Apsilankymas restorane „Manami“

Top

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Manami - Azijos skonių pasaulis šalia jūsų. Jeigu esate rytų šalių patiekalų gerbėjas, restorane Manami jums apsilankyti yra tiesiog būtina! Ragaukite visko nuo ypatingo skonio sriubų iki egzotiško rameno - netradiciniai skoniai jūsų atmintyje išliks dar ilgai.

Apsilankymas restorane „Manami“ - tai pasinėrimas į rytietiškų skonių bei tradicijų pasaulį. Pasirinkę šį dovanų kuponą ir atvykę į restoraną, galėsite rinktis norimus patiekalus iš restorano meniu, už dovanų kupono vertę. Šioje vietoje galite rasti pačių gardžiausių rytų Azijos valgių - sušių, makaronų, ramenų, sriubų bei daugybę kitų patiekalų.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • pasirinktas maistas ir gėrimai už dovanų kupono vertę

Svarbu:

Jei restorano sąskaita didesnė už dovanų kupono vertę, atliekama priemoka restorane. Apsilankyti galite pasirinktame „Manami“ restorane: Vilniuje: Vytauto Pociūno g. 8 (PPC „Vilnius outlet“), Upės g. 9 (PC „CUP“, 5 A.), Ozo g. 18 (PPC „Ozas“, 3A), Vilniaus g. 10/ Gedimino pr. 16; Kaune: Islandijos pl. 32 (PLC „MEGA“); Klaipėdoje: Taikos pr. 61 (PPC „Akropolis“); Šiauliuose: Tilžės g. 109 (PPC „Saulės miestas“, 3A.).

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Restoranas „Manami“, Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai
Trukmė: Neribojama
Dalyviai (asmenų skaičius): Neribojama
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
Įveskite kainą nuo 15 iki 500 €
Įveskite kainą
  • Registruoti nariai gauna taškų: +15

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Manami
Registracija nebūtina
Manami Google 4.3 / (1295)
  • Turbūt dar nei karto nenusivylėme. Skanus maistas, malonus aptarnavimas. Aplinka, kaip prekybos centre esančiam restoranui, taip pat jauki. Rekomenduojam, patys taip pat užsuksim dar ☺️✌️
  • Atėjus į restoraną bandėm surasti laisvų staliukų, bet praktiškai visi laisvi staliukai buvo neparuošti po praeitų klientų. Mums suradus atokesnį staliuką prisėdome. Po kelių minučių priėjo padavėja vardu Renata rodydama pirštu į staliuką prie pat virtuvės ir cituoju "persėsk ten, šitas stalas nešvarus" ir iškart išėjo. Mes neturėjome jokių problemų valgyti prie tokio stalo. Priėjus Renatai dar karta "sakiau eiti prie to stalo", bandėm atsakyti, kad mums tinka valgyti prie šio, Renata net nesiklausė ir nuėjo. Taip ir nesulaukėme jokio aptarnavimo ir teko išeiti. Daug kartu ten lankėmes, matėm Renata dirbančia, bet niekad ji nepasitaikė. Gaila, bet nesilankysime daugiau ten po tokio pažeminimo, nors prieš tai neturėjom jokių nusiskundimų ir maistas buvo tip top :)
  • Kuomet restorane yra klientų, būtų smagu, kad padavėja atnešusi meniu iškarto informuotų, kad maisto gali tekti laukti apie pusantros valandos. Negana to, kad užsakymo priimti atėjo po kokių gerų 20min, tai dar ir "pradžiugino" apie laukimo laiką. Priėmusi užsakymą, per visą tą laiką nepriėjo ir nepaklausė ar nieko netrūksta. Pavalgius pradžiugino pasakius, kad užsakytas desertas nepavyko ir ji gali pasiūlyti jo palaukti vėl apie pusvalandį. Atsisakius tai daryti, ji tiesiog nuėjo.. norint atsiskaityti, teko ieškoti, kas galėtų atnešti sąskaitą... Bendrai apsilankymą vertinu 6, nes maistas skanus, gėrimų, nors ir teko ilgokai laukti, buvo skanūs. Deja, bet aptarnavimas ir klientų matymas bei elementarus pasidomėjimas ar nieko netrūksta, kai maisto tenka laukti taip ilgai, prilygsta 0.
  • Super skaniai susivalgė sušiai ir pyragai ? O pasiflorų arbata tai išvis balzamas širdžiai ?
  • Nebloga vieta pavalgyti. Geriausia ateiti iki 14val nes vėliau teks laukti stalo. Maistas geras tik trūksta info prie patiekalų dėl jų aštrumo ir pan. Sriubos apie 8€ bet galėtų kainuoti iki 5€. Porcijos neblogos. Atmosfera nebloga, galėtų būti kokia atitinkama muzika. Žodžiu tobulėti yra kur.
Komentarai