Plaukimas Nerimi kompanijai su „Vilnius Katamaran“

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Vilnius Katamaran siūlo vienų smagiausių plaustų nuomą Lietuvoje! Šiltuoju metų laiku skubėkite pasinaudoti šiuo pasiūlymu ir išplaukti į sraunius upės vandenis. Ši vandens pramoga jūsų atmintyje išliks ilgam su pačiais geriausiais įspūdžiais.

Ypatinga vandens pramoga su katamaranu Nerimi. „Vilnius katamaran“ siūlo Jums komfortą, gerą nuotaiką, smagų pasiplaukiojimą ir nepamirštamus įspūdžius. Svečiai gali naudotis dviem deniais: žemutiniu – uždaru, šildomu, su puikia panorama, ir viršutiniu – atviru ir su įrengta poilsio zona. Katamarane yra: WC, baras, garso aparatūra, kavos aparatas, arbatinukas arbatai, taurės ir stiklinės. Galima atsinešti užkandžių bei gėrimų.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 1 val. trukmės plaukimas katamaranu Nerimi 20 asmenų

Svarbu:

Katamarano darbo laikas – nuo 10 val. iki 22 val. Paslauga teikiama nuo gegužės pradžios iki spalio pabaigos. Rezervacija galima atšaukti likus dviems savaitėms iki plaukimo. 

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Vilnius Katamaran“, Žvejų g. 14, Vilnius Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 1 val.
Tikslus dalyvių skaičius: 20 asmenų
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: nuo gegužės pradžios iki spalio pabaigos
Šalis: Lietuva
Miestas: Vilnius
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

180,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +180

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Vilnius Katamaran
+370 619 17 157, vilniuskatamaran@gmail.com
Vilnius Katamaran Google 4.2 / (24)
  • Puiki pramoga, faina komanda! Ačiū už gerus įspūdžius, gražius vaizdus ir gerą nuotaiką! Visiems rekomenduoju!
  • Labai puiki vieta švęsti įvairias šventes su gera draugų kompanija ??? Labai daug įspūdžių įvairaus amžiaus svečiams ???
  • Norėčiau pasidalinti savo patirtimi Jūsų laive. Nors pats laivukas, plaukimas juo bei įrengimas yra tiesiog fantastinis, tai - viena mėgiamiausių mūsų draugų vakarėlių vietų, lankėmės panašiuose ne kartą, tačiau turėčiau pasiskųsti aptarnavimu... Žmogus susirašinėjęs prieš vakarėlį online buvo pasakiškai malonus ir mandagus, net stebėjomės, leido atvykti anksčiau, sakė jog gimtadienio proga viskas galima. Atvykus viskas buvo kiek kitaip, pradžioje nepavyko prisišaukti viduje žmonių, atrodė ignoruoja, o pavykus visvien neleido dar, to pasekoje turėjome mažiau laiko pasiruošti. Bet galvojam nu nieko, jie gi faini, gal tada bus galima pabūti keliomis minutėmis ilgiau, visgi, žino kad svarbi šventė, jubiliejus, o ir sumos mokamos nėra mažos. Deja, nieko panašaus. Aptarnavo paauglys, išjungė muzika VIDURY dainos, nieko neįspėjęs, kuomet visi įsijautę dainavo. kultūros ar supratingumo nulis. Tuo metu dar buvo likę 10 min IKI rezervacijos galo! Visas jas prasiginčijome vietoje to, kad būtų galėjusi groti muzika. Ypač kai gimtuvininkė prašo, ypač kad dar yra laiko ir tai nieko nekeistų, plius laikas kurį atbuvome ir tai buvo keliomis minutėmis trumpesnis. Jis buvo nesukalbamas, likome šokiruoti tokių prastu aptarnavimu. Reikėtų pasisamdyti žmogų išties išmanantį vakarėlių sferą, nes joks kokybiškas profesionalus personalas šventės metu nenutraukinėtų vidury dainos. Blogiausiu atveju bent jau įspėtų iš anksto kiek dar bus galima klausytis. Sugedo visiems šventinė nuotaika kai šitaip nemandagiai pasielgė, lyg neužbaigtas koncertas. Dar rekomenduočiau pasitobulinti garso aparatūrą, nes itin nekokybiškas garsas. Bet kuriuo atveju dėkui už patirtį, tik norėjau pasidalinti vietomis kuriose būtų galima tobulėti.
  • Nuo reklamos spindi visas internetas, Aptarnaujantis personalas nepilanameciai, todel dirbom su savais, Pirma nakti sutrumpino musu kelione 15min, nuo 3 val neturejo pasijausti... I musu nepasitenkinima atreze kad dalyvausite kita diena ir plauksite ilgiau, Kita diena aiski oru prognozes, lietus, taip uzsibegiojome, kad nespejome paklausti, juk viduje talpina iki 25 zmoniu, Del lietaus keli asmenys velavo, pasibeldeme pas kapitona jo vardas VIktoras, pasipraseme luktelt dar neplaukt, lietus jau buvo pradejas rimti. Po 15 minuciu visi buvo susirinke ir kapitonas mums pranese kad nebeplauksime. Pareikalavo uz ta laika 80e , uz toki trumpa laika net 15e nebuciau davusi. Bet ka jau padarysi, algas tai reikia moket nepilnameciam. Nepasirasineja sutarciu, neima parasu uz tehnikine sauga . Tuo tarpu kita diena pasiskambinom i kita agentura kuri taip pat nuomuoja katamaranus, kuri plaukia ir per lietu.
  • Ačiū už galimybę puikiai praleisti laiką. Visi liko sužavėti plaukimu! Būtinai kartosime! Rekomenduoju!
Komentarai