Gydomasis nugaros masažas Alytuje

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Kineziterapijos centras „Jauskis geriau“ kviečia atsipalaiduoti ir pasisemti naujų jėgų. Kineziterapija yra viena pagrindinių reabilitacijos priemonių – šis terapijos būdas pagrįstas tinkamais kūno judesiais, kurie padeda atnaujinti, pagerinti ir išaikyti raumenų, kaulų, širdies kraujagyslių ir kitų sistemų funkcinę būklę. 

Atgaukite dingusias jėgas bei sumažinkite tiek fizinę, tiek emocinę įtampą kineziterapijos centre „Jauskis geriau“. Šis dovanų kuponas užtikriną 45-ių minučių trukmės gydomąjį masažą jums ar jūsų draugui/šeimos nariui. Procedūros metu specialiais judesiais bus masažuojama visa nugara, siekiant panaikinti visą susikaupusią įtampą, atpalaiduoti skaudamus taškus. Nugaros masažo nauda yra visapusė - ne tik masažuojami raumenys, bet ir stiprinamas imunitetas, stimuliuojama kraujotaka bei limfinė sistema. Skauda nugarą? Norite atpalaiduoti savo kūną ir mintis? Tuomet atvykite į „Jauskis geriau“ ir čia jumis pasirūpins geriausi masažų ekspertai!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 45 min. trukmės gydomasis nugaros masažas 1 asmeniui
Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Kineziterapijos centras „Jauskis geriau“, Vilties g. 5-105, Alytus Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 45 min.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Kūno sritis: Nugaros
Šalis: Lietuva
Miestas: Alytus
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

42,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +42

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Jauskis geriau
+37065741100 info@jauskisgeriau.lt
Jauskis geriau Google 4.8 / (16)
  • Nuoširdus ačiū visai ,,Jauskis geriau" komandai. Jūs padėjot man sustiprėti po peties operacijų. Profesionalumas, empatija, ramybė, šypsenos - visa tai patyriau pas Jus reabilitacijos metu. O tai tikrai gydo! Laukdavau kiekvieno susitikimo, procedūros! Išskirtinis ačiū, kineziterapeutėms Jurgai ir Emilijai už procedūras ir patarimus. Jūs visi Šaunuoliai❤️
  • Pati šauniausia masažuotoja. Turi nuostabias rankas. Po jos masažų jaučiausi kaip su sparnais. Gaila kad be gp nepriima, apsilankyčiau dar ir dar. Šilčiausi linkėjimai šiai moteriai. Ačiū.
  • Labai jauki ir graži vieta, labai malonus ir fainas aptarnavimas. Viena vertesnių vietų apsilankyti. Kaip tokiai vietai galėtų būt didesnis pasirinkimas vegetarams, bet ir taip yra ką pavalgyti
  • Likau maloniai nustebintas išsamiu ištyrimu ir diagnozės paaiškinimu. Spesialistė sudarė kineziterapinio gydymo planą, ypač efektyvūs buvo gyd. pratimai ir teipavimas; alkūnės skausmo neliko jau po 1mėnesio. Rekomenduoju 100%.
  • pinigu ismetimas i bala. atlieka proceduras ne ten, kur reikia, visiskai neisiklauso i pacientus. po merginos masazo - sudauzyta nugara, vos paejau, teko vyrui skambinti. vyr. 'kineziterapeutei' Jurgai tinka tik pensininkams ultragarsu terapija suteikti, apie gydyma - jokio kompetetingumo. mato viena, sneka kita, daro dar viena. jokio plano, reabilitacines programos. susirenka tik isbuti savo laika ir kuo greiciau dingti. administratorei reiketu pasimokyti etiketo ir kaip bendrauti su klientais ir personalu. jausmas toks, jog turi maldauti, kad ji atliktu savo darba nerekomenduoju.
Komentarai