortinė rinkliava - 1 Eur/ žmogui - įskaičiuota į nakvynės kainą. Atvykimas nuo 14 val. Išvykimas iki 12 val. 

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Centro SPA“, Basanavičiaus a. 16, Birštonas Žiūrėti žemėlapyje
Dalyviai (asmenų skaičius): 2
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Galiojimas: Visomis savaitės dienomis
Poilsio sezoniškumas: Visus metus
Nakvynių skaičius: 1 nakvynė
Šalis: Lietuva
Miestas: Birštonas
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

129,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +129

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Centro SPA
+37061623016 info@centrospa.lt
Centro SPA Google 4.5 / (80)
  • Nerekomenduočiau masažo šiame salone (masažas nebuvo atliktas kokybiškai, o ir masažistė neatrodė užtikrinta dėl to ką darė..). Be to, kaip paaiškėjo, pats masažas netrunka 75 min. Jis trunka mažiau negu valandą, o likęs laikas lieka persirengimui...
  • Gavau dovanų masažą su kūno šveitimu ir kremo įtrinimu. Labai patiko. Puikūs masažuotojos rankų paspaudimai, puikūs kvapnūs kremai ir tikras relax. Gera poilsio ir pasirūpinimo savimi dalis.
  • Masažas buvo geras, tik nuvylė tai, kad vietoj 75 minučių klasikinio masažo gavome vos valandą (įskaičiuojant persirengimo laiką).
  • Žmonai užsakytas masažas. Atvažiuojam sutartu laiku iš kito miesto, ir pabučiuojam spyną. Teko patiems skambinti, aiškintis, tai paskubom atlėkė pavėlavę pusę valandos – taip ir nepaaiškino kodėl. Lyg ir bandė aiškinti apie kamščius Prienuose, bet normaliai nebuvo jokio pasiaiškinimo – administratoriaus nėra, sakė pačiam skambinti dėl skundo (liepiau JIEMS su manimi susisiekti. Taip ir nepaskambino), niekaip neatsiprašė ir nekompensavo. Masažą darė paskubom, trukmė ~10 min trumpesnė nei priklausytų (juk kiti klientai laukia). Jei jau rinksitės šį spa, tai turėkit galvoj nieko vertą aptarnavimą, o bonusas kad net neturi automobilių aišktelės normalios.
  • Nerekomenduoju. Nuvyle. Atvykus is Kauno sutartu laiku i masaza, spa centro durys buvo uzrakintos ir supratau, kad greiciausiai manes niekas nelaukia. Paskambinus i administracija buvo pasiulyta nueiti i kavine atsigerti kavos ju saskaita kol atvyks masaziste mat ji "kamstyje"( pasinaudoti siuo pasiulymu negalejau, nes su seima ir dviem mazais vaikais, kuriem kol kas ne vieta buti kavinese ir restoranuose). Po 30minuciu laukimo atvyko masaziste. Masazas vyko vesioje patalpoje ( nespejo isilti elektrinis radiatorius, nes tiesiog nebuvo pasiruosta dar priimti klientus), kaip supratau mano registracijos laikas kazkodel buvo uzrasytas visai kitas (?) Po masazo, gavau 4 eur nuolaida ir suzvarbus palikau patalpas... Valandos trukmes masazas truko 45-50minuciu Nuvyle poziuris i klientus, neatsakingumas uzregistruojant klientus. Diena turejo prasideti nuo atpalaiduojancio masazo, taciau sukele tik stresa.
Komentarai