FILTRAS

  • Pramogos tipas
  • Gurmaniškos pramogos (1)
  • Dovanų čekiai (1)
  • Kaina
  • nuo 20€ iki 50€ (1)
  • Dalyvių skaičius
  • 2 (1)
  • Paslaugos teikėjas
  • Jaunpils pils (1)
  • Šalis
  • Latvija (1)
  • Rodyti kitų šalių miestų filtrus
  • Miestas Latvijoje
  • Jaunpils (1)

Jaunpils pils

Jaunpilio pilis tikrai ypatinga savo aura ir senovinėmis sienomis, kurios rodo pasididžiavimą ir turtingą istoriją. Ši pilis – tarsi vartai į praeitį, kiekvienam suteikianti galimybę pasigilinti ir pasimėgauti tikra viduramžių atmosfera, taip pat apsistojus rūmų apartamentuose įsitaisyti į senovės baronų kailį.

Senovinių sienų didybė ir architektūrinės detalės suteikia lankytojams galimybę keliauti laiku ir pažinti Latvijos istorinį paveldą. Jaunpilio pilis ne tik pasakoja savo praeitį, bet ir sukuria galimybę stebėti bei įvertinti viduramžių statybos eleganciją.

Prabangūs viduramžių apartamentai lankytojams suteikia galimybę mėgautis išskirtine patirtimi, įsikūnyti į viduramžių baronų vaidmenį, atsipalaiduoti senovinėje aplinkoje ir pajusti to meto ypatybes. Kiekvienas pilies kampelis ir kiekvienas meno kūrinys buvo kruopščiai išsaugotas ir restauruotas, kad suteiktų autentišką viduramžių patirtį.

Jaunpilio rūmai suteikia retą galimybę pažvelgti į senovės aristokratijos gyvenimo būdą, išskirtinę galimybę pamiršti dabartį ir atsukti laiką atgal. Tai tarsi kelionė laiku atgal, kviečianti susipažinti ir gerbti Latvijos istorinį paveldą bei viduramžių kultūros turtus. Jaunpilio pilis – tai ne tik pastatas, bet ir istorija, kuri tęsiama ir dalinamasi su tais, kurie nori žengti į praeitį ir patirti senovės baronų gyvenimą.

Rodyti daugiau
Jaunpils pils
Jaunpils pils Google 4.6 / (2610)

Jaunpilio pilis – riterių dvaras, pastatytas XIV a. Iš pradžių tai buvo didžiausia privati ​​valda Tukume. Pilis per šimtmečius daug nukentėjo ir ne kartą buvo perstatyta, tačiau išlaikė būdingus ordino pilims bruožus, tokius kaip apvalus kampinis bokštas ir storos sienos. Pilis, kokią matote šiandien, slepia muziejų, patalpas vestuvėms, seminarams ir banketams, viduramžių užeigą ir viešbutį.

Viduramžių aludėje galėsite paragauti nepamirštamų viduramžių vaišių pagal senovės tradicijas. Vaišinsite prie žvakių šviesos ir senovinės muzikos ritmu. Rinkitės iš vaišių, kurios bus patiekiamos su mediniais šaukštais arba teks valgyti iš dubenėlio rankomis tradiciniu stiliumi. Čia taip pat turėsite galimybę pasipuošti viduramžių rūbais ir leistis į ekskursiją po pilį. Restoranas siūlo kasdienius patiekalus, taip pat maitinimą šventėms, seminarams ar kitiems renginiams tiek rūmuose, tiek už jų ribų.

Jaunpilio kraštas istoriškai garsėja savo darbais ir kultūrinėmis tradicijomis, todėl Jaunpilio pilies muziejuje turite galimybę pamatyti maketus, kaip originaliai atrodė Jaunpilis ir Dobelės pilis, taip pat pamatyti Livonijos ordino laikų ginklus ir šarvus. Pilyje taip pat rasite parodų salę, kurioje dažnai eksponuojami vietinių menininkų meno kūriniai. Apie pilį sklando daugybė istorijų ir legendų, kurių daugelį galėsite sužinoti apsilankę Jaunpilio pilyje.

Jaunpilio pilyje taip pat galite praleisti naktį viename iš vaizdingų viduramžių apartamentų arba viename iš kambarių. Pilyje iš viso telpa iki 79 žmonių, o jūs turite galimybę išsirinkti sau tinkamiausią būstą. Nakvynė Jaunpilio rūmuose neprilygs nakvynei viešbutyje, čia jūs turite galimybę mėgautis istorija ir ypatinga aura.

Mėgaukitės ypatinga diena ar paprastu savaitgaliu romantiškoje atmosferoje, eikite į Jaunpilio rūmus ir patirkite vieną iš lankytinų vietų arba mėgaukitės vaizdinga aplinka!

Rūmų adresas: Dzirnavu gatvė, Jaunpils, Jaunpilio parapija, LV-3145, Latvija