Apsilankymas „Casa della Pasta” restorane

Top

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

CASA DELLA PASTA – tradicinės italų virtuvės restoranų tinklas, kuriame galite pasimėgauti ne tik skambančia itališka muzika, bet ir tikrais itališkais skoniais iš skirtingų regionų, tiesiai iš profesionalių Italijos šefų rankų: visų mylima lasagna, bolognese, carbonara ir kaip gi be klasikinio tiramisu ar tikros, stiprios espresso kavos. Čia geriausios neapolietiškos picos Lietuvoje, kepamos virš 480C krosnyse! Taip pat makaronai ir picos be gliuteno – neišleis alkano nei vieno! CASA DELLA PASTA - gaminame su meile!

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • pasirinktas maistas ir gėrimai iš restorano meniu

Svarbu:

Su dovanų kuponu negalima atsiskaityti už alkoholinius gėrimus. Jei restorano sąskaita didesnė už dovanų kupono vertę, atliekama priemoka restorane. Dovanų čekis galioja: Taikos pr. 61, Klaipėda (+370 645 12308); Laisvės al. 27, Kaunas (+370 633 44255); Vilniaus g. 17, Kaunas (+370 617 91702); Ozo g. 25, Vilnius (+370 659 30308); Vokiečių g. 13, Vilnius (+370 617 22 272); V. Pociūno g. 8, Vilnius (+370 659 98782).

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Restoranas „Casa della Pasta“, Taikos pr. 61, Klaipėda; Laisvės al. 27, Vilniaus g. 17, Kaunas; Ozo g. 25, Vokiečių g. 13, V. Pociūno g. 8, Vilnius
Trukmė: Neribojama
Dalyviai (asmenų skaičius): Neribojama
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Visus metus
Šalis: Lietuva
Miestas: Klaipėda, Vilnius, Kaunas
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas
Įveskite kainą nuo 10 iki 300 €
Įveskite kainą
  • Registruoti nariai gauna taškų: +10

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Casa della Pasta
Kontaktai registracijai nurodyti prie svarbios informacijos
Casa della Pasta Google 4.4 / (3370)
  • Pasirinkome šį restoraną Naujųjų sutikimui. Tikėjomės jaukiai pavalgyti, atsigerti, smagiai pasibūti. Užsisakėme staliuką gerokai prieš mėnesį, tad visi žinojo, kad atvyksime, tačiau... Gavome staliuką rūsyje, ant pat praėjimo, galima sakyti kodidoriuje. Vieta buvo labai nejauki, plius virš mano galvos padavėjų rankose nuolat keliavo indai ir maistas. Vieta visiškai nejauki, apskritai visas salės apstatymas labai nepatogus ir neapgalvotas. Šalia sėdinti moteris sėdėjo ant sofos, stalas jai buvo nuo pažastų, kas yra baisiai nepatogu. Ant mūsų stalo buvo sudegusi žvakė, Naujametiniam vakarui niekas nesugebėjo net įdėt naujos tabletės, niekas nesugebėjo surinkti rezervacijos kortelės nuo stalo (o stalo dydis labai ribotas). Medinė dėžutė su aliejais ir servetėlėmis buvo tragiška. Maža to, kad dėžutė buvo aplaužyta ir styrėjo aštrūs vynukai, kuriais gali susipjaustyti, dėžutėje dar buvo ir PANAUDOTŲ servetėlių prikišta... Visas šiukšles ir rezervacijos stovelius patys padėjome ant darbuotojų staliuko, nes net atnešus gėrimus ir neturint kur jų dėti, niekas nepasistengė paimti jų. Atkeliauja gėrimai... "S*x on the beach" kokteilis 60% ledukų, vanduo ir sirupas. Alkoholio nesijautė, tik ryškus vandens skonis ir šiek tiek saldumo nuo sirupo. NIEKO PANAŠAUS į kokteilį, net suabejojom, ar tik nesumaišė ir neatnešė naminio limonado. "P*rnstar" kokteilis buvo tikrai skanus, bet ant jo viršaus kaip papuošimas turi eiti tikrai ne tokia savaitinio senumo sudžiuvusi laimo riekelė... Atrodė visai nepatraukliai, gadino visą vaizdą. Picos buvo tikrai labai skanios, sočios, tai vienintėlis dalykas, kuris gelbėjo situaciją. Žodžiu, užsisakant staliuką NAUJAMETINIAM vakarui tikiesi tikrai ne to... Nuotaika tikrai nebuvo pati geriausia. Negalėčiau šios vietos pavadinti restoranu.
  • Buvom sekmadienio vakarą. Vietų buvo daug, padavėjas labai malonus ir paslaugus. Skaniai pavakarieniavome pasta + veg. piza. Taip pat tiramisu bei gėrimai ? buvo daug maisto?
  • Buvom sekmadienio vakarą. Vietų buvo daug, padavėjas labai malonus ir paslaugus. Skaniai pavakarieniavome pasta + veg. piza. Taip pat tiramisu bei gėrimai ? buvo daug maisto?
  • Padavėjas Deividas. labai taktiškas, paslaugus, lokacija gera, maistas kontekste - nieko. Erzina pigus popsas, groja per garsiai.
  • Casa della Pasta - stilingas ir jaukus, namų šiluma dvelkiantis itališkas restoranas – picerija, nuo 2016 m. kviečiantis Kauniečius ir miesto svečius pasimėgauti naminiais itališkais makaronais su įvairiausiais padažais, neapolietiškomis picomis, kurios gaminamos pagal itališkus receptus ir kepamos tradicinėse malkinėse krosnyse ir kitais gardžiais, tradiciniais itališkais patiekalais, desertais, užkandžiais, gėrimais bei kokteiliais. O kavos mėgėjai čia gera kava pasimėgauti gali nuo 1.75 euro už ekspreso puodelį.
Komentarai