FILTRAS

  • Pramogos tipas
  • Gurmaniškos pramogos (1)
  • Dovanų čekiai (1)
  • Kaina
  • nuo 5€ iki 20€ (1)
  • nuo 20€ iki 50€ (1)
  • nuo 50€ iki 100€ (1)
  • nuo 100€ iki 200€ (1)
  • nuo 200€ iki 400€ (1)
  • daugiau nei 400€ (1)
  • Miestas
  • Vilnius (1)
  • Regionas
  • Vilniaus regionas (1)
  • Dalyvių skaičius
  • 1 (1)
  • 2 (1)
  • 3 (1)
  • 4+ (1)
  • Tipas
  • Top (1)
  • Paslaugos teikėjas
  • Georgian House (1)
  • Šalis
  • Lietuva (1)
  • Rodyti kitų šalių miestų filtrus

Georgian House

Georgian House yra autentiškas gruziniškas restoranas, įsikūręs Vilniaus miesto centre. Šis restoranas kviečia savo svečius į neįprastą kelionę po Gruzijos virtuvę, pasižymėdamas autentiškais skoniais ir tradiciniais patiekalais.

Vienas iš pagrindinių privalumų, kuriuo pasižymi Georgian House, yra autentiška atmosfera, kuri jau atėjus į restoraną verčia jaustis lyg būtumėte patekę į tikrąjį Gruzijos namą. Išskirtiniai interjero elementai, gruziniška muzika ir malonus aptarnavimas sukuria ypatingą nuotaiką, kuri padeda maksimaliai patirti Gruzijos kultūrą ir virtuvę.

Meniu pasižymi įvairialypiais tradiciniais Gruzijos patiekalais, kurie yra ruošiami naudojant autentiškus receptus bei aukštos kokybės ingredientus. Čia galima ragauti įvairių gruziniškų patiekalų, įskaitant škmeruli, chačapuri, chinkali, ir daugelį kitų skanių ir įdomių valgių.

Georgian House taip pat siūlo platų vyno ir gėrimų pasirinkimą, kuris puikiai dera su skaniais patiekalais ir paryškina jų unikalų skonį.

Rodyti daugiau
Georgian House
Georgian House Google 4.6 / (2882)

Vilniaus senamiestyje įsikūręs restoranas „Georgian House“ kviečia paragauti tradicinių patiekalų, kuriuos ruošia tikri gruzinai. Tai vieta, kurioje vyrauja svetingumas ir maloni atmosfera. Visai kaip svetingajame Sakartvele!

Tradiciški gruziniški patiekalai

Sotus ir beprotiškai gardus – toks yra kiekvienas tradicinis gruziniškas patiekalas. Išragaukite chačiapurius su daug sūrio, baklažanų suktinukus su graikiniais riešutais, chinhalius su aromatingu sultiniu ir mėsa, tradicinę duoną bei, žinoma, ypatinguosius šašlykus! Gruzinai dievina mėsos bei tešlos patiekalus ir, kadangi gyvena Europos ir Azijos sankirtoje, yra apjungę graikų, mongolų, turkų ir arabų kulinarines tradicijas. 

Chinhaliai – tai tradiciniai koldūnai, dažniausiai gaminami su mėsos faršo, kalendros, svogūno ir česnako įdaru. Kartais vietoje mėsos (džiugi žinia vegetarams!) dedamas sūris, grybai ar virtos bulvės. 

Aromatingas vynas

Pasaulyje pagarsėjęs ir gruziniškas vynas. Jei netrūksta drąsos, restoranas „Georgian House“ kviečia padegustuoti jo iš tikro rago. Vyno kultūra Gruzijoje siekia jau daugiau nei 8000 metų. Jei kada nors viešėjote Sakartvele, tikriausiai esate patyrę gruzinų svetingumą: prie jų stalo be įpiltos vyno taurės neatsisės joks svečias. 

Atkeliaukite į restoraną vakarienei kartu su visa šeima ir būriu draugų. Pajuskite kartvelų dvasią visai kaip Gruzijoje – šalyje, kur prie stalo sėdama su galybe žmonių, klegama, juokiamasi, skanaujama ir dalijamasi ypatingomis istorijomis.