FILTRAS

  • Pramogos tipas
  • Nakvynė ir poilsis (8)
  • Dovanų čekiai (1)
  • Kaina
  • nuo 50€ iki 100€ (1)
  • nuo 100€ iki 200€ (1)
  • nuo 200€ iki 400€ (3)
  • daugiau nei 400€ (7)
  • Miestas
  • Druskininkai (8)
  • Birštonas (1)
  • Vilnius (1)
  • Regionas
  • Alytaus regionas (8)
  • Vilniaus regionas (1)
  • Dalyvių skaičius
  • 1 (4)
  • 2 (4)
  • 3 (2)
  • 4+ (1)
  • Tipas
  • Top (1)
  • Paslaugos teikėjas
  • Eglės sanatorija Druskininkai (8)
  • Šalis
  • Lietuva (8)
  • Rodyti kitų šalių miestų filtrus

Eglės sanatorija Druskininkai

Eglės sanatorija yra viena iš lyderiaujančių sveikatingumo ir poilsio centrų Lietuvoje, teikianti aukščiausios kokybės paslaugas tiek Druskininkuose, tiek Birštone. Ši sanatorija žinoma dėl savo ilgametės patirties sveikatingumo srityje ir unikalių procedūrų, kuriomis siekiama pagerinti sveikatą ir gerovę.

Viena iš paslaugų, kurią siūlo Eglės sanatorija, yra 2 arba 3 nakvynės paketai dviems su įtrauktomis 11 arba 15 procedūrų. Šie paketai yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori pabėgti nuo kasdienio streso, atsigauti ir pasveikti naudodamiesi sanatorijos teikiamomis sveikatingumo procedūromis.

Be to, sanatorija siūlo ir ilgesnius viešnagės paketus, tokius kaip 6 nakvynės vienam su 30 procedūrų, kurie skirti tiems, kurie ieško išsamios sveikatingumo atstatymo programos ir nori skirtingų procedūrų komplekso, kuris padės atstatyti fizinę ir emocinę sveikatą.

Neatsiejama Eglės sanatorijos paslaugų dalis yra ir specialūs paketai šeimoms, tokių kaip 2 nakvynės šeimai su 11 procedūrų. Šie pasiūlymai leidžia visai šeimai kartu mėgautis poilsio ir sveikatingumo procedūromis, skatindami šeimos narių bendravimą ir gerovę.

Be to, Eglės sanatorija taip pat siūlo įvairias papildomas paslaugas, tokias kaip masažai, kineziterapija, baseinų kompleksas, SPA procedūros ir kt., suteikdama galimybę kiekvienam svečiui atrasti sau tinkamiausią ir naudingiausią sveikatingumo sprendimą.

Rodyti daugiau
Eglės sanatorija Druskininkai
Eglės sanatorija Druskininkai Google 4.3 / (405)

Jeigu dažnai jaučiatės pavargę arba ieškote būdų atgauti prarastas fizines ir dvasines jėgas bei pakeisti nusistovėjusią aplinką ir dienos rutiną – palepinkite save arba savo artimąjį dovanų kuponui, kelionei į sanatoriją! Sveikatingumo centras „Eglės sanatorija“, įsikūręs Birštone ir Druskininkuose, jau daugelį metų žavi gimtuosius Lietuvos gyventojus ir užsienio svečius. „Eglės sanatorija“ 2023 m. apdovanota pagrindiniu ESPA apdovanojimu už inovatyvumą. 

Ir kur nežavės: kiekviena viešnagė sanatorijoje – lyg trumpos atostogos, kurias norisi kartoti dar ir dar kartą. Nuostabi gamtos apsuptis, gardus maistas, ramybė, jauki sanatorijos aplinka ir rūpestingas, malonus ir dėmesingas sveikatingumo centro personalas leidžia užsimiršti ir džiaugtis kiekviena akimirka. Padovanokite sau arba savo artimajam sveikatingumo akimirkas!

Eglės sanatorija Birštone

Jeigu artimiausiu metu planuojate viešnagę Birštono mieste arba esate vietinis miesto gyventojas ir tiesiog norite pakeisti nusistovėjusią aplinką – kviečiame atvykti į "Eglės sanatorija" Birštone! "Eglės sanatorija" Birštone įsikūrusi Nemuno kilpų regioniniame parke. Unikalioje vietoje įsikūrusią sanatoriją supa pasakiško grožio gamta, kuria galėsite grožėtis tiesiai per savo kambario langą! "Eglės sanatorija" Birštonas kviečia išbandyti įvairias gydomąsias, jūsų kūną lepinančias ir stiprinančias procedūras ir pailsėti šiuolaikiškai įrengtuose, moderniuose ir patogiuose kambariuose. Taip pat čia galėsite apsilankyti pirčių ir baseinų komplekse, kuris padės dar labiau atsipalaiduoti. Nuostabi gamta, unikali vieta, puikios procedūros, geras poilsis, erdvus baseinas ir relaksacija pirtyje – kas gali būti geriau, tiesa?

Eglės sanatorija Druskininkuose

Vietoje kelionės į Birštoną galite rinktis Druskininkus ir taip pat pailsėti Eglės sanatorijoje, Druskininkuose. "Eglės sanatorija" Druskininkai įsikūrusi atokiau nuo miesto centro ir yra apsupta nuostabaus grožio gamtos. Čia galite ne tik mėgautis puikiu poilsiu, bet ir išbandyti gydomąsias procedūras, baseino ir pirčių kompleksą, puikiai atsipalaiduoti ir pailsėti. Puiki gamta, sveikatą stiprinančios procedūros ir kokybiškas poilsis – puikių įspūdžių ir gerų patirčių receptas!

Procedūrų gausa

„Eglės sanatorija“ garsėja mineralinio vandens šaltiniais ir siūlomomis sveikatingumo programomis bei procedūromis. Viešnagių metu galėsite išbandyti gydomojo mineralinio vandens bei gydomojo juodojo ir baltojo purvo teikiamus privalumus. Taip pat mėgautis žymiaisiais „Gintaro SPA“ atliekamais ritualais, SPA centro relaksacinėmis procedūromis, masažais, kineziterapija grupėje, gydomąja vonia, gydomuoju purvu, haloterapija, inhaliacija, audiovizualine relaksacija, aromaterapija bei likusiomis procedūromis, kurių iš viso yra daugiau nei 100! Tokia didelė procedūrų gausa suteikia ne tik pasirinkimo laisvę, bet ir padeda atgauti prarastas fizines ir dvasines jėgas bei pajusti vidinę ramybę, atgauti harmoniją.

Procedūrų kainos Eglės sanatorijoje

Procedūrų kainos Eglės sanatorijose Birštone ir Druskininkuose yra jau įskaičiuotos į parduodamą dovanų kuponą. Dovanų kupono kaina prasideda nuo 100 €. Pigiausia nakvynė Birštone siekia 312 €, Druskininkuose siekia 248 €. Nepaisant patiektų kainų galima teigti, kad tai puiki investicija į savo ar jūsų artimojo gerovę ir sveikatą.

Visiškas komfortas

„Eglės sanatorijos“ kambariai yra erdvūs ir jaukūs abiejuose miestuose. Galima apsigyventi moderniuose vienviečiuose, dviviečiuose, dviviečiuose jungiamuosiuose kambariuose, liukso klasės apartamentuose, kambariuose, kurie yra pritaikyti neįgaliesiems, ir netgi kambariuose alergiškiems – šie kambariai iškloti antialergine grindų danga! "Eglės sanatorija" rūpinasi savo klientais, pavyzdžiui, Druskininkų sanatorijoje klientams pristatyta galimybė pasirinkti pageidaujamą komforto lygį: EconomyStandard ir Comfort, kurių kiekvienas turi savų privalumų.

Pasiūlymą sau ras kiekvienas

3 nakvynės su sveikatinimo programa vienam, savaitgalis dviem su 12 procedūrų, 3 nakvynės vienam su 5 procedūromis... „Eglės sanatorija“ teikia daugybę pasiūlymų, todėl patinkantį sau ras kiekvienas. Teigiami atsiliepimai ir prieinamos kainos kalba pačios už save! Įvairūs pasiūlymai prasideda nuo 100 €. Tai puiki investicija į jūsų ir artimųjų sveikatą. Tad nieko nelaukite ir  vykite pailsėti kartu su antrąja puse, šeima ar skirkite laiko tik sau – juk deramai pailsėjus ir darbus nudirbti, ir santykius vystyti tampa lengviau! Galima įsigyti ir čekių, už kuriuos galima rinktis pasirinktas "Eglės sanatorija" Birštonas ir "Eglės sanatorija" Druskininkai paslaugas.

Atraskite ramybę gamtos apsuptyje –  „Eglės sanatorija“ Birštonas ir „Eglės sanatorija“ Druskininkai specialistai pasirūpins jūsų sveikata, gerove bei geriausiomis patirtimis. Dovanų kuponas apsilankymui Eglės sanatorijose Birštone arba Druskininkuose – puikaus poilsio, geresnės sveikatos ir nepamirštamų įspūdžių garantas! Mes linkime jums gero poilsio Eglės sanatorijose.