FILTRAS

  • Kaina
  • Rodyti kitų šalių miestų filtrus

VšĮ „Mėlyna ir geltona“

VšĮ „Mėlyna ir geltona“ yra organizacija, kuri siekia remti Ukrainą ir padėti nuo karo nukentėjusiems kariams bei civiliams žmonėms. Ši organizacija yra įsipareigojusi teikti humanitarinę pagalbą, remti konflikto paveiktus asmenis ir prisidėti prie taikos ir stabilumo atkūrimo regione.

VšĮ „Mėlyna ir geltona“ savo veikloje deda didelį akcentą humanitarinei pagalbai. Tai apima tiek materialinę, tiek psichologinę paramą karo zonose gyvenantiems žmonėms. Organizacija siekia teikti būtiniausius pragyvenimo reikmenis, maistą, medicininę pagalbą ir kitus gyvybiškai svarbius išteklius tiems, kurie patiria konflikto padarinius.

VšĮ „Mėlyna ir geltona“ taip pat aktyviai remia Ukrainos karius, kovojančius už šalies saugumą ir teritorinį vientisumą. 

VšĮ „Mėlyna ir geltona“ deda visas pastangas, kad padėtų pagerinti Ukrainos gyventojų gyvenimo sąlygas ir prisidėtų prie ilgalaikio taikos ir stabilumo atkūrimo šiame regione. Jų veikla yra skirta remti kovą už laisvę, orumą ir saugumą Ukrainoje, siekiant sumažinti karo padarinius ir atkurti žmonių viltį ir gyvenimo kokybę.

Rodyti daugiau
VšĮ „Mėlyna ir geltona“
VšĮ „Mėlyna ir geltona“ Google 3.7 / (6)

Sunkiu metu – galime būti stiprūs kartu! VŠĮ „Mėlyna ir geltona“ (Blue/Yellow), nevyriausybinė organizacija, nuo 2014 metų, remianti Ukrainos ginkluotąsias pajėgas bei nuo karo nukentėjusius civilius. Sukaupta penkių metų patirtis, sukurtas paramos tinklas ir lankstumas bei gebėjimas prisitaikyti prie besikeičiančių sąlygų ir grėsmių leidžia organizacijai rasti optimaliausias ir labiausiai efektyvius sprendimus. Organizacija taip pat padeda karo zonoje esančioms mokykloms, našlaičiams, šeimoms ir pensinio amžiaus žmonėms. Atsižvelgdami į individualius gyventojų poreikius, organizacija juos remia medicininėmis priemonėmis, drabužiais ir kitais reikalingais daiktas. Nelikime abejingi ir solidarizuokimės kartu su Ukrainos žmonėmis!