FILTRAS

  • Kaina
  • Rodyti kitų šalių miestų filtrus

Gyvūnų globos organizacija „Lesė“

Gyvūnų globos organizacija „Lesė“ yra viena iš pirmaujančių prieglaudų Lietuvoje, žinoma dėl savo atsidavimo beglobių gyvūnų globai ir atsakingo gyvūnų laikymo skatinimo. 

Ilgametė Patirtis: Veikia nuo 2008 metų, užtikrindama aukštą globos standartą ir nuolatinę paramą gyvūnams.

Platus Paslaugų Spektras: Teikia gyvūnų sterilizaciją, vakcinaciją, medicininę priežiūrą ir organizuoja edukacinius renginius.

Savanorystės Programa: Platus savanorių tinklas, kuris padeda prižiūrėti gyvūnus ir organizuoti renginius, skatinančius bendruomenės įsitraukimą.

Rūpestis Kiekvienu Gyvūnu: Individualus dėmesys ir priežiūra kiekvienam gyvūnui, siekiant užtikrinti jų sveikatą ir pasiruošimą naujiems namams.

Aktyvi Adaptacija: Dedamos didelės pastangos surasti naujus, mylinčius namus kiekvienam globotiniui.

Švietimo ir Informacijos Sklaida: Rengia edukacinius renginius ir informacines kampanijas apie atsakingą gyvūnų laikymą ir priežiūrą.

„Lesė“ išsiskiria savo atsidavimu, profesionalumu ir nuolatiniu darbu siekiant pagerinti beglobių gyvūnų gyvenimo sąlygas bei skatinti atsakingą požiūrį į gyvūnų laikymą.

Rodyti daugiau
Gyvūnų globos organizacija „Lesė“
Gyvūnų globos organizacija „Lesė“ Google 4.6 / (317)

Lesės gyvūnų globos organizacija prižiūri išmestus, niekam nereikalingus gyvūnus. Taip pat ieško jiems ir randa naujus namus. Lesės gyvūnų organizavcija rūpinasi gyvūnais, maitina, gydo ir myli gyvūnus, kurie tampa žmonių geriausiais draugais iš naujo, nors jau jie žino, ką reiškia būti išduotiems.