VIP žvejyba namuke ant ledo Kupiškio mariose

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Kupiškėnų Starkėnas siūlo visiems pasinaudoti jų siūlomomis vandens pramogų, apgyvendinimo bei žvejybos paslaugomis. Čia atvykę galėsite išsinuomoti tiek namelį ant ežero kranto, tiek ir pažvejoti ar paplaukioti su valtimi tame pačiame ežere.

Šis žvejybos namuke būdas yra populiarus Amerikoje ir Rusijoje, tad Lietuvoje pasijusite kaip užsienyje! Namukas yra šildomas dujiniu pečiuku, viduje temperatūra siekia +20 laipsnių! Tad tikrai nesušalsite, jei lauke žvarbus vėjas ar didelis šaltis. Prieš atvykstant žuvys bus pašertos, tad karšiukai garantuoti! Dažniausiai kibs karšiukai, bet gali pasitaikyti ir ešeriai, lydekos ar stakiai. Profesionalus žvejys parūpins masalus, reikalingą žvejybinę irangą, parodys, kaip žvejoti (puikiai tinka pramoga ir nemokantiems žvejoti!). 

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 6 val. trukmės žvejyba Kupiškio mariose su gidu 1-4 asmenims;
  • visa reikalinga įranga;
  • kava, arbata;

Svarbu:

Paslauga teikiama, kai ledo storis yra storesnis nei 35 cm. Klientas privalo turėti žvejo bilietą (Kupiškio marių tvenkinio, bilieto kaina 1, 40 Eur.). Rezervaciją galima atšaukti likus ne mažiau 24 val. iki atvykimo.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Kupiškėnų starkėnas“, Lėvens g. 9, Palėvenėlės k., Kupiškio r. sav. Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 6 val.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1-4
Apranga: Šilti žiemos drabužiai (nuo vėjo ir drėgmės)
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Šaltuoju metų laiku
Šalis: Lietuva
Miestas: Kupiškis
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

119,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +119

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Kupiškėnų Starkėnas
+370 69439888, kupiskenustarkenas@gmail.com
Kupiškėnų Starkėnas Google 4.5 / (45)
  • Labai ramu ir gera buvo pabuvoti, kol vyras žvejojo. Tvarkingi namukai, aplinka labai graži. ☀️?
  • Cia siais laikais tokie gidai ? Nuplukdo i vieta, kuri yra 30m. nuo jo prieplaukos ir tiesiog ten prametai 5h, be jokiu patarimų ar pamokų, nieko? Okey mes buvome zvejojantys, plius minus zinojome ka daryti, bet taj nereiskia, kad "gidas" pasiima 100euru tik uz tai, kad nuplukdytu uz 30m i viena vieta ir kol mes zvejojame pats scrolintu tiesiog feisbuke.. jei kazko paklausi tai visas susiraukes, nepatenkintas.. Echalotas valty tik del vaizdo. Tokios prastos zvejybines patirties su gidu dar nesu turejas. Draugai buvo apsistoje namuke, patirtis ne ka geresne. Pastovi prieziura ir stebejimas, ramybes nulis - zole pjauna, su sluotom palei nosi sluoja, dulkes kelia ir nesvarbu, kad tu uzkandziauji ar valgai. Zodziu kaip koks lageris tik uz ji dar pinigus susimoki... Stipriai niekam nerekomenduoju!
  • Labai malonus savininkas,kuris papasakos,suteiks pasplaukiojimo aplink marias paslaugą. Tai pat čia galima užsisakyti namelius nakvynei ar žvejybai. O žiemą yra nameliai,kuriuose galima žvejoti viduje. Super. Ačiū už ekskursiją . Starkėnas yra jėga. Atvykite- nenusivilsite.
  • Norinčiam pažvejot, ar bent pabandyt, labai rekomenduoju... Norintiems vandens pramogų, rekomenduoju.. Nerekomenduoju šeimoms su mažais vaikais, tam poilsiavietė tiesiog nepritaikyta ir pavojinga. Yra galimybė apsistoti su kemperiais.. bet labai ribota.
  • 2020 10 18 Nuostabiai praleistas laikas,puiki žvejiba paslaugus šeimininkas labai grąži aplinka. Rekomenduoju. ?
Komentarai